EXECRATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: EXECRATION
ja gdzies jeszcze mam sztuke, swego czasu miałem 5. byla wydana w digi, dosc ascetycznym
podobnie jak pierwsza epusie.
podobnie jak pierwsza epusie.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: EXECRATION
A czy któryś z bdb kolegów nie chciałby się rozstać ze swoim egzemplarzem w drodze sprzedaży?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
To zasadnicze pytanie jest bardzo na miejscu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zespół już nie ma Syndicate...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mental
- weteran forumowych bitew
http://shop-hellsheadbangers.com/execra ... nsions.asp" onclick="window.open(this.href);return false; - nowe info i nowy kawałek.
The worldwide release date is December 9, 2014- że co?
The worldwide release date is December 9, 2014- że co?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Będzie słuchane, bo ładnie kombinują chłopaki. Chociaż nie wiem, czy nie przegięli z tymi melodiami, jak na mój gust... tyle po pierwszym odsłuchu.
The madness and the damage done.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jest bardzo dobrze. Będzie miał ktoś CD w naszym umęczonym kraju?
- Bloodcult
Helltrasher podobno
- Harlequin
Kto napisze coś więcej o nowej płycie. Jak wrazenia?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Pierwsze wrażenie niestety nienajlepsze. Jakoś ta atmosfera z poprzedniej płyty nie jest tutaj obecna; nadto jak na mój gust za dużo tutaj DsO. Także i zwolnienia nie budują klimatu. Generalnie, bez szału. Ale jak mówię, to dopiero pierwsze wrażenie.
- Harlequin
Jestem po 3 kawałku i myśle se "za dużo to DsO i hipsterki zmierzajacej do nikąd, a za mało death metalu". W sumie jedyne póki co mi sie podoba to wokal. Reszta wieje troche nudą. Zobaczymy co dalej, choć w ogóle bardzo blackmetalowy feeling ma ta płyta, co samo w sobie mi nie pasi.Kurt pisze:Pierwsze wrażenie niestety nienajlepsze. Jakoś ta atmosfera z poprzedniej płyty nie jest tutaj obecna; nadto jak na mój gust za dużo tutaj DsO. Także i zwolnienia nie budują klimatu. Generalnie, bez szału. Ale jak mówię, to dopiero pierwsze wrażenie.
Na ten moment Horrendous ze swoim deathmetalowym hejwi bardziej mi robił.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No, coś w ten deseń.Harlequin pisze: Jestem po 3 kawałku i myśle se "za dużo to DsO i hipsterki zmierzajacej do nikąd, a za mało death metalu". (...)
- Harlequin
Słucham sobie właśnie drugi raz najnowszego Execration i stwierdzam, że moje wczorajsze wrażenia wcale nie były mylne. NUDA, po prostu nuda. Bezkształtna muzyczna bryła bez punktów zaczepienia, mnóstwo plumkania, psychodeliczno-postcośtam wkrętów zmierzających donikąd. Gdyby nie wokal, to pewno po odsłuchu całości bym cierpiał na zaburzenia popędu przez tydzień. ) emocji, zero budowania napięcia... myśle, że ta płytka to doskonała pożywka dla plastkowych wywodów o hipsteriadzie :))
- Kraft
Szkoda, piękna passa zakończona. "The Formulas Of Death" ostro im w czubach namieszało i podobnie jak Morbus Chron polegli. W obu przypadkach przebojowość zastąpiła pretensjonalna plumkanina. Ani to nie przystaje do klasyków prog-rocka, ani do epickich hejwi metali. Groteskowa chujnia z grzybnią. Mogą se podać łapy z Fenrizem. Obliteration uchwyciło się krzyśkowej klasyki, ładnie się wybroniło. Na szczęście jest jeszcze Diskord, też eksplorujący ciekawe rejony, też mieszający, ale wciąż śmiercionośny. To tak w skrócie o ostatnich wypustach "postępowych" Skandynawów.
-
+1Kraft pisze:Szkoda, piękna passa zakończona. "The Formulas Of Death" ostro im w czubach namieszało i podobnie jak Morbus Chron polegli. W obu przypadkach przebojowość zastąpiła pretensjonalna plumkanina. Groteskowa chujnia z grzybnią.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurde, chciałem kupować w ciemno ale po tych opiniach jednak najpierw podkradne.
-
Nie kupuj. Mnie się podoba i to powinno ci wystarczyć ;)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cholera, az tak słabo? ;))
-
Mnie tam też się podoba, dobra płyta...a zdaniem na temat muzyki tutejszych kuców przejmować się może tylko ktoś wyjątkowo brutalnie skopany po głowie przez konia w stajni. Przecież to kolekcjonerzy zafoliowanych płyt jak można traktować ich poważnie a tym bardziej ich gust ? :)