KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Godplayer
- w mackach Zła
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
^ To zupełnie tak samo jak Fan , SMG , Hellthrasher i Sova . Norma .
Użytkownicy Bloodcult i Aginsiak to też bdb i solidne skurczybyki .
Allegro - pochwały lecą do Robotron333 , Werdan i Archiwum69 . Ci ostatni mieli zafoliowaną dwójeczkę Murder Squad . Fajosko !
Użytkownicy Bloodcult i Aginsiak to też bdb i solidne skurczybyki .
Allegro - pochwały lecą do Robotron333 , Werdan i Archiwum69 . Ci ostatni mieli zafoliowaną dwójeczkę Murder Squad . Fajosko !
- Deviant
- w mackach Zła
Tak jest.Coś się nie moge odnaleźć w tym nowym sklepie.U mnie Siódemka szybko i sprawnie.Silent_Sea pisze:Nowy sklep internetowy WHP, chyba za bardzo przekombinowany ( m.in. po kiego komu porównywanie płyt ... ), stara wersja była OK. Dziwi opcja wysyłki tylko kurierem i to nieszczęsną Siódemką, a płatność tylko przelewem, ewentualnie dodatkowo płatne pobranie. Winyle Damnation zamówione i to jest najważniejsze :D
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Z 7ką to różnie bywa, chociaż faktycznie chyba ostatnio się poprawili. Panicz dostał już LPiszcze Damnation czy tak ogólnie napisał ?Deviant pisze:Tak jest.Coś się nie moge odnaleźć w tym nowym sklepie.U mnie Siódemka szybko i sprawnie.Silent_Sea pisze:Nowy sklep internetowy WHP, chyba za bardzo przekombinowany ( m.in. po kiego komu porównywanie płyt ... ), stara wersja była OK. Dziwi opcja wysyłki tylko kurierem i to nieszczęsną Siódemką, a płatność tylko przelewem, ewentualnie dodatkowo płatne pobranie. Winyle Damnation zamówione i to jest najważniejsze :D
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Deviant
- w mackach Zła
W niedzielę zamówiłem w środę dostałem.Silent_Sea pisze:Z 7ką to różnie bywa, chociaż faktycznie chyba ostatnio się poprawili. Panicz dostał już LPiszcze Damnation czy tak ogólnie napisał ?Deviant pisze:Tak jest.Coś się nie moge odnaleźć w tym nowym sklepie.U mnie Siódemka szybko i sprawnie.Silent_Sea pisze:Nowy sklep internetowy WHP, chyba za bardzo przekombinowany ( m.in. po kiego komu porównywanie płyt ... ), stara wersja była OK. Dziwi opcja wysyłki tylko kurierem i to nieszczęsną Siódemką, a płatność tylko przelewem, ewentualnie dodatkowo płatne pobranie. Winyle Damnation zamówione i to jest najważniejsze :D
- Phantom
- zaczyna szaleć
AGONIA zasłużona nota BDB :)
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
argentyńskie pseudo licencje. Icarus :)zawlekacz pisze:kojarzy ktoś sprzedawce ebay music_cd_1 ?
o tego?
http://www.ebay.pl/usr/music_cd_1" onclick="window.open(this.href);return false;
ma sporo tytulow, ktore mnie interesuja, tylko ceny jakeis zbyt małe...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mol
- zahartowany metalizator
ale Icarus to chyba "dobre" te licencje robi, w sensie pelne booklety itp itd?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Agonia wszystko elegancko, Pan Harlequin tak samo.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
generalnie tak, ale jakość nadruku na CD, papier i tym podobne detale od razu dają do zrozumienia że są "licencje" ;)Mol pisze:ale Icarus to chyba "dobre" te licencje robi, w sensie pelne booklety itp itd?
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
WHP- jak OHP wpyte.
A jednak nie!!!. Po rozpakowaniu i obmacaniu płyt jest się do czego przywalić.
Po pierwsze okładki są zrobione na odpier.....się, strasznie mnie wkurzają rozmazane fronty, przeskalowane z cd?
Po drugie w moim egzemplarzu reborn srodek gatefolda jest do góry nogami wtf? Wszystkie takie są?
Po pierwsze okładki są zrobione na odpier.....się, strasznie mnie wkurzają rozmazane fronty, przeskalowane z cd?
Po drugie w moim egzemplarzu reborn srodek gatefolda jest do góry nogami wtf? Wszystkie takie są?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- pogodancer
Sova, Mystic oraz WHP - doskonale!
-
- zaczyna szaleć
WHP=OK
- Deviant
- w mackach Zła
Nie,u mnie jest w porządku.Kilgore pisze:WHP- jak OHP wpyte.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
-
Black Comp doskonale :))))))piniadze rano paczka po poludniu zapakowane tak ze jeden winyl wyciagalem pol godziny:)))))))
- morbid
- rasowy masterfulowicz
aniola pisze:Black Comp doskonale :))))))piniadze rano paczka po poludniu zapakowane tak ze jeden winyl wyciagalem pol godziny:)))))))
rozumiem mówisz o takim jak poniżej pakowaniu ???? :)

-
nie mam aparatu bo zdziwilbys sie:)) podwojny karton bable plyta zawinieta w gruba warstwe gazet + plakat.....A ty taka plyte dostales?morbid pisze:aniola pisze:Black Comp doskonale :))))))piniadze rano paczka po poludniu zapakowane tak ze jeden winyl wyciagalem pol godziny:)))))))
rozumiem mówisz o takim jak poniżej pakowaniu ???? :)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Dziś dostałem płytkę, 1szą kompilację Order From Chaos.. Pudełko połamane w trzy dupy, ząbki na trayu zostały tylko trzy, trochę plastiku latało w opakowaniu, ale tak to jest jak się płytę pakuje w notatki z socjologi.. Zero myślenia!
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- morbid
- rasowy masterfulowicz

A MNIE ROZPIERDALA JAK OTRZYMUJE LP W TAKIM STANIE....ZWALANIE WINY NA POCZTĘ,CZY SPRYTNY INTERES...HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ???