CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: CLANDESTINE BLAZE
z ciekawaości posłuchałem...dobra rzecz... 2 razy zapodałem,jest ok...
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Ja sobie poczekam na 320kbps, przy obecnej jakości szkoda uszu.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Na bandcampie też już jest, na pewno łyknę wersję cd jak już ktoś zamówi do Polski.
http://clandestineblaze.bandcamp.com/al ... tha-rising" onclick="window.open(this.href);return false;
http://clandestineblaze.bandcamp.com/al ... tha-rising" onclick="window.open(this.href);return false;
Destroy your life for Noisecore!
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Przesluchalem ze 30 sekund pierwszego utworu i juz wiem ze na pewno ten album trafi w moj koslawy gust
niech to miejsce niebawem zniknie
- Mental
jebany, gra ten swój prosty black metal, a każdą płytą kasuje tych wszystkich błaznów, którym wydaje się że złapali diabła za rogi.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgadzam się całkowicie. Zwłaszcza tych błaznów od kleryków i loży.Mental pisze:jebany, gra ten swój prosty black metal, a każdą płytą kasuje tych wszystkich błaznów, którym wydaje się że złapali diabła za rogi.
all the monsters will break your heart
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
jest to prawdziwy Black Metal dla ludzi prawdziwie oddanych Czarnej Sztuce. Klerykom i Lozy mowimy stanowcze nie.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Plastek
- Kontakt:
Tak jest. Wszystkie religijne pedały nie istnieją przy CB.nicram pisze:Zgadzam się całkowicie. Zwłaszcza tych błaznów od kleryków i loży.Mental pisze:jebany, gra ten swój prosty black metal, a każdą płytą kasuje tych wszystkich błaznów, którym wydaje się że złapali diabła za rogi.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Sova pisze:CD zamówione
to podaj maila na ktory mozna zmawiać, bo ostatnio napisałem na ten drugi i było, że źle zrobiłem :)
ps. fajnie by było jakbys miał go napisanego w stopce ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
wydaje sie ze juz nikt nie pamieta czasow jak jebali na CB ze proste i slabe a DOS takie zajebiste... czyzby trend zawrocil??
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Silent_Sea
maciek z klanu pisze:wydaje sie ze juz nikt nie pamieta czasow jak jebali na CB ze proste i slabe a DOS takie zajebiste... czyzby trend zawrocil??
... DOS to taki "system operacyjny" tzo na nim niedawno jeszcze grałeś w gry ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- ultravox
Ja tam nadal wolę dowolna płytę Deathspell Omega od dowolnego CB. Jak ma być surowizna, to poproszę "Infernal Battles". Słuchałem fragmentów tej nowej i w sumie przyjemne wariacje na temat Darkthrone, ale do poziomu oryginału jednak daleko. Ale co kto lubi. Przypominam też, że lider tej kapeli jest frotmanem czołowej religijnej kapeli i jeszcze udziela się na scenie PE, zatem juz bardziej trendi być chyba nie można ;)
- Drone
Niezła płyta, choć do poziomu "Church of Atrocity" i "Deliverers of Faith" trochę brakuje.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Drone pisze:Niezła płyta, choć do poziomu "Church of Atrocity" i "Deliverers of Faith" trochę brakuje.
akurat te płyty wydają sie chamską kopią wczesnego DT i brakiem pomysłu na swoje granie. Za to ostatni album to mistrzostwo.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
w sumie się zgadzamultravox pisze:Ja tam nadal wolę dowolna płytę Deathspell Omega od dowolnego CB. Jak ma być surowizna, to poproszę "Infernal Battles". Słuchałem fragmentów tej nowej i w sumie przyjemne wariacje na temat Darkthrone, ale do poziomu oryginału jednak daleko. Ale co kto lubi. Przypominam też, że lider tej kapeli jest frotmanem czołowej religijnej kapeli i jeszcze udziela się na scenie PE, zatem juz bardziej trendi być chyba nie można ;)
- Drone
Aż tak krytyczny bym nie był, ale wielkiego szału nie ma.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- vicek
bardzo podoba mi się brzmienie werbla .. jest moc.. gitary brzmią tak jak powinny w black metalu .. bardzo fajnie sie tego słucha i nie ma nudy
- Nerwowy
Bliżej jej do stonowanego FM niż do szaleństwa poprzedniej nie mówiąc już o Deliverers of Faith chociażby. Tak czy inaczej dobrze się tego słucha.Drone pisze:Aż tak krytyczny bym nie był, ale wielkiego szału nie ma.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.