KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- plasterchrist
- rozkręca się
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Sova, bombermetal - jak zawsze PRO
Kuravilu Productions - dziewicze zamówienie i bez żadnych problemów
Kuravilu Productions - dziewicze zamówienie i bez żadnych problemów
one pill makes you larger and one pill makes you small
-
- mistrz forumowej ceremonii
pierdolona Agonia zamiast zamówionej ostatniej płyty Dead Congregation przysłała mi jakąś pierdoloną EP tej kapeli z 2005, zdaje się, roku :) kurwa, a tyle razy sobie obiecywałem, że już tam nic nie kupię. człowiek jednak głupi jest
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Niedorozwój jak widzę cały czas pakuje paczki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
chyba powrócił po przerwie, bo przez moment było jakby trochę lepiej
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Agonia zakładem pracy chronionej ? Cóż za ironia losu, Filip robi majątek na dopłatach z PFRON ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Deviant
- w mackach Zła
No właśnie.Nigdy tam nie kupowałem,ale mają atrakcyjną ofertę.Brać tam czy nie brać....? :/
Bart z WHP zakręcony jak ogórki w słoiku bdb kolegi,ale szybko przysłał braki,także plus,a i korespondencja na zadowalającym poziomie.
Bart z WHP zakręcony jak ogórki w słoiku bdb kolegi,ale szybko przysłał braki,także plus,a i korespondencja na zadowalającym poziomie.
- Only_True_Believers
Dajcie spokój Juz temu typowi z Agonii , jakbyście dziennie pakowali kilkadziesiąt paczek na cały świat, to każdy by się od czasu do czasu pierdolnął i wysłał nie to co trzeba. Szczególnie, że to jest kurde praca a nie przyjenosc wiec człowiek się jakoś szczególnie pewnie nie koncentruje. Grunt ,że nie robią problemów przy reklamacjach i dosyłają na własny koszt.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
gratuluję podejścia :) kto by się tam koncentrował na swojej pracy... ja jebieOnly_True_Believers pisze:Dajcie spokój Juz temu typowi z Agonii , jakbyście dziennie pakowali kilkadziesiąt paczek na cały świat, to każdy by się od czasu do czasu pierdolnął i wysłał nie to co trzeba. Szczególnie, że to jest kurde praca a nie przyjenosc wiec człowiek się jakoś szczególnie pewnie nie koncentruje. Grunt ,że nie robią problemów przy reklamacjach i dosyłają na własny koszt.
-
- postuje jak opętany!
A w innych distrach nie pakują kilkudziesięciu paczek dziennie? Czemu Hellthrasher, Sova, Karol czy Bogdan sobie radzą?
- Wasyl
Dawno w Agonii nie zamawiałem ale wcześniej nigdy takich problemów nie miałem.
-
- zaczyna szaleć
Ja zamawiam często, i jedynie wkurza mnie tylko czas realizacji. Za pobraniem wszystko jest ekspresowo, po przelaniu pieniędzy już nie tak samo. Natomiast nigdy mi się nie zdarzyło, by zamówienie było niekompletneWasyl pisze:Dawno w Agonii nie zamawiałem ale wcześniej nigdy takich problemów nie miałem.
-
zaprawde powiadam Wam bralem ostatnio 6 razy w Agonii na przestrzeni 4 miesiecy zero problemu
-
-
- postuje jak opętany!
Mi się zdarzyło dwa razy, że były pomylone niektóre pozycje w zamówieniu, a zamawiam z agonii rzadko. Wychodzi na to, że kto zamawia rzadko, jest traktowany po macoszemu ;)Wasyl pisze:Dawno w Agonii nie zamawiałem ale wcześniej nigdy takich problemów nie miałem.
- moonfire
Też czekam już dwa tygodnie na przesyłkę z Agonii, zamawiałem po raz pierwszy, więc mam się spodziewać jakiegoś gówna? Zamawiałem właśnie zeszłoroszny Dead Congregation, zobaczymy, co wyślą.
-
to daj później znać, ciekaw jestem
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja nie miałem jeszcze problemów z Agonią, zawsze max 7 dni i paka u mnie;moonfire pisze:Też czekam już dwa tygodnie na przesyłkę z Agonii, zamawiałem po raz pierwszy, więc mam się spodziewać jakiegoś gówna? Zamawiałem właśnie zeszłoroszny Dead Congregation, zobaczymy, co wyślą.
- Oki
nie kupuję u nich pasjami, ale za każdym razem wszystko było OKIhasan pisze:ja nie miałem jeszcze problemów z Agonią, zawsze max 7 dni i paka u mnie;moonfire pisze:Też czekam już dwa tygodnie na przesyłkę z Agonii, zamawiałem po raz pierwszy, więc mam się spodziewać jakiegoś gówna? Zamawiałem właśnie zeszłoroszny Dead Congregation, zobaczymy, co wyślą.
- LOŻA
- rozkręca się
Filip, przypominamy o składce.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Ktoś korzysta z usług tej firmy?
http://holymountainprinting.com/site/artists/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://holymountainprinting.com/site/artists/" onclick="window.open(this.href);return false;