przeważnie bardzo dlugo, czasem liczone w miesiacach :)Maleficio pisze:Ile się czeka w Instant Classics bo czekam już 3 tyg i nic?
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KKK
- postuje jak opętany!
A nawet i latach
- zawlekacz
- w mackach Zła
kojarzy ktoś sprzedawce ebay music_cd_1 ?
o tego?
http://www.ebay.pl/usr/music_cd_1" onclick="window.open(this.href);return false;
ma sporo tytulow, ktore mnie interesuja, tylko ceny jakeis zbyt małe...
o tego?
http://www.ebay.pl/usr/music_cd_1" onclick="window.open(this.href);return false;
nie ma to tamto
-
- rozkręca się
Pan ten na allegro działa jako Hell-ion, macza także paluchy w Warheart records.
-
- postuje jak opętany!
mialem nieprzyjemnosc, glupi kutas. szczerze odradzamPsychomantum pisze:Pan ten na allegro działa jako Hell-ion, macza także paluchy w Warheart records.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ten Marduk to jakaś dziwna południowoamerykańska licencja - faktycznie booklet ma 44 strony i jest wydrukowany na matowym papierze, ale wydanie Blooddawn/Regain ma tyle samo tylko, że na kredzie ;Dzawlekacz pisze:kojarzy ktoś sprzedawce ebay music_cd_1 ?
o tego?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- zaczyna szaleć
Ja kupiłem raz, odradzam! Hell-iona.Komentarz stosowny na obscureband allegro, negatywny się wie. Poza tym co za chuj skoro na drugi dzień po wygranej aukcji dostałem ponaglenie z allegro, że sprzedający upomina się o zapłatę. Omijajcie gościa szerokim łukiem. Korespondencja z kolesiem na mailu jeszcze zachowana.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Tak jak wyżej. Również odradzamabstract pisze:mialem nieprzyjemnosc, glupi kutas. szczerze odradzamPsychomantum pisze:Pan ten na allegro działa jako Hell-ion, macza także paluchy w Warheart records.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Dragazes
- w mackach Zła
Hell-ion to zwykły oszust i cham. O zobowiązaniach przypomina sobie dopiero, gdy uświadomi mu się naganność jego poczynań :)
Dziwne, że allegro go jeszcze nie zablokowało.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
allegro zablokowalo jego poprzednie konto - mialo to miejsce jakies trzy lata temu. na stronie nowego konta (o nazwie hell-ion wlasnie) ten nygus podpieral sie doswiadczeniem i uczciwoscia oraz zaufaniem allegrowiczow, ktore zdobyl sprzedajac mase stuffu z poprzedniego, ktore - jak mozna bylo przeczytac (nie wiem jak jest teraz, nie obczajam) zablokowali mu hakerzy. jak zadowoleni z transakcji z nim byli allegrowicze - jak mu ufali - wystarczylo obczaic kilkadziesiat negatywnych i neutralnych komentarzy - ale generalnie to wszystko przez hakerow. a jego odpowiedz na negatywy - chuj ci w dupeDragazes pisze:Hell-ion to zwykły oszust i cham. O zobowiązaniach przypomina sobie dopiero, gdy uświadomi mu się naganność jego poczynań :)
ehe
-
- weteran forumowych bitew
niestety tez odradzam na 3 aukcje z allegro proponowal nizsze ceny!Nie wyslalem mu kasy prosilem o zaliczenie zero kontaktu
-
- zaczyna szaleć
Koleś po otrzymaniu negatywa za płytę niezgodną z opisem, w odwecie walną odpowiedź ''wzajemnie'', a w mailu kazał odsyłać cd na mój koszt. I pewnie ani by nie było płyty, ani kasy. Poza tym co wzajemnie? Banknoty doszły porysowane? A może slipcase nie dołączyłem? Koleś goni reczy niezgodne z opisem i bez pudełek, czego w aukcji nie podaje. Jak ktoś sie lubi wkurwiać i stawiać negatywy to hell-ion jest w sam raz.
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- uglak
:DObscureband pisze:Banknoty doszły porysowane?
swoja droga jak na takie podejscie to ma malo negatywow. ludzie dalej boja sie je wystawiac jak ich ktos oszukuje? jesli ktos nie chce sobie psuc konta na ktorym sprzedaje komentarzami odwetowymi to mozna zalozyc osobne konto do zakupow i osobne do handlu
Guilty of being right
- Dragazes
- w mackach Zła
Mnie ten koleś na tyle zdenerwował swoją bezczelnością, że nie odpuściłem mu. Faktycznie po odesłaniu mu płyt nie zwrócił mi kasy, więc zgłosiłem sprawę Policji i wystąpiłem do allegro o zwrot kasy (mają taki Program Ochrony Kupujących, jeśli zgłosi się sprawę Policji lub prokuraturze to Allegro zwraca pieniądze kupującemu). Po kilku tygodniach za sprawą Policji Hell-ion sobie o mnie przypomniał i oddał pieniądze. :)
Wcześniej wystawiłem gościowi negatywa i dostałem wzajemnego, ale napisałem do Allegro i usunęli z mojego konta jego negatywy.
Wcześniej wystawiłem gościowi negatywa i dostałem wzajemnego, ale napisałem do Allegro i usunęli z mojego konta jego negatywy.
Ostatnio zmieniony 14-11-2014, 17:00 przez Dragazes, łącznie zmieniany 1 raz.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- zaczyna szaleć
Co za typ, niech to będzie przestroga dla innych by z nim nie robić ŻADNYCH interesów! Poza tym dla jasności: koleś się zwie HELL-ION, nie HELLION, bo taki też jest, i ma on same pozytywy. My oceniamy HELL-ION'a. Nie dajcie się robić w wała, negatywy coś znaczą. I w kółko te odpowiedzi ''wzajemnie''.
- Bloodcult
Sova, jak zwykle szybko i solidnie.
-
wygląda na to, że coś się pozmieniało w Agonii, bo brat tam robił zamówienie w środę, a w piątek wczesnym popołudniem odebrał elegancko zabezpieczoną przesyłkę w której niczego nie brakowało, płyty były w foliach i jeszcze dostał w gratisie jakąś firmową torbę na zakupy :) pełen sukces
to powinna być oczywiście norma, ale w ich przypadku warto wspomnieć o takiej sytuacji
to powinna być oczywiście norma, ale w ich przypadku warto wspomnieć o takiej sytuacji
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja dwa tygodnie temu zamawiałem tam winyla. Po tygodniu dostałem świetnie zapakowanego winyla z uszkodzoną okładką (delikatnie, ale jednak, paczka była nienaruszona), torby brak.
- Silent_Sea
Nowy sklep internetowy WHP, chyba za bardzo przekombinowany ( m.in. po kiego komu porównywanie płyt ... ), stara wersja była OK. Dziwi opcja wysyłki tylko kurierem i to nieszczęsną Siódemką, a płatność tylko przelewem, ewentualnie dodatkowo płatne pobranie. Winyle Damnation zamówione i to jest najważniejsze :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Oki
Nine Records kolejny raz bardzo solidnie.