Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Debiutancka płyta Eerie zatytułowana "Into Everlasting Death" została już nagrana w składzie Ancestor (gitary, także w Outre) oraz VOWOC, znany z czystych wokali na płytach Blaze of Perdition i Oremus. Partie bębnów zostały zarejestrowane gościnnie przez Maćka z Outre. Za miksy odpowiadać będzie Piotr Gruenpeter z Satanic Audio. Premiera w pierwszych miesiącach 2015 roku nakładem Arachnophobia Records, więcej szczegółów odnośnie wydania już wkrótce.
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Super, podoba mi się. Będę starał się przeforsować u Mariusza z Massive Managament pomysł, aby wcisnąć ich przed Vader na następnym Blitzkrieg. Chłopaków trzeba wspierać i szanować w końcu!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Debiutancka płyta Eerie zatytułowana „Into Everlasting Death” dostępna już jest w przedsprzedaży. Wydana zostanie na złotym CD jako tradycyjny jewel case oraz limitowana do stu sztuk wersja w czarnym pudełku z jasnobrązowym nadrukiem.
„Into Everlasting Death” spotyka się do tej pory z entuzjastycznym odbiorem wśród recenzentów.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Posłuchałem sobie tego kawałka z youtube. Niezłe. Bardzo podoba mi się początek i niektóre fragmenty po drodze do końca, ale też w paru miejscach dość mocno się mijamy. Jak na mój gust trochę za dużo pomysłów zostało upchniętych do jednego kawałka i nie bardzo rozumiem potrzebę pisania utworów, które trwają aż 7 minut, ale co kto lubi... Ogólnie rzecz na poziomie, tylko nie do końca zbieżna z moimi upodobaniami.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
EERIE – Into Everlasting Death (Arachnophobia)
Eerie wyrosło jak spod ziemi. Prawie nikt nic nie widział, prawie nikt nic nie słyszał a tu nagle koścista piącha w potylicę i jest! Nokaut. Nowonarodzone „truchło” tegoż wykopał spod grud zatęchłej gleby, jak zwykle czujny, Wszechpotężny Wydawca. Red. Bochenek oko w oko z potworem. Recenzja i wywiad na Violence Online.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
W związku z pewnym błędem drukarskim (którego większość pewnie nie zauważy, lecz dla zespołu i wydawcy jest on absolutnie nie do przyjęcia) we wkładce Eerie - Into Everlasting Death. Informuję, co następuje:
- wszystkie preordery zostaną wysłane o czasie
- sprzedaż poprzez sklep.arachnophobia.pl oraz wysyłka płyt będzie odbywać się normalnie.
- wszyscy, którzy dostaną na dniach płytę z wadliwym insertem, po wydrukowaniu właściwych wkładek otrzymają te wkładki osobną przesyłką (list zwykły).
Kiedy? Niezwłocznie.
O czym informuje i przeprasza za zaistniałą sytuację pogrążony w smutku i wkurwieniu:
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD