CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: CARCASS
Ja już w ogóle zapomniałem, że coś wydali. Znaczy te melodie nawet nie zapadają w pamięci, a więc z założenia nie mogą być dobre ;)
The madness and the damage done.
-
- zaczyna szaleć
nowa EP

http://www.metalinjection.net/upcoming- ... track-list" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.metalinjection.net/upcoming- ... track-list" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziwne, ale jakoś nie czekam z wypiekami na twarzy.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Chyba już wiadomo dlaczego ten kawałek nie znalazł się na Surigical Steel.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Chelsea Bus Company
-
Brzmi jak cover Megadeth.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox
- zahartowany metalizator
- megawat
- weteran forumowych bitew
Naturalnie bieda jak chuj.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebisty kawałek. W takim kierunku mieli pójść na pełniaku i zapomnieć o starych płytach.
- evildead
est pisze:Zajebisty kawałek. W takim kierunku mieli pójść na pełniaku i zapomnieć o starych płytach.
si
rot`n roll w pełnej krasie
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- chaos
- w mackach Zła
- Drone
Mnie to nowe oblicze CARCASS nie przekonuje. Nowa płyta jest taka sobie, można posłuchać, nie ma zgorszenia, ale do starszych materiałów to nie ma startu. Szkoda, że Steer nie pociągnął dalej zajebistego FIREBIRD, o wiele bardziej mi to pasowało.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Firebird bdb, Blackstar, choć trochę mi się już przejadło, też fajne, swansongopodobne.
- chaos
- w mackach Zła
zgadzam się z Tobą co to płyt carcass, natomiast kawałek jest fajny, zawsze byłem wielkim fanek carcass, dam im jeszcze szansę, nie jedną
edyta:znaczy z Dronem się zgadzam
- Żułek
może Rudy do ich dołączył ?Pacjent pisze:Brzmi jak cover Megadeth.
nie no ale kawałek zajebisty jest, jeśli reszta epka bedzie miała taki poziom to lece do sklepu
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
No ja też dam im szansę. Byłem na ostatnim koncercie w Warszawie, jak zabrzmiały stare hity, to nadzieje się we mnie rozbudziły na nowo.chaos pisze:zgadzam się z Tobą co to płyt carcass, natomiast kawałek jest fajny, zawsze byłem wielkim fanek carcass, dam im jeszcze szansę, nie jedną
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jak ktoś narzekał że Morbus Chron, Tribulation i Horrendous jest przepitolone to co teraz ma powiedzieć po przesłuchaniu tego kawałka, jak w takim kierunku ma to iść dalej to podziękuję grzecznie
In a world of compromise...some don't
-
Drone pisze:Mnie to nowe oblicze CARCASS nie przekonuje. Nowa płyta jest taka sobie, można posłuchać, nie ma zgorszenia, ale do starszych materiałów to nie ma startu..
Smutna prawda, słuchając tego kawałka stwierdziłem, że nie będę miał tej epki w swojej kolekcji. Przesłodzone, przepitolone, nie mówię że sraka, bo w swojej kategorii pewnie jest to dobre, ale mi to najzwyczajniej w świecie nie pasuje. Nie mówię że chłopcy mają się cofnąć w rozwoju i nagrać cuchnący, koślawy, kwadratowy i pozbawiony polotu materiał który zadowoliłby miłosników debiutu, wszak nie mają już 18 lat i ich obecne umiejętności gry na instrumentach nie pozwoliłyby im nagrać drugiego takiego albumu, ale żeby ich muzyka miała tego kopa, ten pazur co chociażby na trójce. Późniejsze rzeczy przychodzą mi dalej z trudem, nie przekonali mnie do siebie melodiami.
- Żułek
szkoda czasu na te epke (już jest)
tylko fani Megadeth znajdą coś tam dla siebie (wcześniej udostepniony numer) ;)
tylko fani Megadeth znajdą coś tam dla siebie (wcześniej udostepniony numer) ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Jako wielki fan Carcass (również ostatniej płyty) w pełni zgadzam się z panem wyżej.
Chelsea Bus Company
- Zenek
Morbus Chron i Tribulation nie jest przepitolone, Horrendous nie znam.KAKAESIAK pisze:jak ktoś narzekał że Morbus Chron, Tribulation i Horrendous jest przepitolone to co teraz ma powiedzieć po przesłuchaniu tego kawałka, jak w takim kierunku ma to iść dalej to podziękuję grzecznie