Nowości w kinach

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

Re: Nowości w kinach

07-01-2015, 17:10

był przerabiany temat w dziale ostatnio oglądane filmy
In a world of compromise...some don't
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

07-01-2015, 17:12

W takim razie poszukam. Danke.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-01-2015, 13:54

harvestman pisze:
Rattlehead pisze:Żarty się skończyli
http://film.wp.pl/id,147914,title,Ostat ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tytuł niepokojący, coś mi się wydaje że tym razem rambo sobie nie poradzi. Swoją drogą ciekawi mnie armię którego kraju zmasakruje tym razem, może pójdzie na całość i rozgoni Państwo Islamskie. Na końcu pięknie wyzionie ducha, odejdzie jednak z uśmiechem ponieważ będzie jeszcze na tyle świadomy żeby zdać sobie sprawę z tego że uratował cały świat ;)

Mam nadzieję, że skala przemocy, gwałtu, śmierci, tortur i zwykłej rąbaniny, przekroczy wszelkie normy i dostanę film na którym moje oczy zostaną nasycone orgią mordu, fruwających flaków, odcinanych maczetą kończyn, wybuchów które obrócą w niwecz całe wioski, a wszystko to będzie okraszone wspaniałym akompaniamentem serii karabinów maszynowych i agonalnym krzykiem mordowanych cywili i żołnierzy. Jebać ścieżkę dźwiękową, ten film nie potrzebuje jakiejś gównianej muzyki, na polu bitwy nikt nie biega ze słuchawkami na uszach słuchając Beethovena ;-) Fabuła ma być tak prosta i przewidywalna, że aż szkliwo na zębach będzie odpadać, scenariusz ma kipieć od patriotycznych frazesów od których będzie się zbierało na wymioty, a sam Rambo ma być zimnym, bezlitosnym kutasem, dla którego poderżniecie gardła przeciwnikowi to jak posmarowanie bułki masłem. Żadnego wątku miłosnego, no chyba że scena zbiorowego gwałtu podchodzi pod tą kategorię. Żadnych głębokich rozterek głównego bohatera, co najwyżej ma mieć wyraz twarzy który pozwoli sądzić że myśli nad użyciem granatnika czy bazooki. Ten film ma zostać zakazany i ocenzurowany, i dozwolony od lat 21, na salę kinową powinien wchodzić lekarz z zestawem pierwszej pomocy przy zawale serca. Ilość sztucznej krwi i materiałów wybuchowych ma przebić wszystkie dotychczasowe produkcje, to samo dotyczy się ilości trupów, co najmniej jeden pułk powinien polec. Główny antybohater powinien jak zwykle umrzeć w nietypowy i bardzo odstręczający sposób. Film ma być totalnym odmóżdżaczem, nawet gniotem ;-) Jaram się, już szykuję popcorn.
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

11-01-2015, 13:57

Obrazek

Widział już ktoś? Warto pieniądze na seans w kinie wydać?
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

11-01-2015, 16:18

w środę obejrzę, to dam znać
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

11-01-2015, 16:28

Dzięki ;) Zaciekawił mnie ten film trochę, jak w kasie przed Interstellar w piątek stałem, to wiele osób sobie bilety na to kupowało. Mam nadzieję tylko, że lepsze od Noe: Wybrany przez Boga. Mocno przeciętny ten film był.
Heretyk

11-01-2015, 16:32

nie nastawiałbym się na porywającą produkcję. zapewne będzie coś w okolicach 5/10 :)
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

11-01-2015, 16:35

Jak na biblijne, hollywoodzkie historyjki to i tak dobrze ;) Takie kino familijne.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

11-01-2015, 20:00

Nasum pisze:
harvestman pisze:
Rattlehead pisze:Żarty się skończyli
http://film.wp.pl/id,147914,title,Ostat ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tytuł niepokojący, coś mi się wydaje że tym razem rambo sobie nie poradzi. Swoją drogą ciekawi mnie armię którego kraju zmasakruje tym razem, może pójdzie na całość i rozgoni Państwo Islamskie. Na końcu pięknie wyzionie ducha, odejdzie jednak z uśmiechem ponieważ będzie jeszcze na tyle świadomy żeby zdać sobie sprawę z tego że uratował cały świat ;)

Mam nadzieję, że skala przemocy, gwałtu, śmierci, tortur i zwykłej rąbaniny, przekroczy wszelkie normy i dostanę film na którym moje oczy zostaną nasycone orgią mordu, fruwających flaków, odcinanych maczetą kończyn, wybuchów które obrócą w niwecz całe wioski, a wszystko to będzie okraszone wspaniałym akompaniamentem serii karabinów maszynowych i agonalnym krzykiem mordowanych cywili i żołnierzy. Jebać ścieżkę dźwiękową, ten film nie potrzebuje jakiejś gównianej muzyki, na polu bitwy nikt nie biega ze słuchawkami na uszach słuchając Beethovena ;-) Fabuła ma być tak prosta i przewidywalna, że aż szkliwo na zębach będzie odpadać, scenariusz ma kipieć od patriotycznych frazesów od których będzie się zbierało na wymioty, a sam Rambo ma być zimnym, bezlitosnym kutasem, dla którego poderżniecie gardła przeciwnikowi to jak posmarowanie bułki masłem. Żadnego wątku miłosnego, no chyba że scena zbiorowego gwałtu podchodzi pod tą kategorię. Żadnych głębokich rozterek głównego bohatera, co najwyżej ma mieć wyraz twarzy który pozwoli sądzić że myśli nad użyciem granatnika czy bazooki. Ten film ma zostać zakazany i ocenzurowany, i dozwolony od lat 21, na salę kinową powinien wchodzić lekarz z zestawem pierwszej pomocy przy zawale serca. Ilość sztucznej krwi i materiałów wybuchowych ma przebić wszystkie dotychczasowe produkcje, to samo dotyczy się ilości trupów, co najmniej jeden pułk powinien polec. Główny antybohater powinien jak zwykle umrzeć w nietypowy i bardzo odstręczający sposób. Film ma być totalnym odmóżdżaczem, nawet gniotem ;-) Jaram się, już szykuję popcorn.
Dokładnie tak to ma wyglądać. Właśnie tego oczekuję od skurwysyna imieniem Dżon. Podobno ma rozpierdolić meksykański kartel narkotykowy.
support music, not rumors
Nasum

