czyli bardzo dobra rekomendacjadeath_to_all pisze:Ja pierdole, Plastek, chyba w końcu i na Ciebie sie bat ukręcił. Urgehal przecież, to ta sama liga co jakieś tsjudery czy taake. Już nawet ten ich Beastcraft nieco lepszy jest. Tu nie chodzi o jakieś dysonanse, których ja na pewno nie znoszę.
Lepiej słuchać CRAFT!
URGEHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: URGEHAL
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
lepiej słuchać Svikt! Albo Vithr! z Norłeja
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Taake jest wyjebiste, Tsjuder w porządku, zatem szarp włosa.death_to_all pisze:Ja pierdole, Plastek, chyba w końcu i na Ciebie sie bat ukręcił. Urgehal przecież, to ta sama liga co jakieś tsjudery czy taake. Już nawet ten ich Beastcraft nieco lepszy jest. Tu nie chodzi o jakieś dysonanse, których ja na pewno nie znoszę.
Lepiej słuchać CRAFT!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
Nie no, Taake mnóstwo lepsiejsze niż jakiś tam Urgehal. Mają taake pomysły, jak np. inkorporacja w północny landskejp banjo.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Lepsze banjo przez 10 sekund w jednym kawałku niż pedalskie post rocki udające black metal przez całą płytę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
No jak ktoś takie mistyfikacje robi, to pewnie że Taake lepsze. Znaczy - mi się serio podoba, ten kawałek z banjo też, przy czym również serio uważam, że oni mają pomysły na granie i riffy, a bohaterowie tematu tak średnio.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Spoko, włącz sobie Disgust tak jak ja teraz i wnet zapomnisz o kapelach nie mających pomysłu.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Racja. Chwilami urywa mi się film w tych kunktatorskich rozważaniach o odważnych czy swojskich aranżacjach, tak jakby gwoli spokoju ducha i koniunktury, tuszować swoje sympatie do pewnych środków, wynikające z posiadania wewnętrznego chłopa :DPlastek pisze:Lepsze banjo przez 10 sekund w jednym kawałku niż pedalskie post rocki udające black metal przez całą płytę.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Sama prawda. No i o ile można zrozumieć równanie do 1349, bo jak przyspieszają to brzmią podobnie, o tyle stawianie ich obok Taake powinno skutkować przymusową wizytą u laryngologa.Plastek pisze:Nie ma dysonansów i pedo post rockowego plumkania. No i koledzy z forum nie poklepią po pleckach, że masz wyrafinowany gust i słuchasz "trudnej" muzyki. Kto by się takimi ciotami przejmował?
-
Że przepraszam co? :D Jeszcze nie piszesz jak Derrida albo inny Deleuze, ale jesteś na dobrej drodze. Nie idź ta drogą.byrgh pisze: Chwilami urywa mi się film w tych kunktatorskich rozważaniach o odważnych czy swojskich aranżacjach, tak jakby gwoli spokoju ducha i koniunktury, tuszować swoje sympatie do pewnych środków, wynikające z posiadania wewnętrznego chłopa :D
URGEHAL fajny, w ogóle zapomniałem o istnieniu tego zespołu, a to fajne przytupańce są przecież.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
URGEHAL bdb. Jest akceptacja forumowej rady black metalu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
"Trondr Nefas left us all in May 2012. For URGEHAL, this meant the loss of our great friend and brother in arms. Therefore it is a very special announcement for us remaining members to tell you that the final URGEHAL album is now being recorded. We have decided to finish this last album in honour of our dear friend and to mark the end of URGEHAL.
"Trondr was looking much forward to enter the studio once again and we had already done all demo recordings for the whole album before his death. Nothing else remains to be done but to finish what Trondr and we had already started together. We owe this to him and his memory.
"Drums and guitars were recorded earlier this year and in October we entered the studio for the first vocal session of many. The songs will be sung by several close friends of Trondr Nefas and the band. We will reveal those names in due time."
Vocalists so far:
Morten Shax-ENDEZZMA
Nattefrost-CARPATHIAN FOREST
Hoest-TAAKE
Nocturno Culto-DARKTHRONE
Lloyd-KOLDBRANN
Niklas-SHINING
Nortgrove-BEASTCRAFT
"Trondr was looking much forward to enter the studio once again and we had already done all demo recordings for the whole album before his death. Nothing else remains to be done but to finish what Trondr and we had already started together. We owe this to him and his memory.
"Drums and guitars were recorded earlier this year and in October we entered the studio for the first vocal session of many. The songs will be sung by several close friends of Trondr Nefas and the band. We will reveal those names in due time."
Vocalists so far:
Morten Shax-ENDEZZMA
Nattefrost-CARPATHIAN FOREST
Hoest-TAAKE
Nocturno Culto-DARKTHRONE
Lloyd-KOLDBRANN
Niklas-SHINING
Nortgrove-BEASTCRAFT
'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
no to czekam.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Plastek
- Kontakt:
Fajnie, oby to było coś w klimatach zajebistego "Goatcraft Torment", bo ostatnia to jednak najsłabsza w ich dyskografii była.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Ten zespół nie nagrał słabego materiału. Ostatnia płyta jest znakomita i PRZESTRZEGAM przed lekceważeniem jej. Przepełniają ją co prawda poważne religijne rozważania i modlitewne skupienie, ale zrealizowane w znakomitym stylu. Ten zespół w ogóle ma dar odtwórczego grania w taki sposób, że ta odtwórczość staje się koniec końców - oryginalna :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plastek
- Kontakt:
Drone pisze:Ten zespół nie nagrał słabego materiału. Ostatnia płyta jest znakomita i PRZESTRZEGAM przed lekceważeniem jej. Przepełniają ją co prawda poważne religijne rozważania i modlitewne skupienie, ale zrealizowane w znakomitym stylu. Ten zespół w ogóle ma dar odtwórczego grania w taki sposób, że ta odtwórczość staje się koniec końców - oryginalna :)

Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lucek
mowisz urgehal, myslisz niedojebany zespół dla pederastow,koslawe logo ultra niedojebane okladki, i jeszcze gorsza muzyka, typowy rynsztok dla pseudo słuchaczy z masterfula.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Lucek pisze:mowisz urgehal, myslisz niedojebany zespół dla pederastow,koslawe logo ultra niedojebane okladki, i jeszcze gorsza muzyka, typowy rynsztok dla pseudo słuchaczy z masterfula.

ostatnia płyta bardzo ok, nie chcieli nagrywać tego samego więc poszli w bardziej zimne i mniej melodyjne granie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
Lucek pisze:mowisz urgehal, myslisz niedojebany zespół dla pederastow,koslawe logo ultra niedojebane okladki, i jeszcze gorsza muzyka, typowy rynsztok dla pseudo słuchaczy z masterfula.
ghost bc lepsze :DDDDDDDD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NOWY NUMER
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ck-stream/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ck-stream/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;