MORGOTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORGOTH
No to się wyjasniło sporo rzeczy. Teraz czekamy do marca na nowy album.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Lubię Disbelief, zobaczymy jak pan wokalista zaprezentuje się z Morgoth.
-
Nowość:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Fajny numer. Więcej w nim tego mechanicznego grania znanego z "Odium", ale jest szczypta grobowego klimatu z "Cursed".
- nicram
Zaskakująco dobry numer. Świetne wokale. W pierwszej chwili myślałem, że to Chuck Schuldiner wrócił zza grobu. Tak z okresu "Spiritual Healing'. :-)
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
- zahartowany metalizator

http://www.blabbermouth.net/news/morgot ... -unveiled/" onclick="window.open(this.href);return false;
support music, not rumors
- Najprzewielebniejszy
ten Seth ma dożywotni kontrakt na niszczenie okładek nowych płyt czy jak?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
Century Media narzuca zespołom takie gówniane okładki? Chyba nie, bo Napalm Death ma całkiem dobre.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox
A mnie się podoba ta okładka. Nie jestem fanem jego stylu, ale to akurat jest spoko.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jak na Setha to arcydzielo, jak na death metalowa okladke to ujdzie
Guilty of being right
Nie. Po prostu nie. Seth to taki Wiśniewski tylko za większe pieniądze. Niech mi ktoś wytłumaczy, jak Sethowa obsesja gołej baby z czaszką zamiast mordy ma się do Morgoth i tytulu "Ungod". NIe.
- Drone
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
heheh... to jest doskonałe podsumowanie stylu Setha :)ZłyPan pisze: Sethowa obsesja gołej baby z czaszką zamiast mordy.
warsztat, ma oczywiście świetny, ale koncepcyjnie to nie za bardzo
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- uglak
wisniewski byl o tyle nieszkodliwy, ze ta jego tasmowa produkcja nie miala zadnego konceptu i byla tak bezplciowa, ze nie gryzla sie z albumem.
seth swoimi okladkami konsekwentnie ciagnie jakas swoja opowiesc - problem polega na tym, ze jest oderwana od albumu/zespolu i nikt nie chce jej sluchac. zreszta czasem zastanawiam sie czy niektore wytwornie nie kupily od niego od niego pakietu grafik w ramach programu ratunkowego dla grecji i teraz nie korzystaja z nich losowo.
seth swoimi okladkami konsekwentnie ciagnie jakas swoja opowiesc - problem polega na tym, ze jest oderwana od albumu/zespolu i nikt nie chce jej sluchac. zreszta czasem zastanawiam sie czy niektore wytwornie nie kupily od niego od niego pakietu grafik w ramach programu ratunkowego dla grecji i teraz nie korzystaja z nich losowo.
Guilty of being right
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A ja w dupie mam okładki, sradki, pierdziatki. Od koncertu w Progresji, nabytego tam t-shirtu MORGOTH praktycznie nie zdejmuję. Czasami śmierdzi, fakt, ale to chuj.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:

ta okładka niszczy ją w przedbiegach.
-
Wiadomo nie od dziś że stare okładki death metalowych albumów miały w sobie więcej siary, klimatu i nie było potrzeba do ich zrobienia komputera, wiadomo również, że okładka Eternal Fall zdecydowanie jest lepsza od tej najnowszej, ale ta nowa też jakoś specjalnie mnie w oczy nie kłuje. Powiem tak - ujdzie, nie jest to gówno, za które powinni się wstydzić, arcydzieło z którego mogą być dumni też jednak nie.
-
Następny utwór:
-
Jestem na tak, podoba mi się ten kawałek
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Naprawdę świetnie dobrali zmiennika dla Marca. Z jednej strony ma zbliżoną barwę, a jednak słychać, że to kto inny. Czekam z utęsknieniem na całość.