Sybir pisze:Łapa na temblaku, moja obecność na koncercie stanęła pod znakiem zapytania.
Przypominam co było po koncercie Cryptopsy...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sybir pisze:Łapa na temblaku, moja obecność na koncercie stanęła pod znakiem zapytania.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Zrób powerslide na moturze pod scena :DSybir pisze:Pszestań mnie drenczyć ;______;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie ma rączek nie ma pączek ;) Cycków i piwa tez nie :PSybir pisze:Tak, na drugą rączkę :D
Luz, pokój i trudno się z Tobą niestety nie zgodzić, ale tak czy inaczej, było potężnie.Block69 pisze:Wrzucam zdjęcie Mariana z nic nie mówiącym komentarzem. Bardzo smutny to widok, a druga sprawa nawet będąc w tak nielicznej grupie uczestników koncertu człowiekowi towarzyszy uczucie zażenowania i w jakimś stopniu psuje odbiór występów. Tym bardziej w tak dużym mieście i to w piątek.
Mol pisze:Leski, tak jak napisal kolega ponizej jest totalnym wieprzem jesli chodzi o wokale i prezencje na scenie.
W zeszłym roku wejście na Immolation+Broken Hope kosztowało zdaje się 55zługlak pisze:tu tez nie zejdzie mniej - wiadomo ze przy 4 kapelach trzeba liczyc ze kolejne 60zl zejdzie na barze i dlatego ceny biletow mnie jeszcze bardziej dziwia: organizatorem jest knajpa i swiadomie podbijaja cene biletu do poziomu, dajmy na to, cannibal corpse zamiast zarobic wiecej na jedzeniach i piciach