Nerwowy pisze: Silne rządy w państwach takich jak Irak, Syria cz Libia gwarantujące względny spokój i będące w stanie powstrzymać rozlew krwi są Stanom nie na rękę, ale sytuacja wymknęła się spod kontroli, zapanował kompletny chaos co skwapliwie zostało przez barbarzyńców wykorzystane i zaczęło dochodzić do czystek na tle etnicznym i religijnym na niespotykaną wcześniej skalę.
islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: islam
Grrrówno!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Każdy, kto nie włada starożytną greką bądź łaciną, to barbarzyńca.
Na marginesie: siedem lat za granicą, różne rzeczy się robiło, z różnymi ludźmi pracowało. Nie spotkałem jeszcze jednego Pakistańczyka, Banglijczyka, Hindusa, który (niezależnie od wyznania lub jego braku, niezależnie od bidy piszczącej w rodzinnych stronach) nie twierdziłby, że wszystkie Europejki to kurwy, a Europa jest chujowa, bo np. "w Pakistanie nie ma socjalu, a nikt nie chodzi spać głodny."
Na marginesie marginesu: nie spotkałem jeszcze przyjezdnego Afrykańczyka, który by się nie próbował opierdalać w robocie. Ani jednego. Nie żartuję. Myślcie sobie co chcecie, panowie. Kontakt z przedstawicielami egzotycznych kultur zweryfikował trochę moje szczeniackie, "antyrasistowskie" poglądy.
Na marginesie: siedem lat za granicą, różne rzeczy się robiło, z różnymi ludźmi pracowało. Nie spotkałem jeszcze jednego Pakistańczyka, Banglijczyka, Hindusa, który (niezależnie od wyznania lub jego braku, niezależnie od bidy piszczącej w rodzinnych stronach) nie twierdziłby, że wszystkie Europejki to kurwy, a Europa jest chujowa, bo np. "w Pakistanie nie ma socjalu, a nikt nie chodzi spać głodny."
Na marginesie marginesu: nie spotkałem jeszcze przyjezdnego Afrykańczyka, który by się nie próbował opierdalać w robocie. Ani jednego. Nie żartuję. Myślcie sobie co chcecie, panowie. Kontakt z przedstawicielami egzotycznych kultur zweryfikował trochę moje szczeniackie, "antyrasistowskie" poglądy.
Kerosene keeps me warm.
-
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Myślę że każdy w miarę ogarnięty człowiek po kontakcie z obcymi kulturami zweryfikował swoje poglądy. Jestem też przeciwnikiem, aby nazywanie rzeczy po imieniu określać mianem rasizmu, bo to są dwie różne sprawy. Ewentualnie można skończyć jak ta biała działaczka na rzecz imigrantów w Szwecji, zgwałcona i zamordowana przez murzynów wyznania muzułmańskiego, czego szczerze życzę absolutnie wszystkim wyznawcom multi-kulti.83koper83 pisze:Każdy, kto nie włada starożytną greką bądź łaciną, to barbarzyńca.
- Silent_Sea
smutne to ale niestety prawdziwe http://www.prawy.pl/z-zagranicy2/5244-n ... aj-wymiera" onclick="window.open(this.href);return false; ciekawe za ile lat tak będą pisać o Polsce ? 10-20 ? ... na szczęście jesteśmy jeszcze tak biednym krajem, że ciapate traktują nasz kraj raczej jako tranzytowy ... :/

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosc ... egii_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- świeżak
A tymczasem IS coraz bardziej szaleje. Są coraz bliżej pełnego okrążenia Bagdadu i ponownie atakują Kobane, gdzie dzielnie bronią Kurdowie chociaż tak naprawdę są coraz bardziej skazani tylko na siebie. USA dokonała zrzutu broni ale co z tego jak.. islamiści przejęli poważną część uzbrojenia.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Pogłoski jakoby Arabowie współżyli z kozami są kłamstwami rozpowszechnianymi przez wrogów islamu.
Prawda wygląda zupełnie inaczej...
http://pikio.pl/zpo-5-dron-nakryl-dziha ... osiolkiem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawda wygląda zupełnie inaczej...
http://pikio.pl/zpo-5-dron-nakryl-dziha ... osiolkiem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Only dead fish flows with the stream...
- sveneld
- zaczyna szaleć
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... egii_.html" onclick="window.open(this.href);return false;Silent_Sea pisze:smutne to ale niestety prawdziwe http://www.prawy.pl/z-zagranicy2/5244-n ... aj-wymiera" onclick="window.open(this.href);return false; ciekawe za ile lat tak będą pisać o Polsce ? 10-20 ? ... na szczęście jesteśmy jeszcze tak biednym krajem, że ciapate traktują nasz kraj raczej jako tranzytowy ... :/
Only dead fish flows with the stream...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dlatego właśnie należy wspierać Izrael i wszelkie światowe żydostwo.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-2- ... Id,1541903" onclick="window.open(this.href);return false;
Mówcie co chcecie ale "kibole" to chyba jedyna grupa, która ma jaj żeby przeciwstawić się temu całemu bagnu.
Mówcie co chcecie ale "kibole" to chyba jedyna grupa, która ma jaj żeby przeciwstawić się temu całemu bagnu.
- Silent_Sea
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/h ... hrzescijan" onclick="window.open(this.href);return false;

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- flow
- postuje jak opętany!
Dziwni ludzie, dziwna religia zamiast suchać pocziwego metalu bawią się w pierdy. Są na etapie Chrześcijan sprzed kilku setek lat, żeby kobietom zabronić golenia nóg? Zgroza.
Nie bardzo zagłębiam się w tematykę religijną bo zwyczajnie śmieszy mnie to i mam wyjebane natomiast spośród muzułmanów których znam o wiele bardziej w czachcach mają poukładane Turcy niż Arabowie. O Persach i innych dziwakach z Azji Śr. lub Pd. się nie wypowiadam bo nie znam.
Nie bardzo zagłębiam się w tematykę religijną bo zwyczajnie śmieszy mnie to i mam wyjebane natomiast spośród muzułmanów których znam o wiele bardziej w czachcach mają poukładane Turcy niż Arabowie. O Persach i innych dziwakach z Azji Śr. lub Pd. się nie wypowiadam bo nie znam.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Persowie to Indoeuropejczycy (Iran - "kraj Arjów") i szyici. Po najazdach arabskich przyjęli islam ale nie ulegli arabizacji a arabów i sunnitów nie znoszą. W sumie to powinien być naturalny sojusznik USA w zwalczaniu arabsko-sunnickiego terroryzmu a to, że nie jest to wynik amerykańskiej nieudolności i błędów.
- flow
- postuje jak opętany!
Persowie zawsze mieli z kimś kosę. Grecy, Arabowie, Rosja, WB. Ale mają swoją tożsamość i tego się trzymają. Co do sojuszy, każdy nawet najmocniejszy kiedyś się kończy a inny zaczyna, nie wiadomo co przyniesie przyszłość.
Być może sam islam zacznie się reformować.
Być może sam islam zacznie się reformować.
-
To że skopał cię koń po głowie zaobserwowałem już dawno...gorzej że nie próbujesz wyleczyć ran.yossarian84 pisze:dlatego właśnie należy wspierać Izrael i wszelkie światowe żydostwo.