Fakt, cenią się :)Żułek pisze:ale za to jakie drogie :(Harlequin pisze:Dla zainteresowanych do nabycia reedki płyt Coroner bezposrednio w ichnym sklepie ynternetowym:
https://coroner.myshopify.com/
Coroner - Najlepszy Album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Najlepszy Album Coroner
The madness and the damage done.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Cenią czy nie, ale w ogole nawet te wczesniejsze reedki coroner do tanich nie należą. Na szczęscie mam krązki 2-5 w starych biciach więc problemu nie mam ;)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
A wracajac do tematu - GRIN!!!!!!
Ta płyta rozpierdalała mnie zanim zacząłem na poważnie słuchać metalu...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Harlequin
"Grin" - płyta, od której zacząłem rpzygodę z Coroner i którą znienawidziłem na początku. I tak było przez kilka lat. A jak nagle zaskoczyła, to nie potrafie bez niej życ. Każdorazowo gdy jej słucham to czuję sie tak jakbym miał pierwszy raz bzykać sie z laską. Niepowtarzalna i niepodrabialna płyta. A na koncercie w Krk poleciało aż 6 kawałków z 'Grin', więc nogawkami mi ciekło z wrażenia.Sgt. Barnes pisze:A wracajac do tematu - GRIN!!!!!!
- Sgt. Barnes
Harlequin pisze:"Grin" - płyta, od której zacząłem rpzygodę z Coroner i którą znienawidziłem na początku. I tak było przez kilka lat. A jak nagle zaskoczyła, to nie potrafie bez niej życ. Każdorazowo gdy jej słucham to czuję sie tak jakbym miał pierwszy raz bzykać sie z laską. Niepowtarzalna i niepodrabialna płyta. A na koncercie w Krk poleciało aż 6 kawałków z 'Grin', więc nogawkami mi ciekło z wrażenia.Sgt. Barnes pisze:A wracajac do tematu - GRIN!!!!!!
Mój ludź od Coroner! -) tylko że ta płyta od razu mnie wciągnęła niczym bagna nad Narwią...
Ten RIFF od "Serpent moves" śnił mi sie po nocach...
A ta składanka Coroner, bodajże z 1995 r. też miotała po kątach - jak nie lubię składanek, to ta była perfekcyjna.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- moonfire
Poprzednia reaktywacja kapeli ze Szwajcarii (personalnie z Coroner związanej) zaowocowała nagraniem przez ów zespół płyty nowatorskiej, definiującej na nowo muzykę metalową. Jeśli Coroner osiągnie w połowie poziom "Monoteisty", uważam, że i tak będzie świetnie.
A najlepsze Coronery? Grin i MV.
A najlepsze Coronery? Grin i MV.
- Harlequin
New CORONER Drummer: Diego Rapacchietti
We are very happy to announce the new man on the drums for CORONER: Diego Rapacchietti.
Diego is an accomplished and innovative drummer. He has played in bands PAGANINI, VENTURIA, 69 CHAMBERS, and many more. Diego also has extensive experience as a studio drummer for various projects.
May 29th, 2014 (Salzhaus Winterhur, Switzerland) will see the debut appearance of Diego as the new man on the CORONER drum set. That's just a few days before CORONER'S first Australian tour ever, kicking off on June 5th in Melbourne.
So, a very warm welcome to DIEGO RAPACCHIETTI!
We are very happy to announce the new man on the drums for CORONER: Diego Rapacchietti.
Diego is an accomplished and innovative drummer. He has played in bands PAGANINI, VENTURIA, 69 CHAMBERS, and many more. Diego also has extensive experience as a studio drummer for various projects.
May 29th, 2014 (Salzhaus Winterhur, Switzerland) will see the debut appearance of Diego as the new man on the CORONER drum set. That's just a few days before CORONER'S first Australian tour ever, kicking off on June 5th in Melbourne.
So, a very warm welcome to DIEGO RAPACCHIETTI!
- Lykantrop
Z radości aż sobie zaklepałem preorder na amazon.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
http://www.blabbermouth.net/news/corone ... new-music/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Jeśli coś nagrają to mysle, że popeliny nie będzie.SOWIX666 pisze:http://www.blabbermouth.net/news/corone ... new-music/
- [S.]
- zaczyna szaleć
ja byłbym bardziej sceptyczny.
trudno mi sobie nawet wyobrazić jaką drogą pójdą po takiej długiej przerwie.
oczekiwania są wysokie.
trudno mi sobie nawet wyobrazić jaką drogą pójdą po takiej długiej przerwie.
oczekiwania są wysokie.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Lucek
- weteran forumowych bitew
+2 wygrałeś talon na balon
- moonfire
Jaram się. Koroner to Koroner.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Taki wywiad znalazłem:
http://guitariste-metal.fr/coroner-inte ... acchietti/
http://guitariste-metal.fr/coroner-inte ... acchietti/
Znaczy, zbliża się :)Thank for your words ! What is the future of CORONER ? Maybe a new album or some tours ?
Yes, a new album will come. We will also go on tour on South America, in Mexico and Brazil, in April/May. We will play 12 shows on three weeks.
The madness and the damage done.
- HSVV
- w mackach Zła
no i dobrze. Grin nadal uważam za najlepszy album metalowy (no, a w każdym razie za jeden z najlepszych, z bardzo skromną konkurencją), więc jeśli ruszliby z tego miejsca, w którym skończyli swoją osobistą ewolucją i z tego punktu pójdą dalej zamiast patrzeć na to co się dzieje/działo wokół w metalu, to może być kosa.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- moonfire
Obyś miał rację, bo Grin to geniusz.HSVV pisze:no i dobrze. Grin nadal uważam za najlepszy album metalowy (no, a w każdym razie za jeden z najlepszych, z bardzo skromną konkurencją), więc jeśli ruszliby z tego miejsca, w którym skończyli swoją osobistą ewolucją i z tego punktu pójdą dalej zamiast patrzeć na to co się dzieje/działo wokół w metalu, to może być kosa.
- Harlequin
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ich pojebało z tymi cenami
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
Szwajcarskie dobro luksusowe musi kosztować.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.