islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: islam
przygotowujcie się - niedługo nastanie NOWY PORZĄDEK ! http://wyborcza.pl/1,75477,16996906,Nie ... NajCzytSST" onclick="window.open(this.href);return false;
komenty rozdajo:
" Prosze tylko a by w dyskusje o walce europy z islamskim faszyzmem nie mieszali sie Eurolewcy.
Jestem 50 letnim plutonowym podchorązym rezerwy LWP
i potrzebuje:
1 KTO
11 KBK AK
1KB SWD
1 RGPPANC
1 PK S
24 sorty mundurowe
300 racj zywnosciowych
11 tys amunicji
10 chłopakaów z wiary lecha
3 mieiące na ich wyszkolenie
i obiecuje wam ze zbijemy klkuset islamistów i rozgonimi kilka tysiecy
Mozecie tez skierowac do tego zdania prawie perzydenta biedronia i klkuset działaczy LGBT pod teczowa flagą
WYBÓR nlalezy doi was "
No kurwa MISTRZ :D
komenty rozdajo:
" Prosze tylko a by w dyskusje o walce europy z islamskim faszyzmem nie mieszali sie Eurolewcy.
Jestem 50 letnim plutonowym podchorązym rezerwy LWP
i potrzebuje:
1 KTO
11 KBK AK
1KB SWD
1 RGPPANC
1 PK S
24 sorty mundurowe
300 racj zywnosciowych
11 tys amunicji
10 chłopakaów z wiary lecha
3 mieiące na ich wyszkolenie
i obiecuje wam ze zbijemy klkuset islamistów i rozgonimi kilka tysiecy
Mozecie tez skierowac do tego zdania prawie perzydenta biedronia i klkuset działaczy LGBT pod teczowa flagą
WYBÓR nlalezy doi was "
No kurwa MISTRZ :D
Ostatnio zmieniony 20-11-2014, 13:17 przez Silent_Sea, łącznie zmieniany 2 razy.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
spokojna głowa - w ramach rewanżu my na tereny ISIS wyślemy Terlika i poddadzą się w dwa tygodnie...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Śmiem wątpić.
Kolejny ciekawy news ze świata Religii pokoju :
http://in.reuters.com/article/2014/11/1 ... T520141119" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny ciekawy news ze świata Religii pokoju :
http://in.reuters.com/article/2014/11/1 ... T520141119" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nawet nie.But Farzana's case attracted attention because it took place on a busy street outside the provincial High Court where she had gone to seek protection. Her family beat her to death with bricks while her husband, Muhammed Iqbal, begged nearby police for help. They did not intervene.
Iqbal later admitted that he had murdered his first wife to marry Farzana. He escaped punishment because his son forgave him. According to Pakistani law, a woman's next of kin can forgive her murderers.
this is a land of wolves now
- Silent_Sea
http://www.pudelek.pl/artykul/74719/muz ... ancuchami/" onclick="window.open(this.href);return false;
Muzułmanie pobili w Danii parę wracającą z Wigilii! BUTELKĄ I ŁAŃCUCHAMI!

- Aron
- postuje jak opętany!
http://www.pudelek.pl/artykul/74685/lia ... ulmaninem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liam Neeson po powrocie z Turcji: "Meczety SĄ ZACHWYCAJĄCE, myślę o zostaniu muzułmaninem"

Wierzyć temu pudelkowi czy nie?
Liam Neeson po powrocie z Turcji: "Meczety SĄ ZACHWYCAJĄCE, myślę o zostaniu muzułmaninem"

Wierzyć temu pudelkowi czy nie?
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Kontakt:
Nie wyglada na idiote. Niech sobie wierzy w co chce, jest wolnosc, moze byc muzulmaninem, ale jesli mialby sie nim stac z takiego powodu, to gratuluje.
- Aron
- postuje jak opętany!
W filmie "Uprowadzona" napierdalał muzułmanów aż miło, a taraz chce zostać jednym z nich... ja pierdole:))))
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Kontakt:
Pewnie kolejna oswiecona gwiazdeczka z holywood, ktorej od nadmiaru kasy w dupie sie przewraca. Tak jak Sean Penn albo ostatnio Ben Affleck (chociaz tego akurat o zbyt wysokie IQ nie podejrzewalem).
Jesli przestudiowal Koran, historie Islamu, doglebnie przeanalizowal pryncypia moralne na jakich opiera sie ta religia, zrozumial jakie sa roznice aksjologiczne miedzy Islamem a szeroko rozumianym swiatopogladem zachodnim (a sa ogromne na elementarnym poziomie), jakie sa tego konsekwencje w praktyce -- i mu to wszystko pasuje, to spoko - jego decyzja. Jesli zachwycil sie jakims budynkiem i na tej podstawie tak mowi to...Nie no, to raczej glupia plotka :).
Zreszta nic nam do tego - zyjemy w wolnym swiecie, gdzie szanuje sie prawo jednostki do decydowania o sobie w kazdej kwestii, w tym swiatopogladu i religii.
