ARCTURUS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

Re: ARCTURUS

03-04-2015, 18:21

nicram pisze:
535 pisze:
edit
Nieeee. Nie mam czasu, ani ochoty, na przepychanie się z leszczem, którego prawdopodobnie gwałci konkubent matki. Spierdalaj gnoju. Bez odbioru.
Gościu masz naprawdę jakiś problem. Polecam wizytę u dobrego specjalisty.
Dziwisz się? Noszenie od lat kija w dupie robi swoje, a może to marne miejsce Voivod w wiadomym temacie przyczyniło sie do kolejnego smęcenia? Ech życie :)
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-04-2015, 18:23

Nie, od jakiegoś czasu zupełnie mnie to nie dziwi. Możesz mieć rację. Nieuzasadniona agresja zwykle jest wynikiem jakiś frustracji...
all the monsters will break your heart
Lurtz
postuje jak opętany!

03-04-2015, 23:21

nicram pisze:Nie, od jakiegoś czasu zupełnie mnie to nie dziwi. Możesz mieć rację. Nieuzasadniona agresja zwykle jest wynikiem jakiś frustracji...
albo robaków w organiźmie

http://www.filmweb.pl/Z.Archiwum.X/episodes#sezon1" onclick="window.open(this.href);return false;

8 - Ice
5.11.1993
535

03-04-2015, 23:33

nicram pisze:Nie, od jakiegoś czasu zupełnie mnie to nie dziwi. Możesz mieć rację. Nieuzasadniona agresja zwykle jest wynikiem jakiś frustracji...
Tak misiu, a polskiego uczył cię jakiś wuefista. Wszędzie tępe nicramy z uwieszonymi przy pasku flowami. W ciekawe towarzystwo się wpierdoliłem. Nie mówiąc o tym, że wszystko przez to, że nie mogę znieść refrenu jebanego Phoenixa i byłem łaskaw kilka razy o tym wspomnieć.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

03-04-2015, 23:35

No widzisz, a przeciez probowalem Cie przekonac, ze to zajebisty utwor. W koncu sie opamietasz i wszystko bedzie ok :)
this is a land of wolves now
535

03-04-2015, 23:53

Nic z tego. Słucham często. Nawet dzisiaj włączyłem, bo Satyricon lubię i cenię, a zawsze dociekam dlaczego mi się coś nie podoba. Niestety kwestia Hoyema na tym albumie jest jak ptasie gówno na świeżo wypolerowanej karoserii. Bardzo mi przykro.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

04-04-2015, 00:04

Naprawdę radzę ochłonąć. Abstrahując już od forumowych animozji, to "Phoenix" >>>>>>>>>>>> nowy kawałek ARCTURUS. Pod każdym względem :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

04-04-2015, 00:07

To ja już wolę Vortexa w chórkach na płytach Dimmu Borgir, nawet na tych których nigdy nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

04-04-2015, 00:07

Naprawde przesadzasz :).
this is a land of wolves now
535

04-04-2015, 00:19

Ty mnie tu pod włos nie bierz. Artykuł przeczytany? Wnioski wyciągnięte? Przestaniesz się nabijać z Duńczyka, czy dalej będziesz ranił uczucia co wrażliwszych użytkowników?
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

04-04-2015, 08:03

535 pisze:
Tak misiu, a polskiego uczył cię jakiś wuefista. Wszędzie tępe nicramy z uwieszonymi przy pasku flowami. W ciekawe towarzystwo się wpierdoliłem. Nie mówiąc o tym, że wszystko przez to, że nie mogę znieść refrenu jebanego Phoenixa i byłem łaskaw kilka razy o tym wspomnieć.
Widzisz Jasiu nawet jak na prostego robola jesteś skrajnie przybity w czaszkę, może to efekt chałasu, czynniki atmosferyczne lub po prostu zamiast mózgu ktoś ci podarował klocka. Jakie towarzystwo masz na myśli, przecież ty głównie pierdolisz sam do siebie, to jest forum dyskusyjne więc nie licz, że wszyscy będą podzielali zdanie jakiegoś nudnego kolesia . Zawsze też możesz iść w pizdu zamieszać zaprawę w maszynie miast ciskać się i beczeć, tak wielu będzie tęskniło?
535

