powrocil, niech sie spowiada co robil w pozaforumemanieczki pisze:535?
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ŚCIANA PŁACZU
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Self
- rasowy masterfulowicz
- Drone
A co się dzieje z paniczami Coffinem i Lykantropem?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
panicz Coffin zgłębia istotę Mare, a panicz Lykantrop został zdekonspirowany i ratował się ucieczką
- Drone
O co chodzi z paniczem Lykantropem? Jakieś szczegóły? :)
Podobno panicz Lykantrop nie był paniczem Lykantropem, tylko zupełnie kimś innym, ale kim to już nie wiem.Drone pisze:O co chodzi z paniczem Lykantropem? Jakieś szczegóły? :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
okazał się mniej odoprny niż myślałem. nasza scena nie potrzebuje mięczakow. meta kurwa, venom rzondzil!!!!
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Drone pisze:O co chodzi z paniczem Lykantropem? Jakieś szczegóły? :)
zapierdala na budowie u Elżbiety II :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Drone
No właśnie dowiedziałem się, że to wszystko o byciu komornikiem, wyjechaniu do UK itd. to wielka ściema. Jeżeli tak, to podziwiam go za wytrwałość w kreowaniu swojego wizerunku tutaj :)
- Mental
- weteran forumowych bitew
brawo kurwa, ale żenada :)
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
Czyli nawet nie wyjechał?Drone pisze:No właśnie dowiedziałem się, że to wszystko o byciu komornikiem, wyjechaniu do UK itd. to wielka ściema. Jeżeli tak, to podziwiam go za wytrwałość w kreowaniu swojego wizerunku tutaj :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
wysłałem mu kilka paczek do UK, więc może jest takim zgrywusem, że mieszka nadal w Szczecinie i jeździ tam tylko odbierać paczki, płacąc 100 zeta za pocztę ?Drone pisze:No właśnie dowiedziałem się, że to wszystko o byciu komornikiem, wyjechaniu do UK itd. to wielka ściema.
- Skaut
-
bezsensowna nagonka na typa. get a life.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Też nie bardzo rozumiem. Konkretny gość. Za płyty płacił, co nie jest standardem. Siedział dobrze w temacie. Miał poczucie humoru, a czy mieszał wapno, czy ścigał dłużników? Jakie to ma znaczenie?
-
chyba takie,że fajnie jest dojebać komuś żeby samemu się lepiej poczuć.535 pisze:Też nie bardzo rozumiem. Konkretny gość. Za płyty płacił, co nie jest standardem. Siedział dobrze w temacie. Miał poczucie humoru, a czy mieszał wapno, czy ścigał dłużników? Jakie to ma znaczenie?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bloodcult
Ja bardzo lubiłem to co pisał. Tylko nie rozumiem po co było to wszystko ? nikt o jego prywatne życie nie pytał, po co sam cokolwiek wymyślał ? chcesz, piszesz o życiu prywatnym, nie chcesz nie piszesz, proste.
- Skaut
get a life, to już nie można sobie pokpić z ludzi w internetach? :D[V] pisze:chyba takie,że fajnie jest dojebać komuś żeby samemu się lepiej poczuć.535 pisze:Też nie bardzo rozumiem. Konkretny gość. Za płyty płacił, co nie jest standardem. Siedział dobrze w temacie. Miał poczucie humoru, a czy mieszał wapno, czy ścigał dłużników? Jakie to ma znaczenie?
Coś tam było! Człowiek!