Jesli przestudiowal Koran, historie Islamu, doglebnie przeanalizowal pryncypia moralne na jakich opiera sie ta religia, zrozumial jakie sa roznice aksjologiczne miedzy Islamem a szeroko rozumianym swiatopogladem zachodnim (a sa ogromne na elementarnym poziomie), jakie sa tego konsekwencje w praktyce -- i mu to wszystko pasuje, to spoko - jego decyzja. Jesli zachwycil sie jakims budynkiem i na tej podstawie tak mowi to...Nie no, to raczej glupia plotka :).
Zreszta nic nam do tego - zyjemy w wolnym swiecie, gdzie szanuje sie prawo jednostki do decydowania o sobie w kazdej kwestii, w tym swiatopogladu i religii.
Ostatnio zmieniony 31-12-2014, 16:15 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silent_Sea
Pennowi wolno - jak byś kisił ogóra z Charlize Theron też byś wariował ze szczęścia ;)Riven pisze:Pewnie kolejna oswiecona gwiazdeczka z holywood, ktorej od nadmiaru kasy w dupie sie przewraca. Tak jak Sean Penn albo ostatnio Ben Affleck (chociaz tego akurat o zbyt wysokie IQ nie podejrzewalem).
- Riven
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
po pierwsze - który z nich to Mads?Silent_Sea pisze:http://www.pudelek.pl/artykul/74719/muz ... ancuchami/
po drugie - nie wiązałbym tego z islamem
poprostu za dużo treledysków brutalizatorów ze slipkmiot.Ta historia, opisana przez duński tabloid, wstrząsnęła mieszkańcami Kopenhagi. Nanna Skovmand i jej chłopak, Mads, wracali w Wigilię od swojej rodziny, przechodząc przez dzielnicę Enghaveplads, zamieszkaną głównie przez Muzułmanów.
W pewnym momencie podjechało do nich dwóch nastolatków na trójkołowych rowerkach w wieku około 17 lat. Od samego początku zachowywali się prowokująco i agresywnie - relacjonuje duński Ekstra Bladet.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
[quote="blindfold"]
po pierwsze - który z nich to Mads?
[quote]
Coś w teń deseń sobie pomyślałem:D
Przykre wydarzenie, ale to dzieło młodych szczylów z patologii, którzy uciekli, "gdy w oknach zaczęły zapalać się światła". Czyli raczej nie spodziewali się wsparcia społeczności tej muzułmańskiej dzielnicy. Jakby komuś pod Cieszynem najebali, to czy "Fakt" pisałby, że "protestanci pobili człowieka"?
A ta laska, jeśli ma trochę rozumu w głowie, to ciśnie rzeczonego Madsa w pizdu. A dlaczego, to każdy se chyba wydedukuje.
po pierwsze - który z nich to Mads?
[quote]
Coś w teń deseń sobie pomyślałem:D
Przykre wydarzenie, ale to dzieło młodych szczylów z patologii, którzy uciekli, "gdy w oknach zaczęły zapalać się światła". Czyli raczej nie spodziewali się wsparcia społeczności tej muzułmańskiej dzielnicy. Jakby komuś pod Cieszynem najebali, to czy "Fakt" pisałby, że "protestanci pobili człowieka"?
A ta laska, jeśli ma trochę rozumu w głowie, to ciśnie rzeczonego Madsa w pizdu. A dlaczego, to każdy se chyba wydedukuje.
Kerosene keeps me warm.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
http://wiadomosci.wp.pl/lbid,9301,title ... aid=1141e8" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... hiete.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ładnie się tam przybysze z Bliskiego Wschodu bawią. Ciekawe kiedy rząd francuski się obudzi i coś z tym zrobi tj. wyjebie wszystkich tych allahakbarów ze swojego kraju. Póki co to widać, że ich przywódcy cierpią na poważną zaćmę umysłową, nie pozwalającą skrytykować 'pokojowych przybyszów z Bliskiego Wschodu o neeuropejskiej karnacji'.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... hiete.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ładnie się tam przybysze z Bliskiego Wschodu bawią. Ciekawe kiedy rząd francuski się obudzi i coś z tym zrobi tj. wyjebie wszystkich tych allahakbarów ze swojego kraju. Póki co to widać, że ich przywódcy cierpią na poważną zaćmę umysłową, nie pozwalającą skrytykować 'pokojowych przybyszów z Bliskiego Wschodu o neeuropejskiej karnacji'.
- trup
"Murzynek Ahmed w Paryżu mieszka
Głowę Ci uciąć chce ten koleżka
Ostrzy maczetę przez całe ranki
Czyta z Koranu co lepsze wzmianki
O tym co robić ma z niewiernymi
Gdy na ulicy spotka blond w mini
Dobrze, że Ahmed z Islamistami
Nie chodzi tutaj do szkoły z nami
A gdy ze szkoły do domu wraca
Bomby buduje to jego praca
Aż mama krzyczy Ahmed łobuzie
Kiedy dynamit chowa w swej bluzie
Mama powiada poszukaj żony
Ale on w kozy wciąż zapatrzony
Lecz mamy miłość ciągle jest czysta
Bo dobry z niego jest terrorysta..."
