BRACIA FIGO FAGOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: BRACIA FIGO FAGOT
janko, janeczko jest bdb utworem, życiowym takim. mnie się podoba i jeśli to czytają twórcy tej zacnej piosenki, to składam szczere gratulacje. babe trzeba ruchać. proste.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Skojarzenie z Lady Pank natychmiastowe.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Pawcio
- rozkręca się
Kiedyś byli zespołem wyśmiewającym Disco Polo. Teraz są zespołem grającym Disco Polo tylko, że z brzydkimi słowami w tekstach
-
- mistrz forumowej ceremonii
kiedyś byli chujowi. teraz są chujowi do kwadratu
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jedyne co w tym numerze nie jest chujowe, to teledysk nakręcony najwyraźniej na ulicach Białegostoku (czyżby balkon z widokiem na Sienkiewicza?) i chyba w ACK. Reszta 2/10.
A tak poza tym to nigdy nie rozumiałem ludzi słuchających CAŁYCH płyt BFF. No jest parę fajnych numerów, znakomicie sprawdza się to do chlania i do nakurwiania węgorza. Ba, nawet na koncercie byłem raz i skoro najebany rozkręciłem pod sceną młyn z jakimiś przypadkowymi s-synami, to znaczy, że bawiłem się bdb. Ale żeby tego CAŁYMI (podkreślam to słowo) płytami słuchać? Serio?
A tak poza tym to nigdy nie rozumiałem ludzi słuchających CAŁYCH płyt BFF. No jest parę fajnych numerów, znakomicie sprawdza się to do chlania i do nakurwiania węgorza. Ba, nawet na koncercie byłem raz i skoro najebany rozkręciłem pod sceną młyn z jakimiś przypadkowymi s-synami, to znaczy, że bawiłem się bdb. Ale żeby tego CAŁYMI (podkreślam to słowo) płytami słuchać? Serio?
- Lobas
- zaczyna szaleć
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Też mnie to zastanawia. Jedyne co mogę sobie wyobrazić, to jakaś libacja, do której taka płyta jest tłem. Wtedy wygodniej jak cała leci, bo nikt nie musi zajmować się didżejowaniem.Self pisze: A tak poza tym to nigdy nie rozumiałem ludzi słuchających CAŁYCH płyt BFF. No jest parę fajnych numerów, znakomicie sprawdza się to do chlania i do nakurwiania węgorza. Ba, nawet na koncercie byłem raz i skoro najebany rozkręciłem pod sceną młyn z jakimiś przypadkowymi s-synami, to znaczy, że bawiłem się bdb. Ale żeby tego CAŁYMI (podkreślam to słowo) płytami słuchać? Serio?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Mental
- weteran forumowych bitew
dokładnie, to już nawet nie jest śmieszne (nigdy nie było), to jest żałosne w chuj.Heretyk pisze:kiedyś byli chujowi. teraz są chujowi do kwadratu
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Stoigniew
Figo Fagot skończyło się na Kill'em all :)Lobas pisze:Figo Fagot skończyło się na pierwszym albumie.
- Biały
- w mackach Zła
Bracia figo fagot to skrajne gówno, dziwie się, że metalowcy się tym jarają i w ogóle jest o nich temat. Disko to disko, beka czy nie jest ona utrzymana w tym stylu, czyli głęboko w tłustym gównie, którego nie da się wytrzeć papierem, a i z domyciem jest problem.
- uglak
+1Biały pisze:Bracia figo fagot to skrajne gówno, dziwie się, że metalowcy się tym jarają i w ogóle jest o nich temat. Disko to disko, beka czy nie jest ona utrzymana w tym stylu, czyli głęboko w tłustym gównie, którego nie da się wytrzeć papierem, a i z domyciem jest problem.
Guilty of being right
-
a ja się nie dziwięBiały pisze:Bracia figo fagot to skrajne gówno, dziwie się, że metalowcy się tym jarają i w ogóle jest o nich temat. Disko to disko, beka czy nie jest ona utrzymana w tym stylu, czyli głęboko w tłustym gównie, którego nie da się wytrzeć papierem, a i z domyciem jest problem.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
straszne gówno te 2 nowe numery....Heretyk pisze:kiedyś byli chujowi. teraz są chujowi do kwadratu
- hcpig
Mi się tylko podobał 'Pisarz Miłości' czy jakoś tak, reszta to niezła żena, zresztą coś mi świta że ci kolesie byli zamieszani w produkcję tych nieśmiesznych kreskówek na ForFunTV.Mental pisze:dokładnie, to już nawet nie jest śmieszne (nigdy nie było), to jest żałosne w chuj.Heretyk pisze:kiedyś byli chujowi. teraz są chujowi do kwadratu
Yare Yare Daze
- Biały
- w mackach Zła
Walaszek był fajny jak był twórcą niezależnym.
- moonfire
Kolejny nieśmieszny numer BFF. Humor w stylu polskich "komedii" a la "Kac Wawa". Panom niedaleko już od wieśniaków z Weekendu ("Tera mie to wali").
-
- postuje jak opętany!
przeciez kazdy obywatel posiadajacy w miare sensowne poczucie humoru od poczatku traktowal figo fagot jako typowych wiesniakow. tutaj chyba tylko lykantrop jaral sie tym gownem, ale on mial rozne problemy
edit. chociaz liczba stron watku, ktory niezbyt dokladnie sledzilem, moglaby sugerowac, ze nie tylko ksiezycowy siusiak moczyl majty
edit. chociaz liczba stron watku, ktory niezbyt dokladnie sledzilem, moglaby sugerowac, ze nie tylko ksiezycowy siusiak moczyl majty
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie zawsze liczył się u nich walor kabaretowy. Przy tych dwóch nowych numerach nie uśmiechnąłem się ani razu, natomiast przy obydwu towarzyszyło mi uczucie zażenowania.
- lucass
Taki dystans, taki pastisz, taka swieżość. Tak fajnie poskakać z całą salą dresów ze wsi.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Zenek