da, bdb album,masa hitów.Żułek pisze:w sensie ostatnia którą słuchałeś czyli powiedzmy RIP ?
no przeciez Kolibra sie słuchać nie da :(
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MEGADETH
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kitów ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
żułek,poleć jakiś dobry film może,co tam ostatnio paczysz lego movie czy żółwie ninja,he? ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
na razie nic nie ogladam (oprócz meczów) ;) ale bede pisał na bieżąco w temacie o filmach ;) dzisiaj już post poszedł ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Drone
Ostatni raz słuchałem MEGADETH ze 20 lat temu - muszę wrócić i sprawdzić, jak wygląda PRAWDA.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
RIP to płyta ocierająca się o geniusz Behemoth. Tylko wokale Rudego wyjebać.
- mad
- weteran forumowych bitew
Proszę: średnia postów kolegi powyżej to jeden na miesiąc, ale za to jaki geniusz...
Dla mnie Megadeth już w zasadzie nie istnieje. Ostatnie płyty są niesłuchalne. Wytrzymuję 2-3 kawałki i wyłączam. Nie mam czasu i ochoty na takie popierdółki. Ale RIP to absolutna ekstraklasa, Countdown niewiele mu ustępuje, a kto wie, może nawet to ten sam poziom.
Dla mnie Megadeth już w zasadzie nie istnieje. Ostatnie płyty są niesłuchalne. Wytrzymuję 2-3 kawałki i wyłączam. Nie mam czasu i ochoty na takie popierdółki. Ale RIP to absolutna ekstraklasa, Countdown niewiele mu ustępuje, a kto wie, może nawet to ten sam poziom.
-
- postuje jak opętany!
Nie gadaj, że są niesłuchalne, bo to jest nieprawda. Przyznam jednak, iż problemem obecnego Megamustaine jest huśtawka poziomem kawałków. Raz tworzy na nowych albumach bardzo dobre numery, a raz totalnie miałkie. Uważam jednak, że możesz spróbować się przeprosić z Endgame, Super Collider, World Needs a Hero i ewentualnie United abomination. Porównując te albumy do płyt z lat 1986-1994 to wypadają one gorzej, co nie znaczy, że są złe. Taki Endgame odbieram jako nowoczesne i bardziej user friendly SFSGSW; Zderzacz to totalne wypięcie się na pseudofanów, którzy ciągle by oczekiwali rąbania sraszu, WNAH zawiera parę hitów podobnie jak UA, choć ten drugi jest bardziej bałaganiarski. To jest Megadeth po przemianie Rudego. Nie znaczy to jednak, że jest to słabe.
- Żułek
Koliber niestety jest, może poza coverem który wg zdaniem jest najlepszym numerem z tej płytyNothingface pisze:Nie gadaj, że są niesłuchalne, bo to jest nieprawda..
z tym się akurat zgadzamPrzyznam jednak, iż problemem obecnego Megamustaine jest huśtawka poziomem kawałków. Raz tworzy na nowych albumach bardzo dobre numery, a raz totalnie miałkie..
po Endgame chyba większość spodziewała sie sraszu a dostała ogrzewany kotlet w postaci 13 (jest kilka przyzwoitych numerów) i niesłuchalnego KolibraZderzacz to totalne wypięcie się na pseudofanów, którzy ciągle by oczekiwali rąbania sraszu.
owszem jest :P cytując klasyka - sad but true :PNie znaczy to jednak, że jest to słabe.
-
http://www.metalinjection.net/latest-ne ... h-if-asked" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Żułek
ale to raczej takie śmichy hihy jak kiedy Junior miał zastepować w Metallice Jasona
-
Lombardo w Megadeth?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To zależy, czy spodoba mu się biznesplan tego zespołu :)Nasum pisze:Lombardo w Megadeth?
-
ramonoth pisze:To zależy, czy spodoba mu się biznesplan tego zespołu :)Nasum pisze:Lombardo w Megadeth?
Albo czy zaakceptuje stawkę godzinową ;-)
- Gunman
Jeżeli tak będzie to jest szansa ze się spotka z byłymi kolegami na jakimś festiwalu.
-
Spotkaja się, pogadają, ruszą ze swymi zespołami w trasę - raczej nie będą odwalać kaszany i nie narobią syfu, żeby metalowe brukowce miały o czym pisać.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jasne, że nie. Przecież tu chodzi o interesy, a nie o dawanie sobie po ryju czy strzelanie fochów.Nasum pisze:Spotkaja się, pogadają, ruszą ze swymi zespołami w trasę - raczej nie będą odwalać kaszany i nie narobią syfu, żeby metalowe brukowce miały o czym pisać.
- Gunman
Zastanawia mnie tylko czy Lombardo by pasował do Megadeth i mam wątpliwości. Fakt jest taki ze on tylko swoją obecnością podnosił oceny płyt w których nagrywaniu brał udział o co najmniej 1pkt w skali 10 punktowej. Z tym ze nie samą matematyką człowiek żyje.
-
Zagrać to on zagra wszystko, reprezentuje akurat taką klasę muzyków, którzy odnajdą się w każdym zespole czy też gatunku. Tak więc w tym sensie będzie pasował.
- Żułek
dziwnie to brzmi z jego ust :PJeff został zapytany na Facebooku przez jednego z fanów o aktualną sytuację Megadeth, które opuściło dwóch członków oraz o to, czy istnieje jakakolwiek szansa na jego powrót do zespołu. Young odpowiedział: "Nie mam żadnego interesu w aktualnej sytuacji Megadeth’. Ten zespół jest skończony. Dajcie sobie z nim spokój."