Głowę Ci uciąć chce ten koleżka
Ostrzy maczetę przez całe ranki
Czyta z Koranu co lepsze wzmianki
O tym co robić ma z niewiernymi
Gdy na ulicy spotka blond w mini
Dobrze, że Ahmed z Islamistami
Nie chodzi tutaj do szkoły z nami
A gdy ze szkoły do domu wraca
Bomby buduje to jego praca
Aż mama krzyczy Ahmed łobuzie
Kiedy dynamit chowa w swej bluzie
Mama powiada poszukaj żony
Ale on w kozy wciąż zapatrzony
Lecz mamy miłość ciągle jest czysta
Bo dobry z niego jest terrorysta..."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
skoro mamy kacik poezji to tu jeszcze dwie wersje:
Murzynek Ahmed
Murzynek Ahmed w Londynie Mieszka.
Dwa lata temu brał udział w zamieszkach.
Słucha nabożnie śpiewu imamów,
studiując pilnie wersety koranu.
A gdy do domu z meczetu wraca,
jest bezrobotny - to jego praca.
Aż żona krzyczy "Ahmed łobuzie!"
A Ahmed żonie obija buzie.
Zamiast piwerka napije się mleka.
Nie ma rozumu, godności człowieka.
Szkoda, że Ahmed chłopak bombowy
pozbawił maczetą żołnierza głowy.
(Oklaski.)
Murzynek Ahmed (wersja paryska)
Murzynek Ahmed w Paryżu Mieszka.
Czytał o wszystkich francuskich grzeszkach
i czyści dokładnie Kałasznikowa,
bo za bluźnierstwo urazę chowa.
Następnie z Paryża do Syrii wraca,
strzela, morduje, o głowę skraca.
Z powrotem we Francji, na pełnym luzie,
policjantowi odstrzela buzie.
Potem, gdy skończy, długo nie czeka.
Wsiada do auta i szybko ucieka.
Ciekawe czy Ahmed, chłopak wesoły,
wpadnie do jakiejś tamtejszej szkoły.
autor (zeby nie bylo ze to ja jestem taki uzdolniony): https://www.facebook.com/gdziekogo" onclick="window.open(this.href);return false;
Murzynek Ahmed
Murzynek Ahmed w Londynie Mieszka.
Dwa lata temu brał udział w zamieszkach.
Słucha nabożnie śpiewu imamów,
studiując pilnie wersety koranu.
A gdy do domu z meczetu wraca,
jest bezrobotny - to jego praca.
Aż żona krzyczy "Ahmed łobuzie!"
A Ahmed żonie obija buzie.
Zamiast piwerka napije się mleka.
Nie ma rozumu, godności człowieka.
Szkoda, że Ahmed chłopak bombowy
pozbawił maczetą żołnierza głowy.
(Oklaski.)
Murzynek Ahmed (wersja paryska)
Murzynek Ahmed w Paryżu Mieszka.
Czytał o wszystkich francuskich grzeszkach
i czyści dokładnie Kałasznikowa,
bo za bluźnierstwo urazę chowa.
Następnie z Paryża do Syrii wraca,
strzela, morduje, o głowę skraca.
Z powrotem we Francji, na pełnym luzie,
policjantowi odstrzela buzie.
Potem, gdy skończy, długo nie czeka.
Wsiada do auta i szybko ucieka.
Ciekawe czy Ahmed, chłopak wesoły,
wpadnie do jakiejś tamtejszej szkoły.
autor (zeby nie bylo ze to ja jestem taki uzdolniony): https://www.facebook.com/gdziekogo" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
""- Wiesz co? - zagaduje mnie Jean. - My wszyscy jesteśmy winni. Daliśmy się poddać społeczeństwu, w którym wszystko dyktuje nam rywalizacja i nienawiść. We Francji całe grupy ludności są wykluczone i pogrążają się w ubóstwie. Arabowie, czarnoskórzy - na co dzień muszą zmagać się z rasizmem, segregacją, przemocą policji i agresją instytucjonalną. Od dawna zadawałem sobie pytanie: jak długo jeszcze pozostaną oni spokojni?"
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... rlie/zjr5l" onclick="window.open(this.href);return false;
hehhe
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... rlie/zjr5l" onclick="window.open(this.href);return false;
hehhe
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Jakiś czas temu w Szwecji była taka historia, że babeczka walcząca o prawa muzułmanów została przez jednego zgwałcona. Nie pamiętam niestety jej komentarza na temat tego zajścia.SajkoPatik pisze: Kurwa, głupota tych tępych mas mnie poraża. Mimo wszystko życzę tym "piewcom tolerancji do Islamu", żeby następnym razem(który będzie na pewno), to oni byli wśród ofiar.
Chelsea Bus Company
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Aż chce się rzec "Karma, dziwko" :)Lobas pisze:Jakiś czas temu w Szwecji była taka historia, że babeczka walcząca o prawa muzułmanów została przez jednego zgwałcona. Nie pamiętam niestety jej komentarza na temat tego zajścia.SajkoPatik pisze: Kurwa, głupota tych tępych mas mnie poraża. Mimo wszystko życzę tym "piewcom tolerancji do Islamu", żeby następnym razem(który będzie na pewno), to oni byli wśród ofiar.