Będzie delegacja z RP?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jeśli ktoś ma blisko do promu to czemu nie.kenediusze pisze:Zajebisty zestaw, szkoda że daleko...
Chłopie ile ty masz lat? Ja Ci przeszkadza Watain to wyjdź w trakcie ich koncertu - proste.Plastek pisze:Pedały z Watain chyba nie bardzo tu pasują?
Kto jak kto, ale Plastek to nie jest Polska właśnie.mistrzsardu pisze:Chłopie ile ty masz lat? Ja Ci przeszkadza Watain to wyjdź w trakcie ich koncertu - proste.Plastek pisze:Pedały z Watain chyba nie bardzo tu pasują?
Zamiast cieszyć się, że Blasphemy jest na wyciągnięcie ręki już narzeka, a to Polska właśnie...
pewnie tak,ale kurwa,dla fana to jest jak mokry sen..nowe Blasphemy, nowe Thorns..eh.Nasum pisze:Nie muszą, status już mają kultowy, więc chyba wolą nie ryzykować szargania nazwy
Jeszcze REPULSION![V] pisze:pewnie tak,ale kurwa,dla fana to jest jak mokry sen..nowe Blasphemy, nowe Thorns..eh.Nasum pisze:Nie muszą, status już mają kultowy, więc chyba wolą nie ryzykować szargania nazwy
aż tak daleko nie jest...w 2009 specjalnie dymałem promem do Helsinek,gdy Blasphemy grał pierwszy gig w Europie od nastu lat,zestaw był rozpierdalający Blasphemy,Revenge,Black Witchery,Proclamation,Archgoat,Urn,Horna o kilku słabszych nie wspominam...to był mój najlepszy gig w życiu,dzień wcześniej podziemny występ z Goatmoon.Blasphemy warto widzieć,słyszeć chcociaż raz w życiu live...na scenie dość statyczni,ale huragan brzmienie i cały visual.Filmiki na jutubie,nie oddają całości wrażeń.Ja mam wrażenie,jakieś pogłoski z forum NWW,że może być nowy album B. nagrywany.Ale tutaj nie może być pomyłki z jakością,która zbeszcześciłaby kult Fallen Angel.To bardzo duże ryzyko,nagrać coś równie mocnego,Beherit nie dał rady....kenediusze pisze:Zajebisty zestaw, szkoda że daleko...
+ milionPacjent pisze:Jeszcze REPULSION![V] pisze:pewnie tak,ale kurwa,dla fana to jest jak mokry sen..nowe Blasphemy, nowe Thorns..eh.Nasum pisze:Nie muszą, status już mają kultowy, więc chyba wolą nie ryzykować szargania nazwy
pieniędzmi mogą sypnąć tylko grubasy Century/Nuclear Blast/Osmose/Season of Mist.....Nuclear War Now! pewnie miałaby smaka na wydanie,ale ciężko kult połączyć zarabianiem...Analripper pisze:"nowe" Blasphemy już dawno nagrane, tylko za dużo chcą od potencjalnych wydawców.
Osmose odpada - Herve wydaje właśnie Witchmaster, więc zapewne wyportkował się z kasy ... a może Wszechpotężna ? ;)SODOMOUSE pisze:pieniędzmi mogą sypnąć tylko grubasy Century/Nuclear Blast/Osmose/Season of Mist.....Nuclear War Now! pewnie miałaby smaka na wydanie,ale ciężko kult połączyć zarabianiem...Analripper pisze:"nowe" Blasphemy już dawno nagrane, tylko za dużo chcą od potencjalnych wydawców.