Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Smartfon
nie, ale moto g (2013) w tym przedziale cenowym na pewno lepszy. malo syfu w sofice + znacznie lepszy ekran.
this is a land of wolves now
- uglak
moto g to oczywista oczywistosc, ale mam pomoc w wyborze telefonu do abonamentu w orange ;-)
cenowo alternatywa jest glownie HTC Desire 610, Alcatel Idol Alpha (bo Sony T3 jest troche za duzy dla kobiety)
cenowo alternatywa jest glownie HTC Desire 610, Alcatel Idol Alpha (bo Sony T3 jest troche za duzy dla kobiety)
Guilty of being right
- manieczki
DZISIAJ NOWY AJFĄ SMIECIE
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
- weteran forumowych bitew
ja mam taki

zazdrość?
Wysłane z mojego MyPhone 666 za pomocą wpiszsechujusam 1.0
zazdrość?
Wysłane z mojego MyPhone 666 za pomocą wpiszsechujusam 1.0
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- manieczki
nie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
rajwen, ajłacza byś nosił na swoim pręcie?
- Mental
czyli zazdrość do tego stopnia, że ciężko się przyznać.manieczki pisze:nie
You may raise your chalice of nothing
- Riven
- Kontakt:
Nie, brzydki. Smartwatche ogólnie są z dupy. IPhone 6 za to bardzo ładny ;)
- uglak
ladniejszy niz wczesniejsze, ale juz ogole nie odroznia sie od smartfonow innych producentow, a przeciez glownie za to sie przeplaca
Guilty of being right
- Żułek
dobra teraz moja kolej bo sie umowa kończy i dali mi gównianą oferte z której wygrałem 3 modele i nie wiem który wybrać
generalnie parametry są podobne ale ja sie nie znam :P
LG G2 Mini - ten mi sie widział całkiem niezle ale ponoć ma przyciski z tyłu które denerwują wiele osób bo sie wciskają i sie boje ze bedzie mnie to wkurwiac ze go wyrzuce przez okno dlatego zainteresowałem się
LG L90 który ma zbliżone parametry i nie ma zadnych przycisków z tyłu
oprócz nich przypadł mi do gustu Sony Xperia M2 LTE
był jeszcze jeden HTC ale ponoć z wbudowana baterią a jednorazówki mnie nie interesują ;)
generalnie o co mi chodzi w telefonie
czasem lubie sobie strzelic fotke (nie jestem maniakiem tego typu rzeczy) oraz nagrac filmik na koncercie i chciałbym aby to miało rece i nogi, bateria gdyby trzymała jak najdłużej, co prawda nie gadam dużo przez telefon (10 minut tygodniowo ?) ale nie chce go ładować codziennie,
ogladać filmów, grać i robić cudów nie widów z aplikacjami nie bede bo mnie to nie interesuje, od tego mam laptopa i PS3 ;)
trafi sie jakiś wujek dobra rada ? byłoby fajnie bo sie nie znam :P
generalnie parametry są podobne ale ja sie nie znam :P
LG G2 Mini - ten mi sie widział całkiem niezle ale ponoć ma przyciski z tyłu które denerwują wiele osób bo sie wciskają i sie boje ze bedzie mnie to wkurwiac ze go wyrzuce przez okno dlatego zainteresowałem się
LG L90 który ma zbliżone parametry i nie ma zadnych przycisków z tyłu
oprócz nich przypadł mi do gustu Sony Xperia M2 LTE
był jeszcze jeden HTC ale ponoć z wbudowana baterią a jednorazówki mnie nie interesują ;)
generalnie o co mi chodzi w telefonie
czasem lubie sobie strzelic fotke (nie jestem maniakiem tego typu rzeczy) oraz nagrac filmik na koncercie i chciałbym aby to miało rece i nogi, bateria gdyby trzymała jak najdłużej, co prawda nie gadam dużo przez telefon (10 minut tygodniowo ?) ale nie chce go ładować codziennie,
ogladać filmów, grać i robić cudów nie widów z aplikacjami nie bede bo mnie to nie interesuje, od tego mam laptopa i PS3 ;)
trafi sie jakiś wujek dobra rada ? byłoby fajnie bo sie nie znam :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Riven
- Kontakt:
Jak nie chcesz ładować codziennie to w zasadzie zapomnij o smartfonie, zwłaszcza z tej półki
Co do aparatów, nie znam tych telefonów z autopsji ale nie spodziewałbym się cudów. Natomiast za kręcenie filmów na koncertach smartfonem moim zdaniem powinno się strzelać
Co do aparatów, nie znam tych telefonów z autopsji ale nie spodziewałbym się cudów. Natomiast za kręcenie filmów na koncertach smartfonem moim zdaniem powinno się strzelać
- Biały
- w mackach Zła
szczerze mówiąc to jeżeli rozmawiasz tak mało, to nie pakowałbym się w umowę, tylko (jeżeli jest korzystna) został na tym samym, czyli tzw. umowa bezterminowa - bez przedłużania.
