jebać to. ja tam wolę płyty z Bushem. Belladona jest pedałowaty ;)harvestman pisze:Może zabrzmi to jak bluznierstwo ale w tym zespole wolałem Busha.
ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTHRAX
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- empir
- zahartowany metalizator
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
" onclick="window.open(this.href);return false;
Volume 8, dziękuję i dobranoc :)
Volume 8, dziękuję i dobranoc :)
- harvestman
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Zapowiedz nowego BD, wygląda nawet zachęcająco. Chociaż zastanawiający jest brak fragmentów śpiewanych, pewnie pan od masteringu rwie włosy z głowy próbując sprawić żeby te wokale jakoś brzmiały a tam dalej słychać kwik ;)
Zapowiedz nowego BD, wygląda nawet zachęcająco. Chociaż zastanawiający jest brak fragmentów śpiewanych, pewnie pan od masteringu rwie włosy z głowy próbując sprawić żeby te wokale jakoś brzmiały a tam dalej słychać kwik ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj obejrzałem to BD. Bardzo dobrze spędzony czas; dynamicznie i ciekawie sfilmowane, ale przede wszystkim na podkreślenie zasługuje publiczność. To musi być niewyobrażalna przyjemność grać dla takich zakochanych w metalu krejzoli, którzy nie dość, że napierdalają zdrowo, to jeszcze śpiewają riffy. Nie jestem wielkim fanem tej kapeli, ale z przyjemnością skonsumowałem to wydawnictwo.
-
- rozkręca się
w porównaniu do europy i usa to w chile nie ma zblazowanej publiki wystarczy zobaczyć co się tam działo jak gral dark angel
-
Oglądając rewelacyjne DVD "Chile on Hell" i będąc ciągle pod wrażeniem ostatniego albumu utwierdzam się tylko w przekonaniu, że te kilkanaście lat z Bushem było dla Anthraxu czasem całkowicie straconym, nie tylko ze względu na to, że koleś jest wybitnie słabym wokalistą, ale także na to, iż zespół jakby stracił wenę twórczą na ten okres. Na "Worship Music" odzyskali również coś w rodzaju radości grania, czego potwierdzeniem może być ostatnie DVD.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rozkręca się
padłem.... konkrety dlaczego jest beznadziejnie słabym wokalistą ?
-
bo wyje w sposób żenujący.Thetoxicavenger pisze:padłem.... konkrety dlaczego jest beznadziejnie słabym wokalistą ?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Gunman
Teoria łatwa do obalenia, chociażby dlatego, że Sound of White Noise to ich jeden z najlepszych jak nie najlepszy album.
- Triceratops
-
Najlepsza płyta z Bushem, ale gdzie jej do poprzedniczek i nowego albumu.Gunman pisze:Teoria łatwa do obalenia, chociażby dlatego, że Sound of White Noise to ich jeden z najlepszych jak nie najlepszy album.
- Gunman
Nie lubię tego rodzaju płyt jak The Greater of Two Evils ale świetnie się tego słucha. Nie jest to zasługa Busha, tylko zapewne odświeżenia całości brzmienia (na pierwszych albumach różnie było z produkcją) ale Bush w żaden sposób nie powoduje, że tego się nie da słuchać, ja bym go tak nie dyskryminował.
- Żułek
Bush jest dobrym wokalista tylko kiepskie płyty z nim nagrali
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- aginsiak
- w mackach Zła
matka wie ,że ćpiesz???Pacjent pisze:Oglądając rewelacyjne DVD "Chile on Hell" i będąc ciągle pod wrażeniem ostatniego albumu utwierdzam się tylko w przekonaniu, że te kilkanaście lat z Bushem było dla Anthraxu czasem całkowicie straconym, nie tylko ze względu na to, że koleś jest wybitnie słabym wokalistą, ale także na to, iż zespół jakby stracił wenę twórczą na ten okres. Na "Worship Music" odzyskali również coś w rodzaju radości grania, czego potwierdzeniem może być ostatnie DVD.
-
Równie dobrze mógłbym Cię zapytać "Czy twój kutas wie, że nie masz jaj?", ale po co w ten sposób? Nie potrafisz normalnie dyskutować o muzyce?aginsiak pisze:matka wie ,że ćpiesz???
-
- rozkręca się
Jakby był słaby to armored saint by nie miało szans sie przebic .I nie przypominam sobie ,żebym czytał czy słyszał ,że głownym problemem anthrax czy armored saint był wokal busha jesli był .
- Kraft
Wybór między Bushem a Belladonną to jak wybór między dżumą a cholerą. Kurwa jakie szczęście że ten pierwszy Mecie odmówił...
- Zenek
Metallica chciała mieć Busha na wokalu zanim przedwieczni skontatkowali się z Hetfieldem i jednak zrozumiał, że jest dobrym wokalista.

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
only Neil Turbin is real !