ORIGIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ORIGIN
Myślę, że taka trasa byłaby prawdziwym zabójstwem - ja bym dołożyłbym do tego zestawu jeszcze Broken Hope ( mam nadzieję że uda mi się dotrzeć na ich warszawski koncert w kwietniu) albo Cryptopsy. To byłaby miazga absolutna. A koncert z Krakowa wspominam wyjątkowo ciepło, jako jeden z lepszych które widziałem w zeszłym roku. Nie dołuj się jednak, Ty nie widziałeś Origin, ja nie widziałem Morgoth. ;-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale drogi Kolego Nasum, europejska trasa Immolation/Origin została już ogłoszona. To jest FAKT. Czekać można tylko na info o koncercie w Polsce :)
-
flow pisze:Nasum pisze: Nierówność dla tej kapeli dawno ustawiona :)
Podaj tą nierówność, być może przeoczyłem wcześniej.
-
ramonoth pisze:Ale drogi Kolego Nasum, europejska trasa Immolation/Origin została już ogłoszona. To jest FAKT. Czekać można tylko na info o koncercie w Polsce :)
Łooooo kurwa!!!! Jeśli nie podjadą to zajebię naszych organizatorów!!!!!!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Podobnie zresztą jak Suffocation/Nile :)
- flow
- postuje jak opętany!
Entity>reszta. (z wybijającymi się Antithesis i Informis Infinitas Inhumanitas)Nasum pisze:flow pisze:Nasum pisze: Nierówność dla tej kapeli dawno ustawiona :)
Podaj tą nierówność, być może przeoczyłem wcześniej.
W przypadku tej zacnej kapeli nie wybrzydzam bo i powodu brak.
Ostatnio zmieniony 07-03-2015, 18:14 przez flow, łącznie zmieniany 2 razy.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tadam :)

-
Jeszcze Nile.... i Suffocation.... dajcie mi jakieś krople na uspokojenie, najlepiej takie które mają 40 procent ;-)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No co jak co ale na żywo to Nile przy Suffo nie stało. Nadal uważam, że Suffo to najlepsza koncertowa deathmetalowa ekipa.
-
co nie zmienia faktu, że oba zestawy bardzo interesujące i jeśli do nas wpadną, to prawie na pewno tez się pojawię
-
Heretyk pisze:co nie zmienia faktu, że oba zestawy bardzo interesujące i jeśli do nas wpadną, to prawie na pewno tez się pojawię
No właśnie - obydwa zestawy praktycznie sie uzupełniają. Jak ktoś nie lubi Origin to na bank pójdzie na Immolation, ktoś twierdzi że Nile wypada słabo, ale przyjdzie ich zobaczyć bo gra Suffocation. Jak dla mnie to oba zestawy są miażdzące, kapele z mojego ''świecznika" więc jaram się tym bardziej.
- Mol
- zahartowany metalizator
word.Harlequin pisze:No co jak co ale na żywo to Nile przy Suffo nie stało. Nadal uważam, że Suffo to najlepsza koncertowa deathmetalowa ekipa.
-
Tak może twierdzić tylko ktoś kto nie widział Morbid Angel przed 2001.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ale tak jak Nile z płyt zaczyna mnie już nudzić to koncertowo nadal jest to ścisła czołówka. I w przeciwieństwie do wielu kapel widać, że jeszcze im się chce grać a nie robią to z musu ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Skoro jesteśmy przy tym, która death metalowa ekipa prezentuje się teraz na najwyższym poziomie.... trudno powiedzieć, każdy może mieć jakiś słabszy dzień, a co za tym idzie, uczestnicząc w takim koncercie wyrabiamy sobie zdanie na temat zespołu, czasem krzywdzące. Ale jeśli chodzi o anonsowane koncerty, czyli: Immolation, Origin, Suffocation, Nile, to ZADNA z tych kapel nie daje ciała na scenie, podejrzewam że nawet gdyby mieli słabszy dzień to zaprezentowaliby się wybornie. Który zespół jest na scenie najlepszy zostawiam każdemu z osobna, ja daję mniej więcej znak równości, bo sympatyzuję z każdą kapelą, a mój gust nijak się ma do ich formy. Jeśli przyjadą do , to podejrzewam że nie będzie co zbierać. Nawet nie podejrzewam - ja to wiem.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Immolation i Origin w Europie w listopadzie i grudniu. Czekam na dalsze konkrety, czekam...
-
ramonoth pisze:Immolation i Origin w Europie w listopadzie i grudniu. Czekam na dalsze konkrety, czekam...
Spogladam na ostatni post w temacie, patrzę że to Ty, serce bije szybciej bo podejrzewam że udało Ci się dorwać do daty ich koncertu w Polsce... ech, szanuj moje zdrowie ;D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Myślę, że niedługo się wyjaśni :)
- uglak
jak juz ktos zauwazyl: warszawe i wigilie mozna obstawiac ze spora pewnoscia nawet u bukmahera
Guilty of being right
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
nie trzeba być tytanem intelektu aby powiązać jedno z drugim
In a world of compromise...some don't