MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: MARE
Mare na pewno lepiej zamiatajo live ;)vicek pisze:dobra kapela ale moim zdaniem nasze kultesy lepiej zmiatają
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
+1vicek pisze:dobra kapela ale moim zdaniem nasze kultesy lepiej zmiatają
Tak właśnie jest.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Dla mnie obie kapele to najlepszy BM ostatnich lat i nie zawracam sobie dupy porównaniami itd. CdG z 'Henbane' postawiło wysoko poprzeczkę i wypada się tylko cieszyć, że wychodzą takie płyty. A o poziom debiutu Mare jestem zupełnie spokojny. Kto słyszał nowe kawałki nie powinien wątpić.
'Come the Blessed Madness'
- Silent_Sea
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Silent_Sea
... kości i czachy obgryzione do cna, więc obstawiam na zakwas z domieszko lulka czarnego ;)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
zakwas??? zacier raczej ;)Silent_Sea pisze:... kości i czachy obgryzione do cna, więc obstawiam na zakwas z domieszko lulka czarnego ;)
- COFFIN
Kto wie, podobno 'Henbane' się nieźle wkręciło, ale to raczej nie będzie miało wpływu na całokształt - biorąc pod uwagę to, co i jak grają.
A poza tym - 'Henbane', czy 'Spheres like Death' chujowe?:)
Trzeba było wpaść do Krakowa, to byś się przekonał na własne oczy.Drone pisze:Z szacunku dla kolegi COFFINA postanowiłem milczeć w tym temacie ;)
- Drone
Nie no, trochę żartuję. 'Henbane' doskonałe. MARE nie do końca mi leży, jest zrobione z wyczuciem, ale jak dla mnie za bardzo jadą na wprost po linii DMDS. Ale nie uprzedzam się, poczekam na pełniaka.COFFIN pisze:Kto wie, podobno 'Henbane' się nieźle wkręciło, ale to raczej nie będzie miało wpływu na całokształt - biorąc pod uwagę to, co i jak grają.Trzeba było wpaść do Krakowa, to byś się przekonał na własne oczy.Drone pisze:Z szacunku dla kolegi COFFINA postanowiłem milczeć w tym temacie ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
Dla mnie to żaden zarzut, bo wolę nawiązania do TEJ właśnie płyty, do tego podane w taki sposób, niż kolejną marną kopię Darkthrone:)Drone pisze:MARE nie do końca mi leży, jest zrobione z wyczuciem, ale jak dla mnie za bardzo jadą na wprost po linii DMDS.
Nowe numery w wersji live zniszczyły, więc myślę, że warto.Drone pisze:Ale nie uprzedzam się, poczekam na pełniaka.
Przy okazji - jakiś czas temu trafił się 'first press':

- Silent_Sea
LUBIE TO !COFFIN pisze:No raczej:Silent_Sea pisze: Mam nadzieję, że w tym roku dadzo rade.
'mixinprogress'
:)