SEPULTURA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

Re: SEPULTURA

17-10-2014, 09:47

Jest muzykiem a nie modelem, więc luz. Gorzej jesli kontakt z rzeczywistością mu się osłabił.
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

17-10-2014, 09:48

Ekhem, przepraszam... Jest kim? :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-10-2014, 09:51

Słuchaj uchem, a nie brzuchem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

17-10-2014, 09:56

megawat pisze:Ekhem, przepraszam... Jest kim? :)
Się uczepił. Niech będzie, że muzykantem, grajkiem, jak zwał tak zwał ;) W kazdym razie sportowa sylwetka w tym fachu wymagana nie jest.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-10-2014, 09:59

Bycie szczuplym to nie jest sportowa sylwetka tylko norma
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-10-2014, 10:00

Właśnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

17-10-2014, 10:05

Macie po SOGu chłopcy.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

17-10-2014, 10:09

Problemem maxa nie jest to jak wygląda, nawet nie jak śpiewa na koncertach, tylko że jego zespół to, z minimalnymi wyjątkami, kompletne gówno.

Ale jebac, lepiej odpalić arise albo schizo i o tym zapomnieć.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

17-10-2014, 10:12

Triceratops pisze:Bycie szczuplym to nie jest sportowa sylwetka tylko norma
Jak widać niekoniecznie, szczególnie wśród podstarzałych metalowców. Podejrzewam, że gdyby gość nagrywał rzeczy na miarę "Arise" to nikt by sie nie czepiał jego tłustego bebzona ;) Taki LG Petrov wygląda jak lump spod monopolowego, ale jest "cool" i w ogóle spoko gość, bo przecież Entombed kult, ale Maksio to świniak bo rzuca faki i skacze jak kanguro-raper w swoim Soulfly Conspiracy joł ;)
ZłyPan

17-10-2014, 10:41

LG, mimo ogólnej menelowatości nadal jara sie tym co robi i świetnie sie przy tym bawi, drobi po scenie na tych swoich ktrótkich szkitkach jak gejsza, macha resztką włosów na łysinie, ale cały czas go to jara. Zresztą "Back to the Front" zostało nagrane, bo LG nie mógł na dupie wysiedzieć, tylko chciał robic muzykę. Max dla odmiany sprawia wrażenie przejaranego tak, że nie wie co sie dookoła dzieje. Na koncertach stoi jak słup i tylko sie kiwa. To nie kwestia jumdafuckup, tylko uchodzącej niczym cichy pierd z kiszek charyzmy...
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

17-10-2014, 10:53

Zgoda, ale obaj są dalecy od tak zwanej normy, więc jak juz się czepiamy kiepskiego wyglądu to i LG powinno się oberwać ;)Albo temu kolesiowi z Watain, co się ponoć nie myje i strasznie śmierdzi ;)
ZłyPan

17-10-2014, 11:02

I śpi w śmietnikach xD
Ale fakt, LG wygląda jak bezdomny z downem, który biega za tobą, slini się i drżącym z podnietki i przepicia głosem mamrocze "Kierowniku! E! Szefuniu!"
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

17-10-2014, 11:08

ZłyPan pisze:I śpi w śmietnikach xD
Ale fakt, LG wygląda jak bezdomny z downem, który biega za tobą, slini się i drżącym z podnietki i przepicia głosem mamrocze "Kierowniku! E! Szefuniu!"
A jak pięknie smarka! Normalnie poezja :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

17-10-2014, 11:18

Sgt. Barnes pisze:
ZłyPan pisze:I śpi w śmietnikach xD
A jak pięknie smarka! Normalnie poezja :-)
chyba nie smarkał. utrzymał :DD
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ZłyPan

17-10-2014, 11:20

Haha, w Niemcach jak byłem, to w kudły se smary wycierał a po gigu rzucił pawiana. Ale i tak przynajmniej od mniej więcej "Wolverine Blues" LG zdawał sie być dumny z tej całej meneliady, podczas gdy Max uważał się za głos trzeciego świata i rzecznika ciężkiego żywota w brazylijskiej dżungli. LG jest tam, gdzie wtedy, Max powoli tam, gdzie stalo ZOMO.
BOLEK
weteran forumowych bitew

17-10-2014, 11:23

[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

17-10-2014, 11:25

Jeden i drugi to kwintesencja zaniedbania i braku ruchu. Spasione, przechlane/przecpane brudasy choc w sumie skoro takie zycie im pasuje to niech nadal pluskaja sie w szambie.
Co do samej Sepy wiadomo, od dawna skrajna chunia. Szkoda, ze tak bardzo zeszli na psy bo do Chaos A.D. bylo wysmienicie.
Nasum

17-10-2014, 15:39

kenediusze pisze:Wygląd jak wygląd, bardziej chodzi o kontrast z tym, kim ten koleś na scenie był (ale to mniejszy problem, bo wiadomo że starość nie radość), oraz o to, że wokalnie jest to raczej w najlepszym wypadku poprawne i nic więcej, wyprane z energii, charyzmy, no po prostu takie tam pitolenie (to większy problem). Mi się na to patrzy dosyć smutno.
Właśnie - Max na scenie zachowuje się jakby nie miał sił, nie chciało mu się, nie wiem, ale nie ma w nim już tej iskry, tego wkurwienia, które powodowało, że przeistaczał się w zwierzę. Gra nadal, ryczy do mikrofonu, nagrywa coraz słabsze płyty, a na koncertach widzę osłabionego kolesia z którego uleciała cała niemal witalna siła.
kenediusze
weteran forumowych bitew

17-10-2014, 16:00

Tak jest.
Nawet przez chwilę się zastanowiłem czy może to jednak nie złudzenie, że może sobie wkręcam że on sobie nie radzi, ale dzisiaj większość dnia badam stare nagrania koncertowe Sepultury i:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Kurwa, ale ogień. Dzisiaj Max na scenie to jest cień człowieka. Szkoda, że nie było możliwości załapać się na takie koncerty na żywo, ale dobrze że chociaż pozostają nagrania.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
[V]
mistrz forumowej ceremonii

17-10-2014, 16:02

Sięgnij po Moje krwawe korzenie, bardzo przyjemna lektura.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