SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SODOM
a mi sie bardzo podoba :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Co ja poradzę, że przelatują mi te wałki i nie pozostawiają niczego w głowie, a dodatkowo w końcu pojawia się ta ruska "katjusza", która wkurwia mnie strasznie. "M16" czy "Sodom" obfitowały w wielkie momenty, aż szyja bolała, a na ostatniej nic mnie nie wzrusza. To jest spór wokół stanowiska, a jako taki, nie ma sensu :)Blackult pisze:świetny album kurwa, nie wiem czy nie najlepszy od Code Red
- Żułek
nowy numer
[youtube][/youtube]
podoba mi sie :)
[youtube][/youtube]
podoba mi sie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Jest parę rzeczy w tym utworze, do których można się przyczepić. Jednakże zwróćcie uwagę na jedno - doskonałe wokale.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
+1Nothingface pisze:Jednakże zwróćcie uwagę na jedno - doskonałe wokale.
Bardzo dobry numer w ogóle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
dla mnie BOOMBBAA!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie BOOMBBAA!!!!!!!!!!!!!!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Self
- rasowy masterfulowicz
O, a to od wydania Epitome of Torture zdążyli nagrać kolejny pełniak?
Stigmatized oczywiście molto zajebiste. I w zasadzie to całą płytę uważałem za znakomitą w ramach tej formuły, ale jakiś czas temu spróbowałem się z nią po raz kolejny i coś mi nie siadła. Może gorszy dzień miałem czy coś. Trzeba będzie sprawdzić się z nią jeszcze raz, może pójdzie lepiej.
Stigmatized oczywiście molto zajebiste. I w zasadzie to całą płytę uważałem za znakomitą w ramach tej formuły, ale jakiś czas temu spróbowałem się z nią po raz kolejny i coś mi nie siadła. Może gorszy dzień miałem czy coś. Trzeba będzie sprawdzić się z nią jeszcze raz, może pójdzie lepiej.
- Żułek
pełniak po nowym roku, teraz tylko epka (ten wałek + 3 na żywca)Self pisze:O, a to od wydania Epitome of Torture zdążyli nagrać kolejny pełniak?