Jeśli po dokonaniu tej czynności oblizujesz wargi czubkiem języka to i owszem, mój drogi paniczu.manieczki pisze:czy wyjadanie brudu z pępka też jest sztuką?
LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LICHO
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ała:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Polski.Plasfodeur pisze:ależ jaki to black metal
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
bieszczadzki, niemniej, kto wie, co będzie na następnym materiale, może więcej przesterowanego hałasu? tak powiadają w Sanie szczupaki
Grrrówno!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Przesterowany hałas to był na demówce... ale kto wie. W sumie nie sądzę, ażeby tak najwyraźniej niespokojny twórczo Autor miał upierać się przy drążeniu tak z powodzeniem napoczętej konwencji, więc wszystko możliwe.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Do demówki powrotu nie będzie, spodziewam się ciągłego progresu. Niemniej, nie wiem, w którą stronę skierowanego.
Grrrówno!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
przypominam, że jeśli ktoś nie nabył tej przelichej płyty, ten ma liche życie.
nie zostało tego wiele. mody przechodzą a Licho jest poza, no bo kto nie napieprzał szyszkami w orły, no kto?
nie zostało tego wiele. mody przechodzą a Licho jest poza, no bo kto nie napieprzał szyszkami w orły, no kto?
oprócz japońców, zamówili sporo, muszę namówić Szturpaka na jakiś japoński song, jest target i są dziwni jak on.hcpig pisze:
Zagraniczni tego nie ogarną i w tym jest cały bajer.
-
-
warto odnotować
:D:D:D
83koper83 pisze:Gwoli uporządkowania: LICHO zwyczajnie nie lubię, nie rusza mnie "organicznie", nie podoba mi się koncept, który uważam za wtórny: coś jakby Cultes des Ghoules i Lao Che mieli dziecko.
:D:D:D
Grrrówno!
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
-
Jak się komuś spodobały liryki na Pogrzebie... to może zbadać więcej owoców z tego drzewa:
http://ulvhel.wordpress.com/2014/10/15/spiewnic/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ulvhel.wordpress.com/2014/10/15/spiewnic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grrrówno!