PESTE NOIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PESTE NOIRE
Ssij frędzle w cygańskich mokasynach, nieudaczna spierdolino!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Weź tylko pod uwagę, że to co gra Peste Noire jest dość oryginalne i ciężko podrabialne. Gość ma chyba zdrowy dystans do siebie jak do całego nurtu, bo sporo wybitnie sprzecznych klimatów łączy ze sobą i na moje ucho brzmi to po prostu ciekawie. Tak jak multum kapel próbuje grać pod DsO, tak nie słyszałem, aby ktoś potrafił podrabiać Peste Noire. I nie sądzę, że chodzi o to, że grać gówno (bo dla mnie nie grają), ale po prostu mają taki stylistyczny rozrzut i jest w tym tyle groteski i autoironii, że byłoby to po prostu trudne do zrobienia.Plastek pisze:Aż dziw bierze, że Francja mogła z jednej strony zrodzić genialny Antaeus, a z drugiej takie pedo gówno jak Peste Noire.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Gówienkami które mocniej śmierdzą i o bardzo rzadkiej konsystencji się tutaj zachwycano, a ohów i ahów nie było końca. Tak więc... spokojnie.pr0metheus pisze:Oh jacy wyluzowani, dowcipni i z dystansem,oh, skarpetki i dresy,ale jaja. Tacy naturalni, nie udają mrocznych wojowników,jaka fajna parodia.
Opamiętajcie się.
Tu nie chodzi o to co przystoi a co nie,w dupie to mam.
To jest żenujące gówno po prostu,najgorszego sortu.
-
- weteran forumowych bitew
jebać konwencję
black metal rozumieją tylko Ci, którzy biorą ten klip 100% serio
hails
black metal rozumieją tylko Ci, którzy biorą ten klip 100% serio
hails
Grrrówno!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Och och! Jakże cię ubodło panie kompleksik:) Och!Drone pisze:Ssij frędzle w cygańskich mokasynach, nieudaczna spierdolino!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- pr0metheus
Podejrzewam że masz rację,co wcale nie czyni z tego kawałka czegoś fajnego,czy chociażby śmiesznego.Jimmy Boyle pisze:Gówienkami które mocniej śmierdzą i o bardzo rzadkiej konsystencji się tutaj zachwycano, a ohów i ahów nie było końca. Tak więc... spokojnie.pr0metheus pisze:Oh jacy wyluzowani, dowcipni i z dystansem,oh, skarpetki i dresy,ale jaja. Tacy naturalni, nie udają mrocznych wojowników,jaka fajna parodia.
Opamiętajcie się.
Tu nie chodzi o to co przystoi a co nie,w dupie to mam.
To jest żenujące gówno po prostu,najgorszego sortu.
Klip poziom gimnazjum ( nie obrażając gimnazjalistów)
Utwór poziom gleby
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fajny tekst! Można pożyczyć?Drone pisze:Ssij frędzle w cygańskich mokasynach, nieudaczna spierdolino!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
tak sobie wyobrazalem teledysk furii
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Coś jest na rzeczy.
Ale w sumie co w nim żenującego? Żenujące gówno najgorszego sortu to klipy Behemoth, a tutaj przynajmniej nikt się nie sili na wielce wysublimowane dzieło sztuki, czy groźne prężenie muskułów i szczerzenie kłów mordą pastą do zębów pomalowaną. Klip jest po prostu celowo chujowy, tak po prostu, bez żadnej ambicji. Podobać się nie musi, ale oburzenia nie kumam.pr0metheus pisze: To jest żenujące gówno po prostu,najgorszego sortu.
Ostatnio zmieniony 03-12-2014, 20:56 przez kenediusze, łącznie zmieniany 2 razy.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
+1kenediusze pisze:Coś jest na rzeczy.
Ale w sumie co w nim żenującego? Żenujące gówno najgorszego sortu to klipy Behemoth, a tutaj przynajmniej nikt się nie sili na wielce wysublimowane dzieło sztuki, czy groźne prężenie muskułów i szczerzenie kłów mordą pastą do zębów pomalowaną. Klip jest po prostu celowo chujowy, tak po prostu, bez żadnej ambicji.pr0metheus pisze: To jest żenujące gówno po prostu,najgorszego sortu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
- Drone
Proszę bardzo :)Pacjent pisze:Fajny tekst! Można pożyczyć?Drone pisze:Ssij frędzle w cygańskich mokasynach, nieudaczna spierdolino!
- pr0metheus
Ja się nie oburzam, bo peste noire zawsze mi zwisalo. Są po prostu rażąco słabi:)
Nie jest bez ambicji, bo bez ambicji to by nic nie zrobili.
Ambicją było wywołanie kontrowersji. Ale jedni potrafią takie rzeczy robić,inni muszą się posunąć do takich żenujących akcji jak ten klip.
Ale spoko, bawcie się dobrze. Skarpetki z kogutkiem i wioslowanie na aucie,zajebiste jaja
Nie jest bez ambicji, bo bez ambicji to by nic nie zrobili.
Ambicją było wywołanie kontrowersji. Ale jedni potrafią takie rzeczy robić,inni muszą się posunąć do takich żenujących akcji jak ten klip.
Ale spoko, bawcie się dobrze. Skarpetki z kogutkiem i wioslowanie na aucie,zajebiste jaja
-
Słyszałeś jakąkolwiek płytę tej kapeli?pr0metheus pisze:Ambicją było wywołanie kontrowersji. Ale jedni potrafią takie rzeczy robić,inni muszą się posunąć do takich żenujących akcji jak ten klip.
Grrrówno!
- manieczki
a brakuje mi w tym temacie panicza jossariana
ktory moglby peknie und celnie wypunktowac brudasow
ktory moglby peknie und celnie wypunktowac brudasow
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
Tak.Plasfodeur pisze:Słyszałeś jakąkolwiek płytę tej kapeli?
-
Idiota.Drone pisze:Ktoś, kto nie pojmuje tego teledysku, nie pojmuje black metalu w ogóle. Krótko mówiąc - może spierdalać.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
I dopatrujesz się w tym klipie silenia się na kontrowersje?pr0metheus pisze:Tak.Plasfodeur pisze:Słyszałeś jakąkolwiek płytę tej kapeli?
Nie kumam.
Grrrówno!
- Drone
Zdanie frajera z kijem w dupie niespecjalnie mnie interesuje.Vitriol pisze:Idiota.Drone pisze:Ktoś, kto nie pojmuje tego teledysku, nie pojmuje black metalu w ogóle. Krótko mówiąc - może spierdalać.
-
Twoja mama frajer, pretensjonalny klaunie.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;