ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re: ARCTURUS
Pfff... Ciekawe ile razy ją przesłuchaliście? Dziesięć? Dwadzieścia? Bo nie sądzę, żeby było więcej podejść. No ale cóż, widocznie mam źle opisane pliki. Pożyjemy, zobaczymy.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Czy "Ojcze Nasz" albo "Zdrowaś Mario" się nudzą? Nie! A przecież wszyscy powtarzamy je wielokrotnie w ciągu dnia, a nierzadko i w głębi nocy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Heretyk
:)))
- uglak

dobrze, ze nie u nas - musialbym sobie wyszukiwac powody, zeby nie isc... chociaz nie... ich ostatni wystep na BA jest chyba wystarczajacym powodem
Guilty of being right
-
Plasfodeur
- weteran forumowych bitew
Szkoda, gdyby to był jakiś Kraków/Katowice, szurnąłbym się z czystej ciekawości.
Grrrówno!
-
Plasfodeur
A co, kiepski był? To ich DVD z Oslo zapamiętałem jako całkiem przyjemne.535 pisze:Już był jeden koncert Arcturus w Katowicach. Wystarczy.
Grrrówno!
-
535
No raczej słaby. Organizatora do tej pory chyba nie odnaleziono. DVD z Oslo bardzo lubię, obawiam się jednak, że to był szczyt ich możliwości.Plasfodeur pisze:A co, kiepski był? To ich DVD z Oslo zapamiętałem jako całkiem przyjemne.535 pisze:Już był jeden koncert Arcturus w Katowicach. Wystarczy.
-
Plasfodeur
Ach, no tak. Już zapomniałem o tej sprawie :)535 pisze:No raczej słaby. Organizatora do tej pory chyba nie odnaleziono.Plasfodeur pisze:A co, kiepski był? To ich DVD z Oslo zapamiętałem jako całkiem przyjemne.535 pisze:Już był jeden koncert Arcturus w Katowicach. Wystarczy.
Grrrówno!
-
Heretyk
w katowicach zagrali, ale na metalmanii, chyba jakieś 10 lat temu i bardzo dobry koncert był, tylko trochę za krótki
- uglak
a wlasnie... cos ciekawego w tamtej sprawie?535 pisze:No raczej słaby. Organizatora do tej pory chyba nie odnaleziono.Plasfodeur pisze:A co, kiepski był? To ich DVD z Oslo zapamiętałem jako całkiem przyjemne.535 pisze:Już był jeden koncert Arcturus w Katowicach. Wystarczy.
Guilty of being right
- Skaut
-
Heretyk
Re:
szczerze mówiąc ja do dziś nie wiem, czy on faktycznie był napierdolony, czy to miała być taka artystyczna kreacja ;) śpiewał dobrze w każdym razieSkaut pisze: czy ja wiem czy bardzo dobry? Vortex nieźle najebany chodził po scenie. Był ok, ale żeby jakoś bardzo dobry to niespecjalnie.
- Bloodcult
występ na Brutal Assault 2012 to była taka sraka że przykro było na to patrzeć :)
oglądać od 3:45
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
535
Re: Re:
Nie byłem, więc osobiście nie widziałem, ale takie krążyły plotki.Heretyk pisze:szczerze mówiąc ja do dziś nie wiem, czy on faktycznie był napierdolony, czy to miała być taka artystyczna kreacja ;) śpiewał dobrze w każdym razieSkaut pisze: czy ja wiem czy bardzo dobry? Vortex nieźle najebany chodził po scenie. Był ok, ale żeby jakoś bardzo dobry to niespecjalnie.
-
Plasfodeur
Najebany i dobrze śpiewał? Musiał wzbudzać zazdrość wśród kolegów po fachu ;)
Grrrówno!
- HSVV
- w mackach Zła
bozia chyba nie czuwała nad ich koncertem, bo co tu się dzieje najlepszego to ja nawet nie..Bloodcult pisze:występ na Brutal Assault 2012 to była taka sraka że przykro było na to patrzeć :)
[youtube][/youtube]
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
kenediusze
Bdb damskie chórki, od razu widać inspiracje "Goatlord" Darkthrone, a to dodaje kilka punktów do poziomu kultowości koncertu.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Silent_Sea
Arcturus nie, Archgoat be, Aosoth też nie darzysz estymo - Bloodcult, może masz jakąś arelgie na koncerty zespołów, których nazwy rozpoczynają się od A ? To niepokojące - poletzam kontakt z lekarzem NFZ drugiego kontaktu :/Bloodcult pisze:występ na Brutal Assault 2012 to była taka sraka że przykro było na to patrzeć :)
[youtube][/youtube]
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Bloodcult
hmm... na A ? niech pomyślę... A.... A... Ajnszturcende Nojbauten bym chętnie zobaczył !Silent_Sea pisze:Bloodcult, może masz jakąś arelgie na koncerty zespołów, których nazwy rozpoczynają się od A ?