NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: NAPALM DEATH
trzecie wideo Menace, drugie "piaskowe". Już wiem, że kupuję CD tylko wyjdzie :)
-
- zahartowany metalizator
(bo moze nie kazdy zaobserwowane ma "Skad ten noise" na FB)
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Taka EP-ka wychodzi. Wartość mocno kolekcjonerska: "collects those slower tracks that drip with sonic anguish from the last few albums onto one EP in a one-time run of 500 copies, to be sold at the Roadburn Festival 2014".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Świetna Epka się szykuje, szkoda tylko że w tak małym nakładzie, wątpię by kiedykolwiek pojawiła się w jakimś polskim distro. Szkoda.
-
- zaczyna szaleć
Muzycznie zupełnie mnie nie rusza, ale teledysk rewelacyjny!Sineater pisze: trzecie wideo Menace, drugie "piaskowe". Już wiem, że kupuję CD tylko wyjdzie :)
Nie wiem po chuj wydawać coś czego i tak nie będzie można kupić. Jakbym zapomnieli, że nie są już podziemnym zespołem i nie mają garstki fanów.Nasum pisze:Świetna Epka się szykuje, szkoda tylko że w tak małym nakładzie, wątpię by kiedykolwiek pojawiła się w jakimś polskim distro. Szkoda.
-
A tutaj track lista:
Strona A:
1. Persona Non Grata
2. Smear Campaign
3. Atheist Runt
Strona B:
1. Morale
2. Our Pain Is Their Power
3. Weltschmerz (Extended Apocalyptic Power)
Zgodzę się z tym, że po kiego grzyba wydawać tak ścisły limit, który będzie można kupić jedynie podczas tegorocznego festiwalu Roadburn, o którym słysze po raz pierwszy i nawet nie wiem gdzie się odbywa. Poza tym Napalm wypuścił singiel To Go Off and Things" zespołu Cardiacs. Za cenę jednego funta można ściągnąć to nagranie z bandcampa, oście jak kto chce może zapłacić więcej, a całość zarobionych pieniędzy zostanie przeznaczona na rehabilitację Tima Smitha, wokalisty wspomnianej kapeli.
Strona A:
1. Persona Non Grata
2. Smear Campaign
3. Atheist Runt
Strona B:
1. Morale
Zgodzę się z tym, że po kiego grzyba wydawać tak ścisły limit, który będzie można kupić jedynie podczas tegorocznego festiwalu Roadburn, o którym słysze po raz pierwszy i nawet nie wiem gdzie się odbywa. Poza tym Napalm wypuścił singiel To Go Off and Things" zespołu Cardiacs. Za cenę jednego funta można ściągnąć to nagranie z bandcampa, oście jak kto chce może zapłacić więcej, a całość zarobionych pieniędzy zostanie przeznaczona na rehabilitację Tima Smitha, wokalisty wspomnianej kapeli.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Odbywa się w Tilburgu - bardzo fajne miasto w Holandii. A wypuszczanie materiałów na tego typu okazje to po prostu gratka i pamiątka dla uczestników :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zresztą te wolne kawałki wpisują się niejako w klimat tego festiwalu więc moim zdaniem wszystko jest na swoim miejscu :)
-
- postuje jak opętany!
:D
http://www.sevenfestival.com/seven-fest ... o%C5%82any" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sevenfestival.com/seven-fest ... o%C5%82any" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Napalm death mieli na tym grać.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Aaaa, chyba że tak. No trudno. I tak nie ma sprawy :)
The madness and the damage done.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Nasum pisze:A tutaj track lista:
Strona A:
1. Persona Non Grata
2. Smear Campaign
3. Atheist Runt
Strona B:
1. Morale
Profesor od spraw metalizacji nie słyszał o Roadburn??? O tempora o mores :(
-
Jak widać, nikt nie jest doskonały :-)
- Najprzewielebniejszy
Shane sprzedaje swoją customową czarną syrenke :)
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Siren-N ... 4ad8e3520c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Siren-N ... 4ad8e3520c" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
bdbBritish/American grindcore pioneers NAPALM DEATH have begun tracking guitars for their follow-up to 2012's "Utilitarian" at Parlour Studios in Kettering, England with producer Russ Russell. An early 2015 release via Century Media Records is expected.
- moonfire
No! - jak to mówił Dyzma.
- harvestman
Grają już nowe na koncertach
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Jako utwór otwierający płytę byłby w sam raz.
Nowa fryzura Mitcha nieco śmieszna....
Nowa fryzura Mitcha nieco śmieszna....
- Kraft
z taką łysiną pozostaje fryz a'la flint ;)