Riven pisze:@Triceps
Jak mialem Ci dojebac? O czym Ty mowisz? Grales w Anthrax? Masz tam rodzine? :D
Nie mam wiec pojecia skad sie pojawila ta dziwaczna figura retoryczna :D Gadalismy o Testament i jakas dziwaczna dygresja o Anthrax :D Mozesz wyjasnic w czym chujowosc Testament zostanie umniejszona poprzez uwypuklenie w twoim mniemaniu debilnosci Anthrax? :D
Riven pisze:Nie badz takim narcyzem! Chodzilo o to, ze tak jak spotkalem sie z kompletnie nieslusznymi wg mnie opiniami jakoby Testament nalezal do jakiejs wielkiej czworki czy ósemki thrash metalu, tak w rownym stopniu nie zgadzam sie z windowaniem na ten poziom Anthrax. Analogiczna sytuacja IMO, i dlatego o tym wspomnialem. A to ze osobiscie nie trawie Anthrax nie ma tu nic do rzeczy.
Ja mysle, ze ma, bo wlasnie Anthrax wspomniales, mogles np Megadeth albo jakis Exodus :D Ale o tym gadalismy juz w temacie o Anthrax, wiec nie ma co znowu robic tego samego ;)
W kazdym razie spinajac to klamra, czyli wracajac do posta, ktory zaczal te ogolna polemike, zostawiam sobie jedynie The Gatheriing, reszta niewarta trzymania, Overkill zostawiam sobie wlacznie do Years Of Decay, Megadeth juz wywalilem oprocz Rust i Coundown, Anthrax zostawiam w calosci, ale dlatego bo Yo've Come For You All jest tak tanie, ze nie chce mi sie pierdolic w sprzedawanie za 3 butelki piwa :D