ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: ACID DRINKERS
Gdy po "Verses of steel" stracili gitarzystę kompletnie postawiłem na nich krzyżyk. Ale ta nowa płyta bardzo fajna IMHO jest, żadne objawienie, ale żre jak trzeba i przyjemnie tego posłuchać. Nie przypuszczałem, że z taką radością przyjdzie mi jeszcze słuchać nowej płyty Acid. W jednym numerze nawet blasty są.

- Lobas
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
Ja pierdole :D:D:D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Po czymś takim poszedłbym się zabić.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Czekamy na odcinek w którym będą śpiewali disco polo.
Że temu Titusowi nie wstyd pokazywać się w takich miernych produkcjach.
Że temu Titusowi nie wstyd pokazywać się w takich miernych produkcjach.
Chelsea Bus Company
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re:
Nie, ale nie można robić z siebie błazna. Gdy w tym samym programie śpiewak operowy zarapował jakiś numer, to mimo tego, że to nie jego stylistyka, to zrobił to z klasą i na poziomie.Skaut pisze:nie kumam, to nie może się powygłupiać, bo metalowiec powinien tylko szerzyć nienawiść i śpiewać o wojnie?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Nie oglądałem całości, oceniam tylko to wykonanie i pomimo tego, że jest generalnie słabe, to niech sobie nawet na głowę założy czapkę renifera, skoro taka jest konwencja głupawego programu. Stwierdzenie, że powinien się po tym zabić jest po prostu żałośnie śmieszne.ramonoth pisze:Nie, ale nie można robić z siebie błazna. Gdy w tym samym programie śpiewak operowy zarapował jakiś numer, to mimo tego, że to nie jego stylistyka, to zrobił to z klasą i na poziomie.Skaut pisze:nie kumam, to nie może się powygłupiać, bo metalowiec powinien tylko szerzyć nienawiść i śpiewać o wojnie?
Coś tam było! Człowiek!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re:
OK, przesadziłem, ale po co brać udział w, tak jak to sam napisałeś, głupawych programach?Skaut pisze:Nie oglądałem całości, oceniam tylko to wykonanie i pomimo tego, że jest generalnie słabe, to niech sobie nawet na głowę założy czapkę renifera, skoro taka jest konwencja głupawego programu. Stwierdzenie, że powinien się po tym zabić jest po prostu żałośnie śmieszne.
- Skaut
z tego samego powodu, dla którego Darski wziął udział w Voice of Poland.ramonoth pisze:OK, przesadziłem, ale po co brać udział w, tak jak to sam napisałeś, głupawych programach?Skaut pisze:Nie oglądałem całości, oceniam tylko to wykonanie i pomimo tego, że jest generalnie słabe, to niech sobie nawet na głowę założy czapkę renifera, skoro taka jest konwencja głupawego programu. Stwierdzenie, że powinien się po tym zabić jest po prostu żałośnie śmieszne.
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
Szczerze mówiąc nie wiem o co tyle krzyku, skoro w ramach swojej macierzystej formacji nie nagrywał o wiele lepszych rzeczy :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Re: Re:
ramonoth pisze:OK, przesadziłem, ale po co brać udział w, tak jak to sam napisałeś, głupawych programach?Skaut pisze:Nie oglądałem całości, oceniam tylko to wykonanie i pomimo tego, że jest generalnie słabe, to niech sobie nawet na głowę założy czapkę renifera, skoro taka jest konwencja głupawego programu. Stwierdzenie, że powinien się po tym zabić jest po prostu żałośnie śmieszne.
[youtube][/youtube]
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- uglak
no i w AD na scenie tez prezentuje sie jak blazenDrone pisze:Szczerze mówiąc nie wiem o co tyle krzyku, skoro w ramach swojej macierzystej formacji nie nagrywał o wiele lepszych rzeczy :)
Guilty of being right
- Edinazzu
Nie wiem czy to lepszy album niż dwa poprzednie,ale nieźle się tego słucha. Generalnie dobra seria trwaZenek pisze:Gdy po "Verses of steel" stracili gitarzystę kompletnie postawiłem na nich krzyżyk. Ale ta nowa płyta bardzo fajna IMHO jest, żadne objawienie, ale żre jak trzeba i przyjemnie tego posłuchać. Nie przypuszczałem, że z taką radością przyjdzie mi jeszcze słuchać nowej płyty Acid. W jednym numerze nawet blasty są.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Edinazzu
Co do występu Titiego w STARciu to nie rozumiem tego wylewania kubła pomyj. "Kwasożłopy" w zasadzie od zawsze bez pruderii otwarcie flirtowali z rockowym mainstreamem. Tutaj gościnny udział Edyty Bartosiewicz na "Seek & Destroy" czy wspólnie wykonanie "Candy" z Nosowską na Męskim Graniu. Acid i Titus tacy po prostu są. Najbardziej metalowy zespół na rockowej scenie.
Sam występ w programie całkiem zabawny, komentarze po nim także;-). Trzeba po prostu załapać konwencję i nie traktować Titusa jakby był członkiem Deathspell Omega. No i ważne aby kasa się zgadzała ;-)
Sam występ w programie całkiem zabawny, komentarze po nim także;-). Trzeba po prostu załapać konwencję i nie traktować Titusa jakby był członkiem Deathspell Omega. No i ważne aby kasa się zgadzała ;-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Zenek
ważne, że hajs się zgadza, jakby dobrze zapłacili to też bym mógł robić z siębię idiotę dukając 50centa zamiast wstawać rano do tyry....

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zresztą Titus zawsze miał smykałkę do tego, by robić ze wszystkiego cyrk. W każdym wywiadzie musi coś palnąć, u Kuby Wojewódzkiego też zbyt poważny to nie był, ot, po prostu, jajcarz, błazen jak chcecie tak nazwijcie. Gdyby w wywiadach pierdolił farmazony o swojej miłości do szatana i chęci podpalenia wszystkich kościołów a następnie wystąpił w takim programie, to można by się czepiać.
- Oki
chyba zapić;)ramonoth pisze:Po czymś takim poszedłbym się zabić.
- harvestman
Kryzys na rynku muzycznym zatacza coraz szersze kręgi :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wszystkie skrajności są błędem.Nasum pisze:Gdyby w wywiadach pierdolił farmazony o swojej miłości do szatana i chęci podpalenia wszystkich kościołów a następnie wystąpił w takim programie, to można by się czepiać.