Byłem zaraz pod sceną i generalnie brzmienie na Pladze było fatalne.... tylko ja odniosłem wrażenie że na nagraniach wideo brzmi to lepiej niż brzmiało wczoraj, czy po prostu jestem głuchy?
Czesław pisze:Byłem zaraz pod sceną i generalnie brzmienie na Pladze było fatalne.... tylko ja odniosłem wrażenie że na nagraniach wideo brzmi to lepiej niż brzmiało wczoraj, czy po prostu jestem głuchy?
wokal za barzdo do przodu,pitolenie jednej gitary,reszta gdzies w tyle.....nie do końca udany rezultat
Czesław pisze:Byłem zaraz pod sceną i generalnie brzmienie na Pladze było fatalne.... tylko ja odniosłem wrażenie że na nagraniach wideo brzmi to lepiej niż brzmiało wczoraj, czy po prostu jestem głuchy?
o toto, jak teraz patrze to myślę czy na tym samym koncercie byłem. To brzmienie to była masakra, nie pamietam tak chujowo brzmiacego koncertu. Chyba ostatni persecutor w ferajnie gdzie nie dało się ie w zatyczkach wytrzymać.
Raagoon pisze:Z tyłu dźwięk brzmiał nieco lepiej. Zauważyłem to U Bazyla juz wcześniej. Z przodu sie zlewa.
no własnie nie wiem czy to kwestia ustawienia słuchacza,ja stałem w różnych miejscach,efekt był ten sam.....pod katem nagłosnienia Plaga wypadła chyba najgorzej.....
o toto, jak teraz patrze to myślę czy na tym samym koncercie byłem. To brzmienie to była masakra, nie pamietam tak chujowo brzmiacego koncertu. Chyba ostatni persecutor w ferajnie gdzie nie dało się ie w zatyczkach wytrzymać.
po pierwszej Mgle się już nauczyłem - na Black Metalowych koncertach się nigdy pod sceną nie stoi.
Bloodcult pisze:po pierwszej Mgle się już nauczyłem - na Black Metalowych koncertach się nigdy pod sceną nie stoi.
ty myslisz ze ja sie pod scene ladowalem ;)? Stalem grzecznie po srodku. A z tego co szanowni koledzy pisza pod scena bylo jeszcze gorzej. Dopiero teraz na filmiku slysze ze do "cipki wszechswiata" bylo dodane jakies interko gitarowe. Myslalem ze byl sam bas.