Oczywiście, że tak, ale ja i tak lubię sowizdrzalskie podejście do tematu, reprezentowane przez Hankę. Valkyrie zdecydowanie rozdaje. Doskonały numer na zakończenie każdej, suto zakrapianej, imprezy.So_It_Is_Done pisze:Zwracam ponownie uwagę jak inne sa kawałki Nocturno od kawałków Fenriza na nowej płycie. Gdyby szli w stronę NC, to byłby to rewelacyjny, posępny metal - dojrzała wersja samych siebie sprzed lat.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
-
- mistrz forumowej ceremonii
tak. do pewnego momentu było to ciekawe, ale co za dużo to niezdrowoArisowicz pisze:this. ten ich 80s revival zrobił się słaby, przestali chyba miłować Amebix.Riven pisze:A jak dla mnie o ile nie zamierzają wrócić do lasu, względnie chropowatego crust black metalu, mogliby sobie juz dać siana.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Prawda jest taka, że zwyczajnie za dużo tego nagrali. Ze wszystkich czterech płyt po The Cult is Alive możnaby równie dobrze zrobić dwa pełniaki - jeden brudny i punkowy, drugi epicki i heavy metalowy i byłoby git.Heretyk pisze:tak. do pewnego momentu było to ciekawe, ale co za dużo to niezdrowoArisowicz pisze:this. ten ich 80s revival zrobił się słaby, przestali chyba miłować Amebix.Riven pisze:A jak dla mnie o ile nie zamierzają wrócić do lasu, względnie chropowatego crust black metalu, mogliby sobie juz dać siana.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
ja mam dużo radochy z każdej ich płyty, biegu historii to nie zmienia ale jako soundtrack do wycieczek do lasu ,ognisk i browarów chłodzących się w wartkim górskim strumieniu jak znalazł ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
O, ja właśnie w ten sposób testowalem soulside journey, rewelacja :). Równie dobrze pasowalby ravishing grimness albo fuck off and die. Generalnie, to co Nerwowy napisał
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
Było?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bloodcult
podbity bas i tyle
-
- postuje jak opętany!
Bas i gary trochę. Na pierwszy strzał brzmi dziwnie (że klimat nie ten i wogle), ale w sumie koleś zrobił dobrą robotę. Fajnie się słucha tego.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
takRiven pisze:A jak dla mnie o ile nie zamierzają wrócić do lasu, względnie chropowatego crust black metalu, mogliby sobie juz dać siana.
oczywiście ostatnie ich płyty bardzo sobie cenię
In a world of compromise...some don't
- hcpig
Nie na oficjalnego tematu o SI więc napiszę tutaj - na nowym MLP Sadistic Intent znajdzie się cover Darkthrone 'Fuck Off and Die', szansa na to że nie będzie milion razy lepszy od oryginału wynosi 0,01 %.
Yare Yare Daze
- ultravox
Nie kojarzę jakiegokolwiek koweru lepszego od oryginału, więc wątpię ;)
-
- weteran forumowych bitew
Sam Johnny Cash nagrał takich przynajmniej kilkanaście. Da się.ultravox pisze:Nie kojarzę jakiegokolwiek koweru lepszego od oryginału, więc wątpię ;)
Czas założyć!hcpig pisze:Nie na oficjalnego tematu o SI
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- hcpig
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Pprzesłuchałem już z pewnie z 50 razy tą nową ep Sadistic Intent--cover f.o.a.d Darkthrone fajnie zrobiony--czy lepszy od oryginału to nie wiem.Na pewno wolę posłuchać tego kawałka w wersji zaproponowanej przez SI.hcpig pisze:Nie na oficjalnego tematu o SI więc napiszę tutaj - na nowym MLP Sadistic Intent znajdzie się cover Darkthrone 'Fuck Off and Die', szansa na to że nie będzie milion razy lepszy od oryginału wynosi 0,01 %.
- hcpig
- BC/AD
- zaczyna szaleć
Tak,to studyjny cover.
- ultravox
Jakoś nigdy nie uległem urokowi Casha. Chyba za młody jestem ;)kenediusze pisze: Sam Johnny Cash nagrał takich przynajmniej kilkanaście.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak nie ma jak jest:hcpig pisze:Nie na oficjalnego tematu o SI więc napiszę tutaj - na nowym MLP Sadistic Intent znajdzie się cover Darkthrone 'Fuck Off and Die', szansa na to że nie będzie milion razy lepszy od oryginału wynosi 0,01 %.
viewtopic.php?f=24&t=12455&hilit=sadistic+intent
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- booshee
- postuje jak opętany!
Może już było wspomniane ale jak ktoś nie słyszał, na Spotifę na przykład, jest Transilvanian Hunger edycja rocznicowa z tytułu dwudziestolecia, z bonusowym komentarzem Fenriza, który przy piwku opowiada o riffach, brzmieniu, przez całą długość trwania albumu. Ciekawostki, fun fact itd. itp. fajno.
- brb
- postuje jak opętany!
Mam takiego digipacka. Nic nowego. Kupiony parę lat temu. Chyba że to jakieś specjalne wydanie jubileuszowe.