11-01-2015, 21:25

W sumie mało mnie obchodzi co tym razem rozpierdoli, byle był krzyk, pisk, wrzask, ból , ogień i klang spadających łusek o ziemię. Jak dla mnie mogliby go wysłać chociażby do Kongo by poszukał w dżungli porwanych przez Bożą Armię Kony'ego ministrantów, ocalił aktywistki Femenu przed zbiorowym gwałtem w Donbasie albo pojechał do Syrii poszukać zaginionego dyktafonu zdekapitowanego przez Dzihadystów dziennikarza z nieautoryzowanym wywiadem z Dżonem, w którym zalewając się łzami i tanią gorzałą opowiada o tym, jak bardzo pragnął przytulić się do swojego misia podczas wojny w Wietnamie podczas chłodnych, bezsennych nocy w dżungli. Wiadomo, że taki twardziel z krzywym zgryzem żadnych słabości mieć nie może, a dżihadyści zamierzający ukarać jułesej poprzez zszarganie ucieleśnienia amerykańskiego żołdaka rozpoczynają tłumaczenie dla telewizji Al-Jazeera... okrucieństwo sięgnie zenitu, Dżon odrzuci resztki ludzkich uczuć, będzie kłuł, siekał, rąbał i roztrzeliwał wszystkich uczestników konfliktu, turban to turban, kozy też im pozabija, pozostawi po sobie tylko zgliszcza, gruz i popiół.

Ekhem, ekhem, poniosło mnie. Ale tak to sobie mniej więcej wyobrażam.
TheAgeOfQuarrel
rozkręca się

13-01-2015, 14:23

Chopy,
ktoś jest w stanie zarzucić jakimś torrentem lub innym downloadem z Lewiatan Zwiagincewa albo Dzikie historie (Relatos salvajes) Szifrona?
Awatar użytkownika
Żułek

13-01-2015, 14:32

Obrazek\

ja jestem ciekawy tego, zwłaszcza formy Deppa który ostatnio troche niedomaga
tylko nie wiem po co ta Paltrow, nie lubie jej

Obrazek
ta bajka też może być dobra ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nasum

13-01-2015, 14:46

Tajemnice lasu - to chyba pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika black metalu.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-01-2015, 20:27

Ha, no nareszcie jest konkretna data. Czekam wielce zniecierpliwiony.
http://film.gazeta.pl/nowy_film/1,13486 ... #BoxKultMT" onclick="window.open(this.href);return false;
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

14-01-2015, 08:54

Fixxed pisze:Obrazek

Byłem, jeśli cierpisz na nadmiar pieniędzy, to można obejrzeć, ale tylko w 3D
Inaczej - kup sobie jakąś płytę albo jedzenia.
To tylko profesjonalnie zrobiona bajka z fajną muzyką, dobrymi efektami i raczej wszystko w temate.
ps. plagi egipskie masa ok, dlatego warto to obejrzeć w 3D. Robi wrażenie.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-01-2015, 08:58

No komedia to jest przednia. Najbardziej mnie rozpierdoliło jak ci biedni niewolnicy ciągnęli wielkie kamienne bloki za pomocą sznureczków i mozolnie budowali piramidy. Groteska w chuj.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

14-01-2015, 09:40

Plastek pisze:No komedia to jest przednia. Najbardziej mnie rozpierdoliło jak ci biedni niewolnicy ciągnęli wielkie kamienne bloki za pomocą sznureczków i mozolnie budowali piramidy. Groteska w chuj.
W bajeczkach wszystko jest możliwe, nawet Bóg robiący człowiekowi "herbatkę" ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Heretyk

15-01-2015, 10:44

Sgt. Barnes pisze:
Fixxed pisze:Obrazek

Byłem, jeśli cierpisz na nadmiar pieniędzy, to można obejrzeć, ale tylko w 3D
Inaczej - kup sobie jakąś płytę albo jedzenia.
To tylko profesjonalnie zrobiona bajka z fajną muzyką, dobrymi efektami i raczej wszystko w temate.
ps. plagi egipskie masa ok, dlatego warto to obejrzeć w 3D. Robi wrażenie.
oglądałem zwykła wersję, bo nie cierpię 3D i tez było spoko. do powyższego opisu dodałbym znakomite zdjęcia i dobrą grę aktorską. całkiem fajnie się oglądało za te 14 zeta :)
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

19-01-2015, 19:13

Plastek pisze:No komedia to jest przednia. Najbardziej mnie rozpierdoliło jak ci biedni niewolnicy ciągnęli wielkie kamienne bloki za pomocą sznureczków i mozolnie budowali piramidy. Groteska w chuj.
Czyli tak jak myślałem ... to kosmici i przekazali wiedze iluminatom
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

19-01-2015, 23:06

pewnie zostane zlinczowany, ale jak teraz widze napis Ridley Scott to nie spodziewam sie niczego dobrego.
KVLT lizania CZASZKI
ODPOWIEDZ