Ja nawet nie wiem czy jedynka jako całość nie jest moim ulubionych Megadefem. Garaż, brud, heanbangerski szał, Nancy Sinatra i 'cover' Mety. W sumie dla wsystkich, którzy nie słuchają MG ze względu na ich sofciarstwo KIMBABIG wydaje się najlepszą alternatywą.Żułek pisze: debiut jest fajny, ma swój urok ale do Y nie ma startu
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MEGADETH
Yare Yare Daze
-
- rozkręca się
Dokładnie, Youthanasia ma tę przewagę nad CTE, że jest albumem, w którym czuć trochę luzu i zabawy formułą w przeciwieństwie do poprzedniczki gdzie wszystko wydaje się skrupulatnie wyliczone i zaprogramowane jak na taśmie produkcyjnej.Żułek pisze: jeśli chodzi o lżejsze granie to jest ich najlepszy album, świetne brzmienie, świetne numery, niemal hit na hicie
może w niektórych momentach troche przesłodzili (Elysian Fields, Family Three) ale całościowo słucha mi się tego lepiej od nieco przereklamowanego CTE ;)
Хороший русский - мертвый русский.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator

http://www.blabbermouth.net/news/rumor- ... new-album/" onclick="window.open(this.href);return false;
support music, not rumors
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobrze, że to tylko plotki. Jeżeli kandydatura perkusisty aż tak bardzo mnie nie martwi, tak gitarzysty zespołu Angra i owszem.
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
No faktycznie, Angra to jest pewien problem. Jakby ogolić brodacza, wyglądem przypominałby Brodericka :).
- Żułek
przynajmniej nie są anomimowi jak Drovery ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Ha, racja. Gościu rzeczywiście z facjaty wygląda jak krzyżówka Brodericka i Brada Pitta. :-)Rattlehead pisze:No faktycznie, Angra to jest pewien problem. Jakby ogolić brodacza, wyglądem przypominałby Brodericka :).
Szczerze powiedziawszy to akurat w przypadku gitarzysty Angra wolałbym kogoś anonimowego.Żułek pisze:przynajmniej nie są anomimowi jak Drovery ;)
- harvestman
- weteran forumowych bitew
http://www.megadeth.com/splashify-splash" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowym perkusistą oficjalnie został koleś z Lamb Of God, nie wiem czy to dobrze czy zle, ponieważ nigdy nie przesłuchałem ani jednej piosenki tego zespołu.
Nowym perkusistą oficjalnie został koleś z Lamb Of God, nie wiem czy to dobrze czy zle, ponieważ nigdy nie przesłuchałem ani jednej piosenki tego zespołu.
-
- zaczyna szaleć
Jedno jest pewne, to będzie najlepszy technicznie perkusista jakiego Dave miał w składzie. Ciekawe tylko czy to wykorzysta, z takim pałkerem aż korci żeby zajebać uber technical thrash metal :)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- Kraft
Serio Adlera wybrali? Nie powiem, gość potrafi zrobić bujakę, tyle że to w ogóle do Mega nie pasi.
- nicram
A znasz takich gości jak Jimmy DeGrasso albo Vinnie Colaiuta? Zwłaszcza temu drugiemu to Adler może czyścić werbel. Jimmiemu zresztą także.ki3r pisze:Jedno jest pewne, to będzie najlepszy technicznie perkusista jakiego Dave miał w składzie.
- Gunman
Ale od TSHF Adler będzie najlepszym kolesiem za garami, nie da się ukryć.
- nicram
- Żułek
jeżeli Dave sie nie ogarnie to żaden perkusista im nie pomoże, równie dobrze mogliby automat dać i nikt by nie zauważył różnicy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Edinazzu
Przecież wiadomo ,że ważniejsza jest obsada gitarzysty prowadzącego! Czyżby negocjacje z Friedmanem się przeciągały?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- vicek
a mi się teraz super colider podoba heheh
- Rattlehead
KIKO LOUREIRO Is The New MEGADETH Guitarist
http://www.blabbermouth.net/news/its-of ... guitarist/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.blabbermouth.net/news/its-of ... guitarist/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
no przecież to wiadomo nie od dziś ;)
-
- postuje jak opętany!
Nie znam zespołu Angra ani twórczości tego typa (pierwszy raz wręcz o nim słyszę) zatem poszedł szybki rzut uchem na Jewtuba i... nie jest dobrze.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny onanista.
Kolejny onanista.
- harvestman
Czyli standard, zresztą nie ma co się oszukiwać, cały materiał i tak skomponuje/skomponował Dave a ten koleś tylko zagra w studio ( chociaż ten wariant nie jest konieczny) i odegra to na koncertach.Nothingface pisze:Nie znam zespołu Angra ani twórczości tego typa (pierwszy raz wręcz o nim słyszę) zatem poszedł szybki rzut uchem na Jewtuba i... nie jest dobrze.
Kolejny onanista.