bez sensu pchać się w umowę tylko po to aby dostać jakiś gówniany telefon (pewnie jeszcze za dopłatą)
chcesz nowy telefon to kup w sklepie/na allegro
bez sensu pchać się w umowę tylko po to aby dostać jakiś gówniany telefon (pewnie jeszcze za dopłatą)
chcesz nowy telefon to kup w sklepie/na allegro
- Żułek
to z umową nie ma nic wspólnego
umowe podpisuje kto inny a ja biore telefon :P
a ze abonament jest sredni to srednie telefony ale mój 4-latek już mnie wkurza i chciałbym sobie skorzystać z okazji ;)
umowe podpisuje kto inny a ja biore telefon :P
a ze abonament jest sredni to srednie telefony ale mój 4-latek już mnie wkurza i chciałbym sobie skorzystać z okazji ;)
oj tam jeden kawałek na pamiątke można se nagrać ;)Riven pisze:Natomiast za kręcenie filmów na koncertach smartfonem moim zdaniem powinno się strzelać
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Riven
- Kontakt:
Po co?
Jakies tam lajtowe pitupitu to jeszcze rozumiem, ale nagrywanie czegokolwiek ciezszego mija sie z celem bo i tak gowno slychac.
---
http://www.brightsideofnews.com/2014/09 ... c-nexus-9/" onclick="window.open(this.href);return false;
nie dla samsungowcow to, dla panow to
edit2:
https://play.google.com/store/apps/deta ... outsdialer" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakies tam lajtowe pitupitu to jeszcze rozumiem, ale nagrywanie czegokolwiek ciezszego mija sie z celem bo i tak gowno slychac.
---
http://www.brightsideofnews.com/2014/09 ... c-nexus-9/" onclick="window.open(this.href);return false;
nie dla samsungowcow to, dla panow to
edit2:
https://play.google.com/store/apps/deta ... outsdialer" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenek
Żułek z tych co podałeś to G2 mini albo Sony M2, ogólnie to LG bardzo spoko sprzęty robi, HTC i LG L90 odpuść. HTC ma tylko flagowca mocnego, średnia półka kuleje u nich. LG G2 mini miałem w łapach i dobre wrażenie na mnie zrobił, ale w końcu nie wziąłem, teraz nie wiem czy nie lepiej było wziąć zamiast S4 mini, ale trudno się mówi :D
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/g2mini ... -Mini.html
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/g2mini ... -Mini.html

- Riven
- Kontakt:
Zenek, ile telefonów HTC widziałeś i dlaczego wg ciebie ich średnia polka kuleje bardziej niż chujowy samsung? :)
A prawda jest taka ze wszystkie te "mini" telefony to zajebista strata pieniędzy (poza nowym sony, ale to inna brocha)
A prawda jest taka ze wszystkie te "mini" telefony to zajebista strata pieniędzy (poza nowym sony, ale to inna brocha)
- uglak
co prawda mam pelna g2ke, ale przyciski nie wciskaja sie same, a ze sa chujowo ulozone? a kto z nich korzysta jak ma genialne Knock On zamiast tego ;-)Żułek pisze:LG G2 Mini - ten mi sie widział całkiem niezle ale ponoć ma przyciski z tyłu które denerwują wiele osób bo sie wciskają i sie boje ze bedzie mnie to wkurwiac ze go wyrzuce przez okno dlatego zainteresowałem się
Guilty of being right
- Żułek
dobra wziełem LG Mini, dzięki za sugestie :)
najwyżej bedzie wasza wina :P
najwyżej bedzie wasza wina :P
- hcpig
Możecie polecić jakiegoś dobrego, prostego i darmowego taskillera na Android?
Yare Yare Daze