04-04-2015, 08:29

flow pisze: Widzisz Jasiu nawet jak na prostego robola jesteś skrajnie przybity w czaszkę, może to efekt chałasu, czynniki atmosferyczne lub po prostu zamiast mózgu ktoś ci podarował klocka. Jakie towarzystwo masz na myśli, przecież ty głównie pierdolisz sam do siebie, to jest forum dyskusyjne więc nie licz, że wszyscy będą podzielali zdanie jakiegoś nudnego kolesia . Zawsze też możesz iść w pizdu zamieszać zaprawę w maszynie miast ciskać się i beczeć, tak wielu będzie tęskniło?
O! Następny ćwierćinteligent po maturze, zakupionej pewnikiem na Kleparzu. Powiedz mi złotko, czy ja się ciebie pytam w którym Lidlu pilnujesz towaru? I od kiedy masz taką wielką ochotę dyskutować z brudasami?

edit
I jeszcze jedno, bo nie mogę się pozbierać ze śmiechu. Proponuję, załóż sobie temat-ankietę. Coś w rodzaju. Użytkownicy za którymi tęskniłbyś najbardziej. Ja pierdole co za głąb...
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

04-04-2015, 09:15

Ależ ten robol jest śmieszny, sam się chwali, że tyra jako fizol przy betoniarce a potem ma bóle dupy gdy leci z niego beka. Tak to jest gdy się pierdoli na forach sam do siebie. Napomknął coś o maturze, czyżby inwestycja w siebie?
Idą święta więc niech i ten smutas ma trochę radości z żywota :)

Obrazek

Obrazek
535

04-04-2015, 09:41

flow pisze:Ależ ten robol jest śmieszny, sam się chwali, że tyra jako fizol przy betoniarce, a potem ma bóle dupy gdy leci z niego beka.
?!!?

edit
Zrobiłem sobie podjazd do garażu, fundament pod dwie wiaty i parę elementów na posesji, ale żeby w ten sposób pracować na życie? Jebnięty jesteś?
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

04-04-2015, 09:45

Obrazek
535

04-04-2015, 09:59

Powtórz jeszcze ze cztery razy sformułowania "ból dupy", "beka", "robol", wklej kilka betoniarek i przepij vipem. Poczuj się choć raz jak prawdziwy mężczyzna. Ja lecę się przewietrzyć.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

04-04-2015, 10:04

flow pisze:Obrazek
blindfold
zaczyna szaleć

04-04-2015, 11:45

" onclick="window.open(this.href);return false;
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

05-04-2015, 10:46

535 pisze:Powtórz jeszcze ze cztery razy sformułowania "ból dupy", "beka", "robol", wklej kilka betoniarek i przepij vipem. Poczuj się choć raz jak prawdziwy mężczyzna. Ja lecę się przewietrzyć.
a Ty to skomentuj jeszcze sto razy i dawaj się podpuszczać jak dziecko :)
535

05-04-2015, 10:58

Heretyk pisze:
535 pisze:Powtórz jeszcze ze cztery razy sformułowania "ból dupy", "beka", "robol", wklej kilka betoniarek i przepij vipem. Poczuj się choć raz jak prawdziwy mężczyzna. Ja lecę się przewietrzyć.
a Ty to skomentuj jeszcze sto razy i dawaj się podpuszczać jak dziecko :)
Myślisz, że jeżeli skończyłem ledwie osiem klas, a dodatkowo jestem niewysoki i krępy, to byle pierwszy lepszy matkojebca, będzie jeździł po mnie bezkarnie w internetach? Ogarnij się jak to mówią celebryci krawaciarze! To jest wojna, a nie pieczenie kartofli w ognisku przed familokiem.
ODPOWIEDZ