LOST SOCIETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: LOST SOCIETY
no jak ktos zaklada zespol zrobiony w 100% z mysla o bezrefleksyjnym nasladowaniu to wiadomo, ze nic nie stworzy nowego, ale sa tacy co daja rade, bez przesady. tylko trzeba miec jakas SWOJA wizje i autentyczna pasje, a nie chec poszpanowania solowka i ubiorem
this is a land of wolves now
- Triceratops
nie no kurwa :D :D :D535 pisze:Nie chcę się Wam wpierdalać w miłą pogawędkę, ale przypominam, że to jedna z najważniejszych metalowych i rockowych kapel wszech czasów. Nieważne kiedy się ten ich czas rozpoczął. Ważne, że są ważni.
Graveyard Shift pisze:525. LOST SOCIETY [“Fast Loud Death” (2013), “Terror Hungry” (2014)]
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
serio ktoś widzi zespół z ostatnich lat, wypuszczony z naklejką nuclear blast i sprawdza czy to słuchalne, kiedy wiadomo, że nuclear blast jest w tej chwili synonimem chuj_nie_meta/gwałt_na_guście?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Riven
- Kontakt:
jak to , przeciez maja zespoly ktore sa na liscie najwazniejszych grup rockowych w historii, na tej samej liscie co led zeppelin i metallica
- HSVV
- w mackach Zła
a to przepraszam, cofam słowa, wysuwam tezę nową, led zeppelin muszą mieć się na baczności ponieważ w lost society rośnie im groźny rywal.
nie kamieniujcie, miałem prawo się pomylić.
nie kamieniujcie, miałem prawo się pomylić.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Graveyard Shift
- zaczyna szaleć
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Ważniejsi niż Neurosis i Voivod, oni się do tej magicznej pięćsetki nie załapali, nie wiadomo czy się chociaż zbliżyli ;DTriceratops pisze:nie no kurwa :D :D :D535 pisze:Nie chcę się Wam wpierdalać w miłą pogawędkę, ale przypominam, że to jedna z najważniejszych metalowych i rockowych kapel wszech czasów. Nieważne kiedy się ten ich czas rozpoczął. Ważne, że są ważni.
Graveyard Shift pisze:525. LOST SOCIETY [“Fast Loud Death” (2013), “Terror Hungry” (2014)]
Bohaterów tematu nie sprawdzam, oceniam po zdjęciu i twierdzę że takie pacholęta nie mogły nagrać niczego dobrego, mają to wypisane na swoich gładkich, nieskalnych używkami licach. Dla mnie wiarygodny muzyk parający się ciężkim graniem powinien wyglądać tak

albo tak

;)
Ostatnio zmieniony 28-12-2014, 20:05 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- manieczki
ble, pike by se zembby zrobil :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Graveyard Shift
- zaczyna szaleć
Istny kabaret:) Może jednak przejdziecie do tematu grupy LOST SOCIETY.
Szperacz wysokowydajnościowy, miłośnik popkultury:)
-
- rozkręca się
Debiut mi się podobał tylko co z tego skoro to kolejni złodzieje riffów
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
chujowe, nie słuchałemGraveyard Shift pisze:Istny kabaret:) Może jednak przejdziecie do tematu grupy LOST SOCIETY.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- harvestman
Bohaterowie to tego wątku to mokry sen niejednego z pensjonariuszy ZK, nic tylko przytulać, ściskać, gnieść :D
Ostatnio zmieniony 28-12-2014, 20:12 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kraft
ramoneski i hajtopy prosto ze sklepu dodają powagi. bardzo fajne.
- Riven
- Kontakt:
o prosze jaki teledysk , jaka fabula:
[youtube][/youtube]
stary spoko koles, chetnie bym sie z nim napil piwka - widac ze ma dobry gust (plyty KISS np.), nie to co jego zjebany synek ktory gra ten swoj striggerowany do kwadratu, zachowawczy thrashyk. wpuscilbym gaz do tej piwnicy i odpalil TWISTED SISTER.
[youtube][/youtube]
stary spoko koles, chetnie bym sie z nim napil piwka - widac ze ma dobry gust (plyty KISS np.), nie to co jego zjebany synek ktory gra ten swoj striggerowany do kwadratu, zachowawczy thrashyk. wpuscilbym gaz do tej piwnicy i odpalil TWISTED SISTER.
-
- rozkręca się
a co to jest niezachowawczy trasz ktoś gra tak teraz ?
-
- rozkręca się
aha bo graja brudno ale to dalej jest kopiuj wklej z wiadomo jakich kapel
- Riven
- Kontakt:
ZOLDIER NOIZ sluchalem dawno temu, nie pamietam za wiele, ale ten kawalek co tu wyzej wkleil Skaut ma na pewno 10x wiecej mocy i charakteru niz te lost sosajety. zajebisty bas, poslucham se calosci. i jest UGH ;)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Serio widzisz, w tym tylko brudne brzmienie? Mi się szczególnie podoba w ich muzie, ten taki "mechaniczny" sznyt. Zresztą, w ogóle grają w urozmaicony sposób, wrzucając różne smaczki, czerpiąc nie tylko z katanowych wzroców z Sevres. Co do tego kopiuj wklej, to można zrobić z tego zarzut do praktycznie każdego metalowego bandu. Tylko, że niektórzy czynią copy-paste celem twórczości (vide Lost Society), a niektórzy środkiem.
W ogóle Zoldier, to niedoceniony band, jak dla mnie dobry typ.
W ogóle Zoldier, to niedoceniony band, jak dla mnie dobry typ.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Miał być "niezachowawczy trasz", który ktoś obecnie gra bez żenady, więc po chuj marudzenie? No i fajnie, że oceniłeś kapelę po jednym kawałku z jewtube. Smutne jest to, że w obecnych czasach każdy może zgrywać eksperta po pobieżnym przeleceniu jednego kawałka. Obecnie takich zespołów już praktycznie nie ma, a ten nagrał dwa bardzo dobre albumy.Thetoxicavenger pisze:aha bo graja brudno ale to dalej jest kopiuj wklej z wiadomo jakich kapel
Coś tam było! Człowiek!