Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ciekawostki
http://www.wprost.pl/ar/491222/Noc-w-ob ... Auschwitz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
Oświadczenie:
Liverpool 23 stycznia 2015.
Gdy zaczynałem koncert w Liverpoolu była totalna cisza i skupienie. 130 osób siedzących i stojących, w milczeniu i z uwagą słuchało występu.
Od pierwszego kawałka nie mogłem się skupić, ponieważ dziewczyny po mojej lewej stronie były pijane i głośno ze sobą rozmawiały, co jakiś czas wulgarnie się zachowując. Wielokrotnie zwracałem im uwagę i prosiłem, żeby uszanowały innych słuchaczy. Wiele razy to właśnie publiczność komentowała ich żenujące zachowanie.
Ja w moim Solo Akcie przedstawiam swoje życie na emigracji i to, jak je przeżyłem będąc dzieckiem. To bardzo intymne spotkania dla mnie i moich fanów, którzy też są emigrantami. Podczas tych koncertów wielokrotnie zdarzało się, że ludzie byli bardzo wzruszeni, a później mówili mi, że te teksty są bardzo prawdziwe, oraz że ktoś kto nie był na emigracji nie zrozumie o co w tym chodzi.
Już wiele razy w życiu zlekceważyłem sytuacje gdzie powinienem był zareagować. Biorę na klatę to, że z wielką przyjemnością powiedziałem kobiecie żeby wypierdalała, bo kilka razy wcześniej prosiłem ją, oraz jej koleżankę, o szacunek wobec innych. Gdy w pewnym momencie podczas spokojnej piosenki zadzwonił telefon jednej z nich, a ona go odebrała i głośno manifestując zaczęła rozmawiać przeszkadzając innym w odbiorze koncertu, to nie mogłem tego dłużej tolerować.
Na Solo Aktach mam światło na ludzi żeby mieć z nimi kontakt, żeby czytać ich reakcje. Jak widzę, że jedna osoba przeszkadza całej reszcie to moim obowiązkiem jest zareagować. I tak zrobiłem. Był to finalnie jeden z najbardziej udanych koncertów na trasie. Po koncercie stałem ponad dwie godziny z fanami podpisując płyty i rozmawiając o zaistniałym incydencje.
Chciałbym dodać, że całą trasę (16 koncertów), zagrałem na własne ryzyko finansowe. Nie miałem żadnych sponsorów, ani z góry opłaconych koncertów. Wszystkie koszty trasy zostały pokryte wpływami z biletów. Nie licząc gigantów polskiej sceny metalowej, jestem jedyną osobą, którą odwiedziła Polonię w tak wielu miastach w całej Wielkiej Brytanii.
Podczas całej trasy koncertowej filmowaliśmy rozmowy z Polonią,
spaliśmy u emigrantów, nasza kamera rejestrowała ich życie. Z tych materiałów powstanie pełnometrażowy film dokumentalny „Wiwat Polonia!"
Poniżej przedstawiam nagranie z całego "zajścia".
Czesław Mozil
OJEJ
Oświadczenie:
Liverpool 23 stycznia 2015.
Gdy zaczynałem koncert w Liverpoolu była totalna cisza i skupienie. 130 osób siedzących i stojących, w milczeniu i z uwagą słuchało występu.
Od pierwszego kawałka nie mogłem się skupić, ponieważ dziewczyny po mojej lewej stronie były pijane i głośno ze sobą rozmawiały, co jakiś czas wulgarnie się zachowując. Wielokrotnie zwracałem im uwagę i prosiłem, żeby uszanowały innych słuchaczy. Wiele razy to właśnie publiczność komentowała ich żenujące zachowanie.
Ja w moim Solo Akcie przedstawiam swoje życie na emigracji i to, jak je przeżyłem będąc dzieckiem. To bardzo intymne spotkania dla mnie i moich fanów, którzy też są emigrantami. Podczas tych koncertów wielokrotnie zdarzało się, że ludzie byli bardzo wzruszeni, a później mówili mi, że te teksty są bardzo prawdziwe, oraz że ktoś kto nie był na emigracji nie zrozumie o co w tym chodzi.
Już wiele razy w życiu zlekceważyłem sytuacje gdzie powinienem był zareagować. Biorę na klatę to, że z wielką przyjemnością powiedziałem kobiecie żeby wypierdalała, bo kilka razy wcześniej prosiłem ją, oraz jej koleżankę, o szacunek wobec innych. Gdy w pewnym momencie podczas spokojnej piosenki zadzwonił telefon jednej z nich, a ona go odebrała i głośno manifestując zaczęła rozmawiać przeszkadzając innym w odbiorze koncertu, to nie mogłem tego dłużej tolerować.
