Asphyx, Szczecin, 28.02.2015
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: Asphyx, Szczecin, 28.02.2015
to niestety listopad bodajże 12
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A może by sie pierdolnął te 10h pkp, jak bedzie dobra ekipa.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Kurwa, nieświęta racja! Jakby ze Szczecina do Warszawy i z Warszawy do Szczecina był inny kilometraż!Beerhead pisze:Ale macie ból dupy. Jak my jeździmy do Warszawy, Krakowa czy Wrocławia to nikt nie jęczy tylko wsiada w pociąg czy tam busa i jedzie, a tu proszę wielkie państwo jak nie można pójść na koncert i tego samego dnia wrócić to już kręcą nosem.
Towarzysze,Obywatele, Ludu Pracujący Stolicy/Krka/Wro -wstyd mi za Was! ;-)
ale ogólnie zapraszamy, wódki jak po dobrym pogrzebie, na pewno nie zabraknie!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- mistrz forumowej ceremonii
średnio mi się uśmiecha jechać kilkanaście godzin jakimś śmierdzącym pociągiem by obejrzeć jeden koncert, a później to samo w drugą stronę, nocą w dodatku. mordercza wyprawa. sprawa byłaby jeszcze do ewentualnego przemyślenia w przypadku jakiegoś zajebistego festiwalu
Coś w tym jest. Obecnie widzę tylko trzy kapele, no może cztery, na które bez chwili wahania, ruszyłbym w stronę Szczecina. Przepraszam, w stronę Berlina, oczywiście.
- Sybir
Nie wiem, Koledzy, o co Wam chodzi. Obecność na koncercie do rozważenia, ale wstrzymuję się od ostatecznej decyzji do czasu ogłoszenia potencjalnych wspomagaczy - dla Holendrów ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Heretykowi, prawdopodobnie o to, że na samą myśl o podróży pociągiem relacji Przemyśl - Szczecin robi mu się niedobrze, a mi z kolei o to, że na hasło Asphyx nie mam wystarczających paliptacji, by rzucić wszystkim o glebę i pędzić na złamanie karku.Sybir pisze:Nie wiem, Koledzy, o co Wam chodzi.
-
typowi malkontenci z górnego śląska i małopolski535 pisze:Heretykowi, prawdopodobnie o to, że na samą myśl o podróży pociągiem relacji Przemyśl - Szczecin robi mu się niedobrze, a mi z kolei o to, że na hasło Asphyx nie mam wystarczających paliptacji, by rzucić wszystkim o glebę i pędzić na złamanie karku.Sybir pisze:Nie wiem, Koledzy, o co Wam chodzi.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
malkontent moje drugie imię, zgadza się
- Sybir
Ja też jakoś nie palę się specjalnie do wyjazdu, ale gdyby doszło coś ciekawego do koncertowej puli, to nie wykluczyłbym obecności na takich dożynkach, bo w sumie to niedaleko - gdybym był z takiego Krakowa, albo Przemyśla, to pewnie inaczej bym śpiewał.
@535: a gdyby to był koncert Autopsy, niekoniecznie 30.02? :D
@535: a gdyby to był koncert Autopsy, niekoniecznie 30.02? :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
To jest niemal pewne, że wspólnie z użytkownikiem BOLKIEM, jeszcze następnego poranka, palilibyśmy z bandoletów do świętych obrazów, śpiewając Legia to st..., a nie ... rycząc Gasping For Air.Sybir pisze: @535: a gdyby to był koncert Autopsy, niekoniecznie 30.02? :D
Niestety. W tej chwili to tylko kaczka i kompres na czoło.
- Sybir
A może cewniczek? :DDD535 pisze:Niestety. W tej chwili to tylko kaczka i kompres na czoło.
- MinT
- Kontakt:
Oby nie było ich kurwa kilkunastu, bo ten plakat na Obitegary wyglądał jak jakaś absurdalna choinka.Sybir pisze:Nie wiem, Koledzy, o co Wam chodzi. Obecność na koncercie do rozważenia, ale wstrzymuję się od ostatecznej decyzji do czasu ogłoszenia potencjalnych wspomagaczy - dla Holendrów ;)
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Silent_Sea
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Po chuj plakaty, jak i tak odwołają?