KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
z tym, że kiedy podają np 28 dni, to to jest w praktyce ok. 14, a przy 75 jakieś 30-40. zresztą większość płyt mają chyba na miejscu. w chuj solidna firma
-
- zaczyna szaleć
Panowie i Panie ...warto z Invictus?
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Kiedyś czekałem na 2cd z dwa miesiące, ale na maile odpowiadał. Pisał, że jest w trasie i na festiwalach i jak wróci to wyśle. No i wysłał.
- Oki
- weteran forumowych bitew
nie potwierdzam. Po dwóch transakcjach w których po złożeniu zamówienia podbijali cenę przestałem u nich kupować.Heretyk pisze:z tym, że kiedy podają np 28 dni, to to jest w praktyce ok. 14, a przy 75 jakieś 30-40. zresztą większość płyt mają chyba na miejscu. w chuj solidna firma
-
+1Oki pisze:nie potwierdzam. Po dwóch transakcjach w których po złożeniu zamówienia podbijali cenę przestałem u nich kupować.Heretyk pisze:z tym, że kiedy podają np 28 dni, to to jest w praktyce ok. 14, a przy 75 jakieś 30-40. zresztą większość płyt mają chyba na miejscu. w chuj solidna firma
-
kupiłem tam ok. 500 płyt i ani razu nie zdarzyła mi się taka sytuacjaOki pisze: nie potwierdzam. Po dwóch transakcjach w których po złożeniu zamówienia podbijali cenę przestałem u nich kupować.
- Phantom
- zaczyna szaleć
MYSTIC szybko i sprawnie
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
kupiłem tam ok. 600 płyt i także nie zdarzyła mi się taka sytuacjaHeretyk pisze:kupiłem tam ok. 500 płyt i ani razu nie zdarzyła mi się taka sytuacjaOki pisze: nie potwierdzam. Po dwóch transakcjach w których po złożeniu zamówienia podbijali cenę przestałem u nich kupować.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- pogodancer
Tak. Nawet bardzo szybko i bardzo sprawnie.Phantom pisze:MYSTIC szybko i sprawnie
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
jeśli tu nie pasuje, to niech admin przeniesie
ale niezła beka związana ze ZPAV-em
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostaliśmy informację, że tzw. Związek Producentów Audio Video (faszystowska organizacja uzurpująca sobie monopolistyczne "prawo" reprezentowania producentów audio video w tym dziwnym kraju) zgłasza konta użytkowników portalu chomikuj.pl, którzy przechowują na nim utwory Kelthuza z jego wielu projektów.
Interesujące, że te faszystowskie glizdy sądzą, że mogą ot tak grozić prywatnemu portalowi, i wymieniać dokładnie utwory Kelthuza - utwory nie objęte żadną ochroną "własności intelektualnej" świadomie przez ich twórcę i autora - jako naruszające prawo autorskie.
Oficjalne oświadczenie Kelthuza:
Każdy może przechowywać i kopiować moje utwory, rozpowszechniać i publicznie odtwarzać, a faszystów ze ZPAV należy wyruchać słoniami.
i odpowiedź ZPAVu w komentarzach, z której wynika, że domniemuje się z automatu winę, a ZPAV reprezentuje twórców, którzy nie są weń zrzeszeni i uzurpuje sobie prawo do roszczeń w ich imieniu, łamiąc tym samym dwa artykuły kodeksu cywilnego. Pozwać ich?
Dostaliśmy informację, że tzw. Związek Producentów Audio Video (faszystowska organizacja uzurpująca sobie monopolistyczne "prawo" reprezentowania producentów audio video w tym dziwnym kraju) zgłasza konta użytkowników portalu chomikuj.pl, którzy przechowują na nim utwory Kelthuza z jego wielu projektów.
Interesujące, że te faszystowskie glizdy sądzą, że mogą ot tak grozić prywatnemu portalowi, i wymieniać dokładnie utwory Kelthuza - utwory nie objęte żadną ochroną "własności intelektualnej" świadomie przez ich twórcę i autora - jako naruszające prawo autorskie.
Każdy może przechowywać i kopiować moje utwory, rozpowszechniać i publicznie odtwarzać, a faszystów ze ZPAV należy wyruchać słoniami.
i odpowiedź ZPAVu w komentarzach, z której wynika, że domniemuje się z automatu winę, a ZPAV reprezentuje twórców, którzy nie są weń zrzeszeni i uzurpuje sobie prawo do roszczeń w ich imieniu, łamiąc tym samym dwa artykuły kodeksu cywilnego. Pozwać ich?
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O co?KelThuz pisze:jeśli tu nie pasuje, to niech admin przeniesie
The madness and the damage done.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Przypomnę tylko:Kurt pisze: O co?
Art. 752. k.c. Kto bez zlecenia prowadzi cudzą sprawę, powinien działać z korzyścią osoby, której sprawę prowadzi, i zgodnie z jej PRAWDOPODOBNĄ WOLĄ, a przy prowadzeniu sprawy obowiązany jest zachowywać należytą staranność.
oraz
Art. 754. k.c. Kto prowadzi cudzą sprawę WBREW WIADOMEJ WOLI OSOBY, której sprawę prowadzi, nie może żądać zwrotu poniesionych wydatków i odpowiedzialny jest za szkodę, chyba że wola tej osoby sprzeciwia się ustawie lub zasadom współżycia społecznego.
- Bohdan
yeah! dostaliśmyKelThuz pisze:Dostaliśmy informację
ja i Fafik!

- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No. A o co chcesz pozwać, bo o to pytałem? W sensie, jaka szkodę poniosłeś z tego tytułu?KelThuz pisze:Przypomnę tylko:Kurt pisze: O co?
Art. 752. k.c. Kto bez zlecenia prowadzi cudzą sprawę, powinien działać z korzyścią osoby, której sprawę prowadzi, i zgodnie z jej PRAWDOPODOBNĄ WOLĄ, a przy prowadzeniu sprawy obowiązany jest zachowywać należytą staranność.
oraz
Art. 754. k.c. Kto prowadzi cudzą sprawę WBREW WIADOMEJ WOLI OSOBY, której sprawę prowadzi, nie może żądać zwrotu poniesionych wydatków i odpowiedzialny jest za szkodę, chyba że wola tej osoby sprzeciwia się ustawie lub zasadom współżycia społecznego.
The madness and the damage done.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ideologiczną. Kuce teraz myślą, że Rajtuz się sprzedał.Kurt pisze:W sensie, jaka szkodę poniosłeś z tego tytułu?
- maciek z klanu
kupiłem tam ok. 0 plyt i także nie zdarzyła mi się taka sytuacjaHerne the Hunter pisze:kupiłem tam ok. 600 płyt i także nie zdarzyła mi się taka sytuacjaHeretyk pisze:kupiłem tam ok. 500 płyt i ani razu nie zdarzyła mi się taka sytuacjaOki pisze: nie potwierdzam. Po dwóch transakcjach w których po złożeniu zamówienia podbijali cenę przestałem u nich kupować.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
http://di.com.pl/news/50769,0,ZPAV_usuw ... n_Maj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
w zasadzie to teraz chomikuj i inne serwisy moga spokojnie uznac ZPAV za organizacje stosujaca copyright trolling =)
Guilty of being right
- morbid
- rasowy masterfulowicz
agonia..jaki czas realizacji?? w niedziele poszla kasa,zero odzewu z ich strony jesli chodzi o maila....