VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: VADER
I lepszym klejem. Znaczy takim, co to lepiej sie pali.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Najprzewielebniejszy
słucham "Przeklęty Na Wieki" i zamiast Gabrielowej słyszałbym tam najchętniej Kostrzewskiego...
swoją drogą, gdyby Peter i Kostrzewski razem z Lothem założyli kapele grającą w stylu wczesnego Kata to mógłby być ogień...
swoją drogą, gdyby Peter i Kostrzewski razem z Lothem założyli kapele grającą w stylu wczesnego Kata to mógłby być ogień...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A na co im Peter? Do ryków czy nudnego rzępolenia?Analripper pisze:słucham "Przeklęty Na Wieki" i zamiast Gabrielowej słyszałbym tam najchętniej Kostrzewskiego...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Najprzewielebniejszy
do darcia japy
i do riffowania, RIFFOWANIA...
i do riffowania, RIFFOWANIA...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
Mol pisze:tak sie ma, ze to kolejna taka plyta.Nothingface pisze:Jak to się ma do kopiuj/wklej płyt, jakich Peter nagrywa od dłuższego czasu?
Jak się z Tobą nie zgadzałem w przypadku Misery Index, tak w przypadku Vadera jestem skłonny się zgodzic. Owszem, niektóre kawałki się fajnie słucha, niektóre są take se, a płyta jako całość nie porywa mnie aż tak bardzo jak bym chciał. Źle lub tragicznie nie jest, ale też nie tak, żebym piał z zachwytu. To moje pierwsze wrażenia, dam szansę tej płycie bo może i potencjał jest - na moje ucho jest lepiej niż na poprzedniej. Może w wersji koncertowej te utwory będą się prezentowały lepiej?
- trup
Książkę mam i ja.
wciaga od razu.
Tylko... mało starych obrazków. Liczyłem na więcej.
mlekołakow nie stwierdzono. Poczta okrada przesyłki :-(
wciaga od razu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- moonfire
Nie jestem zwolennikiem robienia z książek albumów z fotami, ale w przypadku pisania o kapelach z brodą przydałoby się tych zdjęć więcej.trup pisze:Książkę mam i ja.
wciaga od razu.
- chaos
- w mackach Zła
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
to jest mega żenka. i teksty o izraelitach.chaos pisze:zapijmy ryje ... do nieprzytomności :)
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Rattlehead
Za moment w Rock Radiu gościem programu Tymańskiego i Kędziora ma być Pioter i Jarko Szubrycht.
http://roxy.tuba.pl/roxy/0,108686.html#TRNavSST" onclick="window.open(this.href);return false;
http://roxy.tuba.pl/roxy/0,108686.html#TRNavSST" onclick="window.open(this.href);return false;
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
gorzej jak ktos potraktuje ten tekst na serio podczas sluchania i popijawy jak my w sobote i zapije ryje do nieprzytomnosci...a pozniej na drugi dzien jast armagedon :/chaos pisze:mi się podoba, pożartować też trzeba nie ?black_lava pisze:to jest mega żenka. i teksty o izraelitach.chaos pisze:zapijmy ryje ... do nieprzytomności :)
- chaos
- w mackach Zła
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
książka wciąga jak bagno! a płyta bardzo mi weszła, dawno nie słuchałem vadera kilka razy z rzędu.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "