MYSTICUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MYSTICUM
Okładka trochę w klimacie coverów na płytach wydawanych parę lat temu przez Empire :)
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Może i jestem degeneratem i minimalistą - ale czy nie wystarczyło samo "Planet Satan" na czarnym tle?
...
a chuuuuj już z tytułem, przecież wszyscy znają od 15tu lat.
samo czarne tło śmierci!
...
a chuuuuj już z tytułem, przecież wszyscy znają od 15tu lat.
samo czarne tło śmierci!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Od razu skojarzyło mi się z tym shitem:

Wystarczyłoby zdjęcie Ziemii z kosmosu. Nie ma lepszej planety Szatana we Wszechświecie!Bohdan pisze:Może i jestem degeneratem i minimalistą - ale czy nie wystarczyło samo "Planet Satan" na czarnym tle?
all the monsters will break your heart
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Fajna piwniczka. Weki na zimę przygotowane... :D

- trup

"Pretty sure this is Benny/Cerastes, wearing Euronymous' robe and cross."
- ultravox
- zahartowany metalizator
Wow, wynajęli chyba kogoś z Lucasfilm do zrobienia tej okładki.Arisowicz pisze:'Planet Satan' ukaże się 27.10
http://peaceville.com/news/article/142997" onclick="window.open(this.href);return false;
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wieje chujem z tej okładki
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Raczej Jackiem Wiśniewskim.black_lava pisze:wieje chujem z tej okładki
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
z 10 lat temu wszyscy sraliby się ze szczęścia na wieść o konkretnej dacie wydania drugiej płyty Mysticum, a teraz sam jad :D
- trup
Za długo czekali... robili te weki w słoikach, wpierdalali black magic mashrooms a czas leciał.... a tak na powaznie to emocje opadły i już nikogo ta płyta nie wyrwie z kapci choć... chiałbym się mylić. Mayhem im konkurencję dużą zrobił. Niemniej... ja czekam z lekko zawilgoconymi stringami.Arisowicz pisze:z 10 lat temu wszyscy sraliby się ze szczęścia na wieść o konkretnej dacie wydania drugiej płyty Mysticum, a teraz sam jad :D
- ultravox
Po prostu te ich nowe okładki lekko zniechęcają... Różnie może być z tą płytą. "In The Streams of Inferno" to jakościowo dla mnie taki odpowiednik "World Downfall" w swojej niszy, a wiadomo jak było z autorami tej ostatniej ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Terrorizer to jednak zła analogia. Fakt faktem, po reaktywacji nigdy nie dobili do poziomu "World Downfall", ale "Hordes of Zombies" to nadal jest młócka na dobrym poziomie. W sumie to nawet do "Darker Days Ahead" lubię sobie od czasu do czasu wrócić. Na pewno nie jest to kapela, której powrót po latach okazał się być sromotną klęską, no litości no.ultravox pisze:Po prostu te ich nowe okładki lekko zniechęcają... Różnie może być z tą płytą. "In The Streams of Inferno" to jakościowo dla mnie taki odpowiednik "World Downfall" w swojej niszy, a wiadomo jak było z autorami tej ostatniej ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
dwojka dobra, trojka nie. strasznie wymeczony, nieplynacy, generyczny, wrecz geriatryczny deathgrind. ;)
odnosnie bohatera tematu, Mysticum bylo swoistym przelomem w szufladzie. czy ktorakolwiek panda zaadaptowala psychodelie do black metalu zanim zrobili to Norwedzy? ;)
odnosnie bohatera tematu, Mysticum bylo swoistym przelomem w szufladzie. czy ktorakolwiek panda zaadaptowala psychodelie do black metalu zanim zrobili to Norwedzy? ;)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kogo to obchodzi, skoro teraz ta muza brzmi jak gówno?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ultravox
Dla mnie istnieje straszna przepaść jakościowa pomiędzy starymi nagraniami Terrorizer a nowymi, więc może nie sromotna, ale jednak klęska. Powiedzmy, że są to krążki przyzwoite... a to jednak trochę mało w tym przypadku.Lykantrop pisze: Terrorizer to jednak zła analogia. Fakt faktem, po reaktywacji nigdy nie dobili do poziomu "World Downfall", ale "Hordes of Zombies" to nadal jest młócka na dobrym poziomie. W sumie to nawet do "Darker Days Ahead" lubię sobie od czasu do czasu wrócić. Na pewno nie jest to kapela, której powrót po latach okazał się być sromotną klęską, no litości no.
Gorzej, że nikt nie pociągnął tych wątków dalej na choćby zbliżonym poziomie.byrgh pisze:Mysticum bylo swoistym przelomem w szufladzie. czy ktorakolwiek panda zaadaptowala psychodelie do black metalu zanim zrobili to Norwedzy? ;)
- manieczki
[youtube][/youtube]Arisowicz pisze:'Planet Satan' ukaże się 27.10
http://peaceville.com/news/article/142997" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
dobitne podsumowanie tematu okładki. wszelki komentarz zbędny.
- Husar
- weteran forumowych bitew
Obstawiam padakę, ale bardzo chciałbym się zaskoczyć. Ciekawe jak to będzie wydane,na jakich nośnikach.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!