Mocne słowa, naprawdę jest tak zle? Pytam, ponieważ jeszcze nie słuchałem.[V] pisze:maksymalnie zjebane hipsterskie gówno.
SLIPKNOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: SLIPKNOT
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Kurwa, a taki miałem zajebisty weekend. TO JEST SRAKA. Iowa nadal rozpierdala na puzzle 99% sceny black/death metal, ta nowa płyta zaś ewidentnie tego nie zrobi.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, te wokale,takie wrażliwe,takie głebokie..wow. Za mało agresji ,za dużo wsiowych melodii,duży zawód ww utwór.harvestman pisze:Mocne słowa, naprawdę jest tak zle? Pytam, ponieważ jeszcze nie słuchałem.[V] pisze:maksymalnie zjebane hipsterskie gówno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
W takim razie pierdolę, nie słucham :)[V] pisze:Tak, te wokale,takie wrażliwe,takie głebokie..wow. Za mało agresji ,za dużo wsiowych melodii,duży zawód ww utwór.harvestman pisze:Mocne słowa, naprawdę jest tak zle? Pytam, ponieważ jeszcze nie słuchałem.[V] pisze:maksymalnie zjebane hipsterskie gówno.
-
dawaj na fejsa,tam gadamy o Soundgarden;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gunman
Fajowy ten nowy kawałek, ma wolne momenty i szybsze. Idealny na gimnazjalne dyskoteki do przytulania.
- Bloodcult
oto okładka:

a oto TRACKLISTA:
1. XIX
2. Sarcastrophe
3. AOV
4. The Devil In I
5. Killpop
6. Skeptic
7. Lech
8. Goodbye
9. Nomadic
10. The One That Kills The Least
11. Custer
12. Be Prepared For Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
15. Override (bonus track)
16. The Burden (bonus track)

a oto TRACKLISTA:
1. XIX
2. Sarcastrophe
3. AOV
4. The Devil In I
5. Killpop
6. Skeptic
7. Lech
8. Goodbye
9. Nomadic
10. The One That Kills The Least
11. Custer
12. Be Prepared For Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
15. Override (bonus track)
16. The Burden (bonus track)
- harvestman
Nie napawa optymizmem
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ten numer z teledyskiem nawet nawet, choć oczywiście lata świetlne za którymkolwiek (nawet za My Plague czy Left Behind) z Iowa. Ale ten drugi to taka sraka, że wyłączyłem po połowie, bo tego emo pipczenia dla czternastolatek słuchać się nie da.
Zresztą żadnego albumu po znakomitej Iowa nie słuchałem w całości i jakoś nie ciągnie mnie, żeby się za to zabrać. Zresztą pojedyncze numery, z którymi się zapoznałem nie zapowiadały nic specjalnie dobrego, toteż odpuściłem.
Zresztą żadnego albumu po znakomitej Iowa nie słuchałem w całości i jakoś nie ciągnie mnie, żeby się za to zabrać. Zresztą pojedyncze numery, z którymi się zapoznałem nie zapowiadały nic specjalnie dobrego, toteż odpuściłem.
-
http://www.blabbermouth.net/news/slipkn ... n-i-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
więcej gówna..nawet nie ukradne sobie tej płyty z internetów.
więcej gówna..nawet nie ukradne sobie tej płyty z internetów.
- hcpig
Na pewno dam szanszę, może będzie jak na dwóch poprzednich czyli że płytka będzi tylko nierówna, na zasadzie że gówna dajemy na single.
Yare Yare Daze
- harvestman
Pomijając te melodyjne zaśpiewy to nie ma tragedii. Zresztą oni praktycznie od samego początku nagrywali takie melodyjne piosenki z przeznaczeniem na single i zawsze nie odzwierciedlały one tego co się działo na płycie. Tak więc z oceną wstrzymam się do premiery.
- Mental
Nowa płyta w wypożyczalniach, ale na mnie nie robi ona żadnego wrażenia.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No właśnie. Jak już pisałem gdzie indziej, jest niezła, ma swoje momenty, ale gdyby jej nie było to nic by się nie stało. Dobry przykład to tematu o kapelach które powinny przestać już grać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Jeszcze więcej gówna.[V] pisze: więcej gówna..
http://www.theguardian.com/music/2014/o ... camel-dung" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
To samo można by napisać o poprzedniej płycie w momencie kiedy wychodziła. A po czasie okazuje się że to całkiem udany krążek. Nie słuchałem jeszcze nowej ale jej nie skreślam pochopnie.
-
- rozkręca się
fajna, lekka płyta, bardzo hiciarska, generalnie kazdy kawałek na tyle charakterystyczny ze pozostaje cos z niego w głowie
przyjemnie sie słucha....mnie nawet te czyste wokale nie przeszkadzaja, bo pasuja
przyjemnie sie słucha....mnie nawet te czyste wokale nie przeszkadzaja, bo pasuja
-
- rozkręca się
Najsłabsza ich płyta,partie perkusyjne mnie nie ruszają , zrezygnowanie z całkowitej agresywności i wplecenie tych smutnych przyśpiewek dla smutnych ludzi rodzą negatywne odczucia i komentującym wyżej się nie dziwie.Dostaliśmy zdziadziałego slipknota.Jest pare przyzwoitych numerów ale to za mało
- hcpig
Nierówna, zbyt długa, rozmemłana ale są też na niej naprawdę fajne rzeczy (raczej same spokojne, balladowe utowory) - 'XIX', 'Killpop', 'Goodbye' (chociaż to trochę zbyt ckliwe jest) i 'If Rain Is Whath You Want', baaardzo czuć je Trentem tzn. Corey zawsze miał podobny czysty wokal ale teraz chodzi o porównanie czysto muzyczne no i w ostatnim z wyżej wymienionych numerów jest totalnie chamski rip off głównego motywu z 'Something I Can Never Have' NiN.
Kawałki napierdalanckie są niby ok ale albo zniszczone przez emo-wokale i w ogóle jakieś takie nie na pełnej kurwie, mogłoby ich nie być, ja tam sobie robię z tego epkę-trybut dla Reznora z utworami i tyle, reszta do hadesu.
Kawałki napierdalanckie są niby ok ale albo zniszczone przez emo-wokale i w ogóle jakieś takie nie na pełnej kurwie, mogłoby ich nie być, ja tam sobie robię z tego epkę-trybut dla Reznora z utworami i tyle, reszta do hadesu.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
Slipknot will bring their "Prepare For Hell Tour" to Europe this winter. Korn and King 810 will also appear on at least a portion of trek. Dates include:
01/13 Dublin, Ireland @ Arena
01/16 Sheffield, UK @ Motorpoint Arena
01/18 Glasgow, UK @ SEE Hydro
01/19 Newcastle, UK @ Metro Radio Arena
01/20 Manchester, UK @ Arena
01/22 Liverpool, UK @ Echo Arena
01/23 London, UK @ Wembley Arena
01/24 Cardiff, UK @ Motorpoint Arena
01/26 Nottingham, UK @ Capital FM Arena
01/27 Birmingham, UK @ Barclaycard
01/29 Paris, France @ Zenith
02/01 Amsterdam, Netherlands @ Heineken Music Hall