VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
Jezusie. Wywiad z właścicielem gazety w jego własnym piśmie. Masa trudnych pytań i przepychanek słownych :-)
Od paru dni w internatach chodzi coś takiego :-)

Grzeb w życiu prywatnym innych, to i w twoim będzie grzebane.

http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- krz63
Oczywiście, że niskie. Jednak nie dziwi mnie to, że takie niskie rzeczy powstają. Gdyby to np. Krajewski był na miejscu Kmiołka, to raczej nic takiego by nie powstało.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lykantrop pisze:Kurwa, skasujcie mojego poprzedniego posta w tym temacie, nie chcę być pierwszą ofiarą czystek Mario, Vader kommando i wymiaru sprawiedliwości :D
O popatrz, zapomniałem o tej całej akcji z Vader kommando. To chyba też wymyślił Mario - taka zabawa starych pryków w indian.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
No to już jest zbyt srogie pojechanie po bandzie, fakt.aginsiak pisze:najniższy sort
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Żułek
musze przyznać ze album całkiem im sie udał
cudów nie ma ale to samo mówiłem o Welcome, mineło kilka lat i kupiłem więc podejrzewam że będzie tutaj podobnie ;)
jednak bonusy nie moje klimaty
cudów nie ma ale to samo mówiłem o Welcome, mineło kilka lat i kupiłem więc podejrzewam że będzie tutaj podobnie ;)
jednak bonusy nie moje klimaty
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No i tak sie konczy bezposrednie linkowanie. Co to bylo?krz63 pisze:Jezusie. Wywiad z właścicielem gazety w jego własnym piśmie. Masa trudnych pytań i przepychanek słownych :-)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
http://www.cgm.pl/aktualnosci,36536,pro ... ,news.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Suplemencik do książki ;)
Suplemencik do książki ;)
- trup
Ło kurwa ale Szubrycht na tych tantiemach z książki się zaokraglił...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Pestilential Mists
- rozkręca się
program 3 polskiego radia Peter&Jarek
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
- zahartowany metalizator
Recka ksiażki na moim blogu.
Fanem Vadera nie byłem nigdy, natomiast doceniam ich pierwsze wydawnictwa, szczególnie debiut „The Ultimate Incantation”, wydaną później epkę „Sothis” oraz drugi album, mocny i zwarty „De Profundis”. Później było lepiej lub gorzej, lecz granie to ani mnie nie ziębiło, ani nie grzało. Ot, solidny death metal, jednak bardziej rzemieślniczy niż artystyczny. I gdy dziesięć lat temu pisałem recenzję „The Beast” na nieodżałowany portal Millennium Metal (którego tradycje kontynuuje dzisiaj metalzine.pl), dałem do zrozumienia, że zespół zjada własny ogon i niczego nowego raczej już nie wymyśli. Kilka dni po publikacji tekstu dostałem mail z pogróżkami, naturalnie od anonimowego nadawcy, jednak z ciechocińskiego serwera.
Reszta tekstu tutaj:
http://ltura.blogspot.com/2014/07/gener ... s-pan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fanem Vadera nie byłem nigdy, natomiast doceniam ich pierwsze wydawnictwa, szczególnie debiut „The Ultimate Incantation”, wydaną później epkę „Sothis” oraz drugi album, mocny i zwarty „De Profundis”. Później było lepiej lub gorzej, lecz granie to ani mnie nie ziębiło, ani nie grzało. Ot, solidny death metal, jednak bardziej rzemieślniczy niż artystyczny. I gdy dziesięć lat temu pisałem recenzję „The Beast” na nieodżałowany portal Millennium Metal (którego tradycje kontynuuje dzisiaj metalzine.pl), dałem do zrozumienia, że zespół zjada własny ogon i niczego nowego raczej już nie wymyśli. Kilka dni po publikacji tekstu dostałem mail z pogróżkami, naturalnie od anonimowego nadawcy, jednak z ciechocińskiego serwera.
Reszta tekstu tutaj:
http://ltura.blogspot.com/2014/07/gener ... s-pan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- krz63
Jak mozna takie paszkwile pisac na Vadera? Jak mozna podnosic swoja cebulacka reke na generala?
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- mistrz forumowej ceremonii
ale ta książka świetna jest..naprawdę fantastycznie się czyta (może tylko te wspominki z tras pisane w formie pamiętnika bym wyjebał ale poza tym jest to wyborna lektura)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- trup
Zgadza się. Książka piekna. Pamietnik z Rosji ciekawy dodatek ale pominąłem go i dopiero po przeczytaniu całości sobie wróciłem. Wywnioskowąłem, że to było zadanie domowe dla każdego muzyka, pisanie takiego trasowego dziennika... hmmm.... i dobre i nie dobre. Zwyczaj rzeczywiście wojskowy. Na statkach, samolotach, w sztabach dowódców... zawsze takie dzienniki się robi. To chyba konik Petera. Książka świetna i zdecydowanie UDANA!!! A osoba Petera... cóż. Jest jaki jest.
Recenzja na http://ltura.blogspot.com/2014/07/gener ... s-pan.html" onclick="window.open(this.href);return false; też bardzo dobra acz nie ze wszystkim się zgadzam. Chociażby z wojną z proboszczem.... ;-)
Recenzja na http://ltura.blogspot.com/2014/07/gener ... s-pan.html" onclick="window.open(this.href);return false; też bardzo dobra acz nie ze wszystkim się zgadzam. Chociażby z wojną z proboszczem.... ;-)
- trup
albo uschnie... klątwa Przedwiecznych!535 pisze:Kto podniesie rękę na Generała, niech wie, iż ręka ta będzie mu odcięta...