czyli ten właściwyNasum pisze:Terrorizer tylko że ten bez Sandovala.
Panie doktorze, co nowego w grindcorze?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: Panie doktorze, co nowego w grindcorze?
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rok 2014 jeśli chodzi o pełne wydawnictwa był dla grondcore'a taki sobie. Jedna płyta wybitna czyli
NAUSEA „Condemned to the System”
Poza tym:
OBLIGATORISK TORTYR „Mork Triad”
INTERNAL ROT „Mental Hygiene”
DEPRAVED „Dive into Psycho Terror”
PRETTY LITTLE FLOWER „Ultimate Whirlwind of Incineration”
ASS TO MOUTH "Degenerate"
SUFFERING QUOTA „Suffering Quota”
EPITOME "TheoROTical"
INFERIA "Fistament"
Świetnego albumu CRETIN nie liczę, bo zdecydowanie przeszli na stronę skocznego death metalu.
Z EP-ek PHOBIA "Grind Core", THE DRIP "A Presentation of Gruesome Poetics", LOOKING FOR AN ANSWER "Kraken"
NAUSEA „Condemned to the System”
Poza tym:
OBLIGATORISK TORTYR „Mork Triad”
INTERNAL ROT „Mental Hygiene”
DEPRAVED „Dive into Psycho Terror”
PRETTY LITTLE FLOWER „Ultimate Whirlwind of Incineration”
ASS TO MOUTH "Degenerate"
SUFFERING QUOTA „Suffering Quota”
EPITOME "TheoROTical"
INFERIA "Fistament"
Świetnego albumu CRETIN nie liczę, bo zdecydowanie przeszli na stronę skocznego death metalu.
Z EP-ek PHOBIA "Grind Core", THE DRIP "A Presentation of Gruesome Poetics", LOOKING FOR AN ANSWER "Kraken"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Łeb rozjebany!
Łeb rozjebany!
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekromantheon pisze:
Łeb rozjebany!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mental
- weteran forumowych bitew
MEGA MIAZGAPacjent pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekromantheon pisze:
Łeb rozjebany!
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- ultravox
- zahartowany metalizator
TAK!!!!Mental pisze:MEGA MIAZGAPacjent pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekromantheon pisze:
Łeb rozjebany!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
RAW NOISE APES :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
In a world of compromise...some don't
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Anthropophagus pisze:Kurwa nareszcie !! Ale miazga będzie. W ocenie roku, nie tylko w kategorii 'grind' ta płyta nie tyle, że namiesza ale będzie bezkonkurencyjna.
I gdzie te "dwa mocne typy" Panie Nasum? Rozumiem, że zgodnie z przewidywaniami leżą cichutko w kącie i błagają o litość ;) "Kill Them...All" podobnie jak wszystko co The Kill nagrali wcześniej (szczególnie od 2009' to już jest 100/10) ROZPIERDALA DOSZCZĘTNIE. I jak czytam elaboraty na temat tego, że w ramach Grindcore'a nic nie może się równać ze "Scum" (w czym z wiadomych względów jest trochę prawdy, sam tak 15 lat temu myślałem) to na prawdę nie pozostaje mi nic innego jak z bananem na ryju odpalić kolejny raz "Kill Them...All" i tak jak zawsze przekonać się, że na planecie Ziemia nikt tak perfekcyjnie rasowego Grindcore'a do tej pory nie grał.Nasum pisze:Noooo, czy taka bezkonkurencyjna to nie wiem, mam osobiście dwa mocne typy, ale z oceną końcową wstrzymam się do końca roku.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
O ile mnie wzrok nie myli, a na pewno nie, to nowe The Kill jest datowane na 3 stycznia 2015.Anthropophagus pisze:
I gdzie te "dwa mocne typy" Panie Nasum? Rozumiem, że zgodnie z przewidywaniami leżą cichutko w kącie i błagają o litość ;) "Kill Them...All" podobnie jak wszystko co The Kill nagrali wcześniej (szczególnie od 2009' to już jest 100/10) ROZPIERDALA DOSZCZĘTNIE. I jak czytam elaboraty na temat tego, że w ramach Grindcore'a nic nie może się równać ze "Scum" (w czym z wiadomych względów jest trochę prawdy, sam tak 15 lat temu myślałem) to na prawdę nie pozostaje mi nic innego jak z bananem na ryju odpalić kolejny raz "Kill Them...All" i tak jak zawsze przekonać się, że na planecie Ziemia nikt tak perfekcyjnie rasowego Grindcore'a do tej pory nie grał.
Jestem w trakcie pierwszego odsłuchu tego streama i urwane mam wszystko.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Ale tu nie o to chodzi, 3 dni w przód czy w tył nie mają znaczenia, (Jedynie formalne - nie jest to płyta roku 2014, jest to płyta roku 2015) chodzi o brak sensu w porównywaniu bdb czy nawet świetnego GxCx do Grindcore'a ABSOLUTNEGO jaki serwuje THE KILL. Ponimajut?
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Szczerze mówiąc nie, ale to jest spór na stanowiska, który z gruntu jest nierozwiązywalny. Dla mnie naturalnym jest, że nowe THE KILL wejdzie u mnie w podsumowanie 2015, a nie 2014, a Kolega się zajebiście spina nie wiem po co :)Anthropophagus pisze:Ale tu nie o to chodzi, 3 dni w przód czy w tył nie mają znaczenia, (Jedynie formalne - nie jest to płyta roku 2014, jest to płyta roku 2015) chodzi o brak sensu w porównywaniu bdb czy nawet świetnego GxCx do Grindcore'a ABSOLUTNEGO jaki serwuje THE KILL. Ponimajut?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
No oczywiście, że jest naturalne skoro album wyszedł ostatecznie w styczniu a nie w grudniu czy w sierpniu jak pierwotnie planowano. Dlatego też napisałem "nie jest to płyta roku 2014, jest to płyta roku 2015" :) Z mojej strony Kolego zero spiny, nie mam pojęcia gdzie ją ujawniłeś tym bardziej w stężeniu zajebistym :) Jestem po prostu podjarany na potęgę tym, że w końcu można molestować się bez końca nowym albumem geniuszy grind'u z THE KILL.ramonoth pisze:Dla mnie naturalnym jest, że nowe THE KILL wejdzie u mnie w podsumowanie 2015, a nie 2014, a Kolega się zajebiście spina nie wiem po co :)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
I tu postawmy kropkę, bo to wydawnictwo ma duże szanse przyćmić nowe NAPALM DEATH. Wybitny cios, pomysłowość, przestrzeń, przebojowość. Będę się tą płytą cieszył bardzo długo, nie mam co do tego wątpliwości.Anthropophagus pisze:Jestem po prostu podjarany na potęgę tym, że w końcu można molestować się bez końca nowym albumem geniuszy grind'u z THE KILL.
-
Nowy THE KILL już w SMG!
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/9837" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/9837" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
jedna kopia juz jest moja :)Pacjent pisze:Nowy THE KILL już w SMG!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Fajna płytka, szkoda,że bez basisty grają.
Destroy your life for Noisecore!
-
Muzyczna zapowiedź albumu PUTRID OFFAL:
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Raczej całe szczęście, że bez basisty grają.Blackwinged pisze:Fajna płytka, szkoda,że bez basisty grają.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Huja prawda, z basem muza lepiej gniecie.
Destroy your life for Noisecore!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Powiem tak, bardzo lubię w grindzie głęboki bas, ale na nowym THE KILL jego brak wcale mi nie przeszkadza. Nie wiem czy ta płyta byłaby takim ciosem, gdyby brzmiała inaczej.