VENOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VENOM
Sobota dziś, nie chciało mi się jechać do kolejnej świątyni konsumpcji i przeciskać się między wiernymi. Zajrzę w poniedziałek. ;)Block69 pisze:Saturna tam nikaj nie miałeś po drodze?Drone pisze:Skandal. 54,90 zł w Media Markt na Górczewskiej w Warszawie. Nie kupiłem rzecz jasna.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dedykowany między innymi Schuldinerowi.Block69 pisze:przerywnik w postaci Lest We Forget
Testosteronu brak.Block69 pisze:rycerze jurki z metal side http://www.metalside.fora.pl/plyty,1/ve ... ,2762.html Tragedia.
Wersji 13-stoutworowej nie warto brać.
Ciiii....hcpig pisze:Już wam się ostro nudzi albo nie macie czego słuchać skoro wyciągacie te klocki na piedestał.
W Wolfpacku napisali? A może by tak samemu POSŁUCHAĆ?hcpig pisze:Venom to nie syfy wydane po Resurrection
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Skolowalem sobie Calm Before The Storm. Smieszna ta plyta :) Czemu oni tak strasznie pitola w tych solowkach? Na plus riffowanie w kawalku tytulowym, ale generalnie niezdecydowana ta plyta - ani to do konca wredne i chamskie nie jest, ani to stadionowy heavy metal.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Moja pierwsza płyta Wenom to była i do dziś bardzo lubię. Chanting of the Priests - mistrzowski numer.Wódz 10 pisze:Skolowalem sobie Calm Before The Storm. Smieszna ta plyta :) Czemu oni tak strasznie pitola w tych solowkach? Na plus riffowanie w kawalku tytulowym, ale generalnie niezdecydowana ta plyta - ani to do konca wredne i chamskie nie jest, ani to stadionowy heavy metal.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Z tego heavy metalowego okresu najbardziej lubię The Waste Lands.Wódz 10 pisze:Skolowalem sobie Calm Before The Storm. Smieszna ta plyta :) Czemu oni tak strasznie pitola w tych solowkach? Na plus riffowanie w kawalku tytulowym, ale generalnie niezdecydowana ta plyta - ani to do konca wredne i chamskie nie jest, ani to stadionowy heavy metal.
Jednak muszę odszczekać i czynię to z wielką przyjemnością. Ten zespół, nawet mimo szczątkowej formy (Cronos), ma do zaoferowania więcej, niż słynny duet z Kolbotn na swych ostatnich pięciu płytach.535 pisze:Należę do grona, które nie płakało po papieżu i nie ruszyłoby mnie również, gdyby zespół Venom zakończył swą działalność wydawniczą na Eine Kleine Nachtmusik, ale pisanie o słabości wokalnej Cronosa jakoś nie mieści mi się w ramach przyzwoitości, a co najważniejsze, prawdy.
- pr0metheus
- pr0metheus
A nie jest przypadkiem tak ze jeden kawalek aura noir kasuje cala dyskografie venom?
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lykantrop
Bo to jest świetna płyta!Maria Konopnicka pisze:Z tego heavy metalowego okresu najbardziej lubię The Waste Lands.Wódz 10 pisze:Skolowalem sobie Calm Before The Storm. Smieszna ta plyta :) Czemu oni tak strasznie pitola w tych solowkach? Na plus riffowanie w kawalku tytulowym, ale generalnie niezdecydowana ta plyta - ani to do konca wredne i chamskie nie jest, ani to stadionowy heavy metal.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Aż tak nie :) Pierwsze trzy płyty Venom są genialne, czwarta bardzo dobra, później mają kilka dobrych płyt w innym stylu. Te ostatnie są po prostu skostniałe w swojej formule - rozumiem, że komuś może się podobać, ale mnie nie ekscytują, dla mnie nie mają tego czegoś co sprawiłoby żeby chciało mi się ich słuchać.pr0metheus pisze:A nie jest przypadkiem tak ze jeden kawalek aura noir kasuje cala dyskografie venom?
- maciek z klanu
VENOM to zespół jednej płyty... wiedzieliście o tym? Ja nie, ale uświadomił mnie śmieszny Pan redaktor
http://www.rockmetal.pl/relacje/brutal. ... er.14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rockmetal.pl/relacje/brutal. ... er.14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo