FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FURIA
płód?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: Odp: FURIA
U niego na fb to widzę, że Mastodony, Helmety, więc nie dziwi.maciek z klanu pisze:o dziwo dzisiaj rano w "Dzień dobry TVN" Pan prowadzący Marcin Prokop podniecał się nową Furią, coś tam mówił, że jak posłuchał to zbierał coś z podłogi...
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Po jednym odsłuchu za wiele nie jestem w stanie powiedzieć poza tym, że Furia jak zwykle nie zawodzi i chłopaki nagrali kolejną, co najmniej bardzo dobrą płytę. Jak zwykle sporo na prawdę przednich patentów można wyłapać w poszczególnych kawałkach i w zasadzie to miło, że 4-ty LP jest o 15 minut dłuższy niż każda z poprzednich 3-ech płyt, przy czym o nudzie i męczeniu buły w tym wypadku nie ma mowy. Pewny wręcz jestem, że materiał z każdym kolejnym odsłuchem sporo zyska, także w najbliższym czasie koniecznie się muszę zaopatrzyć w CD. Na koniec dodam, że kawałek "Ptaki Idą" rozjebał mnie bez reszty. Tekst jest ujmujący.
"Liście się szamoczą
choć zbutwiałe,
ciężkie idą ptaki."
"Nocą i dniem,
orać pod nienawiść
maszerują dumne ptaki."
No niech ich chuj :D
"Liście się szamoczą
choć zbutwiałe,
ciężkie idą ptaki."
"Nocą i dniem,
orać pod nienawiść
maszerują dumne ptaki."
No niech ich chuj :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- mistrz forumowej ceremonii
no proszę, nie spodziewałbym sięmaciek z klanu pisze:o dziwo dzisiaj rano w "Dzień dobry TVN" Pan prowadzący Marcin Prokop podniecał się nową Furią, coś tam mówił, że jak posłuchał to zbierał coś z podłogi...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
moim zdaniem szczególnie ROZMEMŁANE są te wolne rockowe motywylysstay pisze:jakoś nudzi mnie nowy materiał...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Te wolne, przestrzenne momenty są akurat najlepsze...m
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Raagoon pisze:To ten wokalista Blindead?maciek z klanu pisze:o dziwo dzisiaj rano w "Dzień dobry TVN" Pan prowadzący Marcin Prokop podniecał się nową Furią, coś tam mówił, że jak posłuchał to zbierał coś z podłogi...

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
Ho ho ho hołownia xDGumiak pisze:A weźmie Wellman ze sobą?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
I co? Prokopowi nie uległ?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-