ANAAL NATHRAKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ANAAL NATHRAKH
Pederastia porównywalna z religijnym black metalem, choć i tak ma w sobie więcej mocy i jest bardziej hetero niż np. 3 ostatnie płyty Marduk.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- postuje jak opętany!
Zachowawcze wchuj, ale rewolucji nie było co oczekiwać chyba. Źle nie jest, jak się podejdzie do tego kawałka bez uprzedzeń i oczekiwań to nawet fajnie. Ciekawe jak całość wyjdzie - czy będzie po prostu kolejna przyjemna w słuchaniu płyta, czy jakieś smaczki jednak upchną.
Po cichu liczyłem na powrót do brzmieniowego prymitywu i wścieklizny z początków, ale to se raczej ne wrati.
Mistress by mogli reaktywować, choćby tak na próbę :)
Po cichu liczyłem na powrót do brzmieniowego prymitywu i wścieklizny z początków, ale to se raczej ne wrati.
Mistress by mogli reaktywować, choćby tak na próbę :)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
patrząc co nagrywają obecnie pod szyldem Anaal Nathrakh to niech lepiej zostawią Mistress w spokoju
In a world of compromise...some don't
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
A ja po cichu liczyłem, że wplotą więcej elementów elektronicznych, że odbiją trochę w industrial, co by ładnie się wpasowało w ten ich mechaniczny napierdol. A tu nic, odgrzewanie starego kotleta.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- postuje jak opętany!
Dlaczego? W najgorszym razie nagraliby kupę, obowiązku słuchania i lubienia której by nie było. Że niby ledżendę by zszargali? To tylko zespół. A może coś fajnego właśnie na zasadzie odskoczni i świeżego spojrzenia by powstało. Swoją drogą trzymają tego trupa pod respiratorem, na fejsbuku fanpage Mistress żyje (założony przecież już po rozwiązaniu), wypuszczają t-shirty, wstawiają fotki, screeny starych wywiadów... Coś jakby sprawdzali grunt przed wybudzeniem.KAKAESIAK pisze:patrząc co nagrywają obecnie pod szyldem Anaal Nathrakh to niech lepiej zostawią Mistress w spokoju
Jakieś elektro wstaweczki są w tym numerze, fakt fajnie jakby to mocniej pociągnęli - się zobaczy na reszcie płyty.antek_cryst pisze:A ja po cichu liczyłem, że wplotą więcej elementów elektronicznych, że odbiją trochę w industrial, co by ładnie się wpasowało w ten ich mechaniczny napierdol. A tu nic, odgrzewanie starego kotleta.
btw, kawałek po kilku przesłuchaniach zyskuje:)
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
ba, od wczoraj nie slucham nic innego :)
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- brb
- postuje jak opętany!
Odświeżam sobie dyskografie AN od kilku dni i muszę przyznać że Eschaton to całkiem w pytkę płyta. Nie doceniłem jej po premierze.
-
- postuje jak opętany!
O, takie info z fejsbuka:
http://www.gore-tech.net/gore-tech-work ... sideratum/" onclick="window.open(this.href);return false;
W pilotażowym kawałku słychać to śladowo, ale robi apetyt na resztę - może będzie więcej.
http://www.gore-tech.net/gore-tech-work ... sideratum/" onclick="window.open(this.href);return false;
W pilotażowym kawałku słychać to śladowo, ale robi apetyt na resztę - może będzie więcej.
- chaos
- w mackach Zła
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego sie boisz?moim zdaniem bedzie dobra, bo taki debiut mozna nagrac tylko raz
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- chaos
- w mackach Zła
- shagwest
- zaczyna szaleć
So say we all.
- Plastek
- Kontakt:
Kolejne nowe wygładzone gówno.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- megawat
- weteran forumowych bitew
Już nawet nie chodzi o to, że wygładzone, ale to co się dzieje od połowy numeru nadaje się po prostu, kurwa, do Eski Rock.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- ultravox
Zachęciliście mnie. Nawet spoko numer, choć do poziomu "Hell is Empty" trochę mu brakuje.megawat pisze:nadaje się po prostu, kurwa, do Eski Rock.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No kawałek spoko, momenty w stylu The Berzerker. Lubię te czyste wokale, które na Hell Is.... rozpierdalały!
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie akurat po jakimś czasie drażliwy, tak że do samej płyty nie pałam sentymentem. Zresztą, od czasu HIE... nie słyszałem żadnego długograja Anaal Nathrakh.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Do Eschaton włącznie można posłuchać. Później już niekoniecznie.
The madness and the damage done.
-
- postuje jak opętany!
Według mnie "Vanitas" jest całkiem przyjemne, jeżeli spojrzy się na te pełne patosu zaśpiewy z przymrużeniem oka.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- Nerwowy
I niewiele straciłeś. Oni generalnie powinni się rozpaść po tym albumie ew. przestać nagrywać i zostać tylko przy koncertowaniu, bo na żywo ta muzyka ma potwornego kopa.Sybir pisze:Mnie akurat po jakimś czasie drażliwy, tak że do samej płyty nie pałam sentymentem. Zresztą, od czasu HIE... nie słyszałem żadnego długograja Anaal Nathrakh.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.