Doombringer - The Grand Sabbath LP/CD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Re: Doombringer - The Grand Sabbath LP/CD
słabyś ziom. jak już trolujesz to rób to z klasą
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- starszy świeżak
Nie wiem czemu zarzucasz mi uparcie, że troluję, ale EOT. Najpierw pisałeś, że "fajny trol", teraz coś cię ubodło i już nie jestem fajny. Nie lubisz Behemoth? To napisz, że nie lubisz.Vitriol pisze:słabyś ziom. jak już trolujesz to rób to z klasą
- Riven
- Kontakt:
rabarbar, nawet krul mowi ze ma dosc:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
this is a land of wolves now
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
:)rabarbar pisze:Vesania też jest spoko, ale akurat ten kierunek ekstremy mnie nie interesuje.
In a world of compromise...some don't
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Fajna płyta, tylko dlaczego te wokale są tak bardzo z tyłu?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Tylko patrzeć, jak będzie nas uczył corpsepaintingu....
- trup
Czarny Bracie! Studnio Mądrości! "Weź mój SANDAŁ! Albo... Weż moją TYKWĘ!"rabarbar pisze:Wybacz, jeśli nie napisałem czegoś po twojej myśli, albo tak, jak koledzy sądzą. Jak się ma własne zdanie, to nie znaczy że jest się od razu trolem. Behemoth, Furia (...) - to jest czołówka black, a nie amatorskie wynalazki.Vitriol pisze:jaki fajny nowy trol :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
"Tylko nie mówcie mi, że matka siedzi z tyłu!"Drone pisze:Fajna płyta, tylko dlaczego te wokale są tak bardzo z tyłu?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Sova
- rasowy masterfulowicz
tak, grudzien/styczenzawlekacz pisze:LP będzie?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
płyta wciąż robi mi niesamowicie, dziesiątki przesłuchań i nadal kolana. wiadomix, że nie jestem obiektywny w tym temacie, ale pierdoli mnie to. abyssic death's trance !
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Straszna jest ta płyta.
Sova powinien więcej tego stuffu na wschód pchać - w wagonach - żeby nie mieli wątpliwości że nam, kurwa, NIE FIKNĄ
Sova powinien więcej tego stuffu na wschód pchać - w wagonach - żeby nie mieli wątpliwości że nam, kurwa, NIE FIKNĄ
- ultravox
- zahartowany metalizator
Mnie też. Thy Kingdom Come. Mistrzowska płyta.trup pisze: Początek mi się z Morbid Andrzej skojarzył.
- WaszJudasz
No. Aż głupio coś pisać, bo nie wiadomo co... kreatywnie krytykować zawsze łatwiej niż chwalić ;) Zajebistość.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ultravox
To ja spróbuję kreatywnie pochwalić ;) Trochę się bałem, że będzie to taki piwniczny wyziew z większym naciskiem na bezkompromisowość i atmosferę niż na muzykę, a jest wręcz przeciwnie. To znaczy jest surowo i z odpowiednią dawką szaleństwa, ale wszystko to budowane jest na świetnych pomysłach. Piękne riffy tu są, dużo drobnych smaczków instrumentalnych powtykanych tu i tam. Brak tu zarówno pitolenia jak i durnego napierdalania dla samego napierdalania. Surowy, podziemny metal na najwyższym światowym poziomie.
- WaszJudasz
No, no - też bardzo mi się podoba na tym materiale, że surowizna nie zjadła muzyki. Idealnie jest to wyważone.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
z tą surowizną to bym się nie zapędzał. to brzmi nowocześnie tak jak powinno moim zdaniem jeden do kandydatow plyty roku. czuc momentami ze robili to czesciowo ci sami ludzie co hebane ale to dobrze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Zasnąłem coś koło 1.00 w nocy przy pierwszym kawałku (zmeczenie,alkohol,stres....).....ok.5:00 kot zaczął dopominać sie pokarmu zięc szybko wstałem i dałem to co najlepsze dla niego.....mając na uwadze kompromitację zaśniecia przy tym albumie ,odpaliłem ponownie DOOMBRINGER .... nie zasnąłem juz....stan uniesienia trwał trzy długości albumu....ZNAKOMICIE PANOWIE.....osobiście czekam na koncerty :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
10/10
http://chaosvault.com/recenzje/doombrin ... d-sabbath/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chaosvault.com/recenzje/doombrin ... d-sabbath/" onclick="window.open(this.href);return false;