GODFLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- megawat
- weteran forumowych bitew
Re: GODFLESH
Nowe EP jak na razie bardzo mi się podoba.
Wibracje jak na "Selfless" i "Songs of Love & Hate".
Wibracje jak na "Selfless" i "Songs of Love & Hate".
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Dobra ta epa, bardzo walcująca. Zero litości, zero melodii, sto procent potwornego, betonowego napierdolu. Ameryki nie odkrywają, ale... ale walec.
Jeśli duży album będzie w tym klimacie i na tym poziomie, to powrót GODFLESH nalezy uznać za bardzo udany.
Jeśli duży album będzie w tym klimacie i na tym poziomie, to powrót GODFLESH nalezy uznać za bardzo udany.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- megawat
Zadowolenie błyskawicznie przerodziło się w zachwyt.
Chyba najlepsze brzmienie basu ze wszystkich dotychczasowych nagrań na tym mini osiągnęli.
Nie myślałem, że ten zespół mnie tak jeszcze kiedykolwiek pozamiata.
Chyba najlepsze brzmienie basu ze wszystkich dotychczasowych nagrań na tym mini osiągnęli.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Żułek
przesłuchałem bez większego bólu więc jest ok ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
u mnie podobnie. Jak singlowy nie zaskoczył, tak całość jest wyborna. Zdumiewający jest fakt, że Broadrick łapie się tylu projektów, a jednak Godflesh trzyma nadal na wodzy. Jestem spokojny o płytę.megawat pisze:Zadowolenie błyskawicznie przerodziło się w zachwyt.
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja również jestem spokojny!
od dwóch dni generalnie nic innego nie chce mi się słuchać, Justin trzeba przyznać na GODFLESH zawsze ma pomysły z górnej półki - na takie płyty warto latami czekać;
od dwóch dni generalnie nic innego nie chce mi się słuchać, Justin trzeba przyznać na GODFLESH zawsze ma pomysły z górnej półki - na takie płyty warto latami czekać;
- longinus696
- zahartowany metalizator
Przyłączam się do pozytywnych opinii. Co ciekawe, bardziej od oryginałów podobają mi się wersje dubowe, chociaż z dubem mają niewiele wspólnego - to po prostu bardziej przestrzenne kawałki. W zasadzie ciężko mi porównać tę EP-kę do wcześniejszych płyt. Niby są elementy stylu, które znamy i gdzieś już je słyszeliśmy, ale tym razem jest jakby bardziej betonowo i bezlitośnie. Właściwie to nawet trochę asocjacji z Greymachine i JK Flesh słyszę. No i kurde, płyta sprawdziła się nawet w samochodzie.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- megawat
Matko, Green z tym swoim brzmieniem basu jest tu po prostu bezlitosny.
- Harlequin
Leci pierwszy odsłuch i jestem zachwycony.
- Morbid Marcin
jak to w PL kupic?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Headcrab
- Kontakt:
Re: Odp: GODFLESH
Warto?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lykantrop
Z brytolskiego amazon można to sobie kupić za 20 zł.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Jestem tępy, ale nie ślepy. 6,50 bez poczty. Jędrek gdzie widzisz te dwadzieścia złotych?Lykantrop pisze:Z brytolskiego amazon można to sobie kupić za 20 zł.
- manieczki
Wyrażaj się, ok?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Trza poczekać aż znowu allyourmusic wstawi ofertę, oni sprzedawali za 4f + słanie. W każdym razie ja wolałem przepłacić i kupić to od ręki :D535 pisze:Jestem tępy, ale nie ślepy. 6,50 bez poczty. Jędrek gdzie widzisz te dwadzieścia złotych?Lykantrop pisze:Z brytolskiego amazon można to sobie kupić za 20 zł.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Odp: GODFLESH
Tobie na pewno podejdzie. 100% Godflesh w Godflesh.Headcrab pisze:Warto?
The madness and the damage done.
- megawat
Sporo ciekawych historii... http://noisey.vice.com/blog/justin-broa ... f-godflesh" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Walec z nowej płyty.
Walec z nowej płyty.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.