Na Solo Aktach mam światło na ludzi żeby mieć z nimi kontakt, żeby czytać ich reakcje. Jak widzę, że jedna osoba przeszkadza całej reszcie to moim obowiązkiem jest zareagować. I tak zrobiłem. Był to finalnie jeden z najbardziej udanych koncertów na trasie. Po koncercie stałem ponad dwie godziny z fanami podpisując płyty i rozmawiając o zaistniałym incydencje.
Chciałbym dodać, że całą trasę (16 koncertów), zagrałem na własne ryzyko finansowe. Nie miałem żadnych sponsorów, ani z góry opłaconych koncertów. Wszystkie koszty trasy zostały pokryte wpływami z biletów. Nie licząc gigantów polskiej sceny metalowej, jestem jedyną osobą, którą odwiedziła Polonię w tak wielu miastach w całej Wielkiej Brytanii.
Podczas całej trasy koncertowej filmowaliśmy rozmowy z Polonią,
spaliśmy u emigrantów, nasza kamera rejestrowała ich życie. Z tych materiałów powstanie pełnometrażowy film dokumentalny „Wiwat Polonia!"
Poniżej przedstawiam nagranie z całego "zajścia".
Czesław Mozil
OJEJ
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Korelacja nie oznacza przyczynowości.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Odpowiednio manipulując statystykami można udowodnić każdą bzdurą, ale w tym wypadku pewnie coś jest na rzeczy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
W Finlandii tak baby tłuko? Ciekawe, przecież tam chyba nie ma kozojebców?
- Bloodcult
Mikko Aspa normę za wszystkich wyrabia
- Nerwowy
;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Jest ich mało - 60 tysięcy. W Finlandii dominuje depresyjny klimat, jest sporo samobójstw i totalny alkoholizm.Gumiak pisze:W Finlandii tak baby tłuko? Ciekawe, przecież tam chyba nie ma kozojebców?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
Uwaga na TanieAukcje.com - kolejny serwis z pseudoaukcjami
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,173 ... BoxBizLink
ktoś się naciął???
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,173 ... BoxBizLink
ktoś się naciął???
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Pracownicy szwedzkiej korporacji zostali zaczipowani. "To dla ich wygody"
http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,904 ... l#NiePrzeg
http://www.bbc.com/news/technology-31042477

http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,904 ... l#NiePrzeg
http://www.bbc.com/news/technology-31042477

-
Brakuje mi w tym artykule jednej informacji: czy wszyscy poszli na to dobrowolnie na zasadzie "hej chłopaki, mamy fajny pomysł, wszczepimy wam czipa i nie będziecie musieli szukać drobniaków na kawę z automatu, idziecie na to?" czy też równie dobrowolnie wedle zasady "albo wszczepiasz czipa, albo wypierdalaj szukać sobie nowego zajęcia"?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- trup
- uglak
nie lubie empiku. nawet przed zamienianiem sie w supermarket za nimi nie przepadalem. ksiazek ktore mnie interesuja i tak raczej nie ma, plyty tylko najbardziej mainstreamowe, a bilety sa brzydkie, bo nie chce im sie bawic w sprzedzaz normalnych tylko biora brzydactwa z ticketpro/eventim.
co do samych warunkow pracy to nic nowego - ludzie zaczeli na nich narzekac kilka lat temu. dziwne, bo wczesniej empik byl uznawany za jednego z fajniejszych pracodawcow na czas studiow zaocznych
co do samych warunkow pracy to nic nowego - ludzie zaczeli na nich narzekac kilka lat temu. dziwne, bo wczesniej empik byl uznawany za jednego z fajniejszych pracodawcow na czas studiow zaocznych
Guilty of being right
-
Z tym Empikiem to koleś pojechał. Ale pewnie w każdej większej firmie okazałoby się, że szeregowy pracownik jest wykorzystywany do całego szeregu zadań za które pewnie mu nie zapłacą, a menagerowie to tak naprawdę idioci oderwani od rzeczywistości, którzy uzywają swoich zwojów mózgowych do wymyślania rozwiązań, które są o kant dupy potłuc.
-
A mnie zastanawia cała akcja na Empik. Hejt aż nienaturalny.
- manieczki
skąd się wzięła nazwa MUSLI
bo jem i się zastanawiam...
bo jem i się zastanawiam...
- WaszJudasz
Trzeba czytać w pętli.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- manieczki
wyluzuj ok