DZIĘKOWAĆ:)michal pisze:Powracam z informacją, tak jak przypuszczałem i właśnie potwierdziłem, to wydanie z białym grzbietem było pierwsze na 100% wyszło na jesieni '93, kolejne dwa dodrukowywano na już w '94. Mam nadzieję, że to ci rozwiało wątpliwości.Obscureband pisze:To jest first z adresem z Legionowa (tyczy się to też innych kaset oraz płyt z Carnage):
http://s.pixogs.com/image/R-2045048-1260549914.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dopytam przy okazji znajomego, on ma wszystkie wydania Christów, to pewnie potwierdzi.
Będę dźwięczny, jako że nigdy aż tak w ten zespół nie wnikałem, o wydaniach nie wspominając... Na tym wydaniu z białym zagięciem logo jest deko inaczej umiejscowione niż na tym z czarnym.
CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: CHRIST AGONY
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
-
- zaczyna szaleć
I znów trzeba pieniądze odkładać:
" onclick="window.open(this.href);return false;CHRIST AGONY "Daemoonseth - Act II" AVAILABLE ON VYNIL COMING SOON!!!! LIMITED EDITION 666 COPIES!!!! POLISH KVLT BLACK / DEATH METAL MASTERPIECE ORIGINALLY RECORDED IN 1994.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
dodatkowo, za https://www.facebook.com/pages/A-Fine-D ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
CHRIST AGONY "Faithless" AVAILABLE ON VYNIL LIMITED 666 COPIES COMING SOON!!! OFFICIAL COMPILATION COUNTAINS OLD DEMO TAPES "Sacronocturn Demo'90" & "Epitaph of Christ Demo'92". PVRE POLISH KVLT!!!
CHRIST AGONY "Faithless" AVAILABLE ON VYNIL LIMITED 666 COPIES COMING SOON!!! OFFICIAL COMPILATION COUNTAINS OLD DEMO TAPES "Sacronocturn Demo'90" & "Epitaph of Christ Demo'92". PVRE POLISH KVLT!!!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Przy okazji - czy winyl "Moonlight" jest jeszcze gdzieś do dostania ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Szukasz jeszcze?:
http://allegro.pl/christ-agony-moonligh ... 20040.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/christ-agony-moonligh ... 20040.html" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- Silent_Sea
Dzięki za cynę - może po wypłacie będzie brane ale jak widzę 20 zł za polecony to mi się odechciewa :/
-
- zaczyna szaleć
Silent_Sea pisze:Dzięki za cynę - może po wypłacie będzie brane ale jak widzę 20 zł za polecony to mi się odechciewa :/
Juz o tym gdzies pisałem, odradzam kupowanie u lidera Christ Agony, płyty raczej nie otrzymasz tak jak i ja nie otrzymałem jej do tej pory a mineło juz z 8 miesięcy. Nie polecam i odradzam te xul production...
- Silent_Sea
no ej, Cezar nigdy nie robił ludzi w bambusa, więc to chyba listonosz Cię okradł albo inna pani na poczcie, a może podałeś zły adres - wytłumaczeń jest wiele ;)michal pisze:Silent_Sea pisze:Dzięki za cynę - może po wypłacie będzie brane ale jak widzę 20 zł za polecony to mi się odechciewa :/
Juz o tym gdzies pisałem, odradzam kupowanie u lidera Christ Agony, płyty raczej nie otrzymasz tak jak i ja nie otrzymałem jej do tej pory a mineło juz z 8 miesięcy. Nie polecam i odradzam te xul production...
- TORTURER
- w mackach Zła
Bardzo dobra wiadomość! Płyta idealna do odsłuchu z vinyla.Ostatnio jej słuchałem,cóż za potęga,najlepszy Christ Agony według mnie!Kaim pisze:I znów trzeba pieniądze odkładać:
" onclick="window.open(this.href);return false;CHRIST AGONY "Daemoonseth - Act II" AVAILABLE ON VYNIL COMING SOON!!!! LIMITED EDITION 666 COPIES!!!! POLISH KVLT BLACK / DEATH METAL MASTERPIECE ORIGINALLY RECORDED IN 1994.
Death Dwells in Love
-
- zaczyna szaleć
Silent_Sea pisze:no ej, Cezar nigdy nie robił ludzi w bambusa, więc to chyba listonosz Cię okradł albo inna pani na poczcie, a może podałeś zły adres - wytłumaczeń jest wiele ;)michal pisze:Silent_Sea pisze:Dzięki za cynę - może po wypłacie będzie brane ale jak widzę 20 zł za polecony to mi się odechciewa :/
hehe no nigdy nigdy to się pierwszy raz zdarzyło ;-)
z pewnością to wina listonosza, pani na poczcie, tylko jak wytłumaczyć braz zamówien dla kilkanastu nnych osób oprócz mnie ;-) ?
Już widze te winyle Daemooseth ;-)
-
- zaczyna szaleć
Poznikało info dotyczące wydania vinyli Christ Agony ze strony A Fine Day to Die. Chyba będzie trzeba jeszcze trochę poczekać.
-
- zaczyna szaleć
A w ogóle było gdzieś info, że ty płyty mają wyjść? Na oficjalnym profilu Cisza...
-
- zaczyna szaleć
Było na facebookowym profilu A Fine Day to Die. O ile dobrze pamiętam na profilu Cezara lub Christ Agony też coś się pojawiło ale zostało usunięte. Może się jednak nie dogadali. Chuj wie...
-
- rozkręca się
http://www.oldtempleshop.pl/album/7407- ... rist-agony" onclick="window.open(this.href);return false;Silent_Sea pisze:Przy okazji - czy winyl "Moonlight" jest jeszcze gdzieś do dostania ?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii

" onclick="window.open(this.href);return false;
cos sie nagrywa
Guilty of being right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niestety po słabiutkiej Nocturn nie spodziewam się niczego dobrego po nowej płycie. Cezar lepiej by zrobił jak wydałby Topielicę (czyli stary materiał Whispers).
all the monsters will break your heart
- empir
Nocturn nie jest słaba.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz rację. Nie jest słaba, jest koszmarnie słaba. :-)
all the monsters will break your heart
- empir
Mylisz się
-
- zaczyna szaleć
Na tej fotce wyglądają jak gwiazdy disco polo :Dnicram pisze:Niestety po słabiutkiej Nocturn nie spodziewam się niczego dobrego po nowej płycie. Cezar lepiej by zrobił jak wydałby Topielicę (czyli stary materiał Whispers).