Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
no to może to co ja teraz ogladam (koncze 5 sezon)
Trzecia planeta od słońca
http://www.filmweb.pl/serial/Trzecia+planeta+od+s" onclick="window.open(this.href);return false;łońca-1996-93083
Trzecia planeta od słońca
http://www.filmweb.pl/serial/Trzecia+planeta+od+s" onclick="window.open(this.href);return false;łońca-1996-93083
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ogladalem. chociaz z tego co widze to niekoniecznie wszystko, bo nie pamietam, zeby to mialo az tyle odcinkow ;-)
Guilty of being right
- Żułek
tez tak miałem dlatego teraz ogladam wszystko ;)
Harry jest zajebisty :P

Harry jest zajebisty :P

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Heheh chodziło mi o "Veep" ;)
- uglak
- Żułek

poziom 4 sezonu zachowany ale finał lekki zawód jednak, został jeszcze jeden ;)
- uglak
dobry ten Veep :-)Sodomix pisze:Heheh chodziło mi o "Veep" ;)
Guilty of being right
- Self
- rasowy masterfulowicz
Skończyłem sezon i w zasadzie się zgadzam. Jest moc, szczególnie w całokształcie relacji z Claire i z pisarzyną, ale sceny, które miały pokazać, jak traktuje Jackie, Remy'ego i w końcu Claire były tak teatralnie przerysowane, że przy tej ostatniej już trochę parskałem (tak samo zresztą jak przy pierwszej scenie pierwszego odcinka, no kurwa :D ). Ale ogółem racja, Frank znowu jest "back in business", 100% skurwiel.[V] pisze:obejrzany dawno.końcówka mocna,wraca stary frank,mega chuj,którego wszyscy kochamy.Jak early black metal.Self pisze:Oglądacie czeci sezon House of Cards? Byłem rozczarowany motzno po pierwszy czy tam drugim odcinku, myśląc, że Frank zdziadział na dobre, ale akcja rozkręca się z odcinka na odcinek i w sumie to jestem całkiem kontent po dziewięciu odcinkach.
-
- weteran forumowych bitew
Próbowałem oglądać ostatnio ten House Of Cards i po dziesięciu odcinkach pierwszej serii stwierdziłem, że pierdolę, główny bohater wywołuje we mnie tak głęboką odrazę, że ja wysiadam, nie po to oglądam cokolwiek, żeby się wkurwiać. Co w zasadzie chyba znaczy, że serial jest dobry, bo działa :D
Ale ja tu wpadam po co innego.
Dwudziestego pierwszego czerwca startuje drugi sezon True Detective i to jest zasadniczo bdb wiadomość
Ale ja tu wpadam po co innego.
Dwudziestego pierwszego czerwca startuje drugi sezon True Detective i to jest zasadniczo bdb wiadomość
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Frank Underwood to black metal.
You either eat the baby or you are a baby.
poza tym wciąż oglądam Justified i jest zajebiste jak zawsze.
You either eat the baby or you are a baby.
poza tym wciąż oglądam Justified i jest zajebiste jak zawsze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Pierec
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
A ja sobie chyba dzisiaj rozpocznę wspominkowe oglądanie jednego z moich ulubionych seriali

support music, not rumors
- Wasyl
Klasa serial. Z chęcią przypomniałbym sobie.
- Rattlehead
Za 50 pln cały pierwszy sezon na alledrogo zakupiłem. Z drugim niestety jest problem.
support music, not rumors
- Block69
- kampeki
- postuje jak opętany!
Trzeci sezon to sroga kupa...chociaż im dalej w las tym lepiej.Block69 pisze:Co te Vikingi robio... taaki wpierdol :(
sezon 1>>>>>>>>>>>>>>>>>>>średniej jakości plastik>sezon 2>>>>>>>>>>>>sezon 3 odcinki 6-8>>>techniczny death metal>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>pierwsze odcinki sezonu 3
Za młody jesteś na Heroda!
- Block69
Co do tego serialu to jestem bezkrytyczny. Szkoda, że już tylko 2 odcinki zostały.
Wczoraj skończyłem Better Call Saul. Również bardzo dobrze się oglądało mimo, iż niezbyt wiele tam się dzieje.
Wczoraj skończyłem Better Call Saul. Również bardzo dobrze się oglądało mimo, iż niezbyt wiele tam się dzieje.
PENIS METAL
- uglak
better call saul bdb, chociaz ostatni odcinek i uzasadnienie przemiany z jimmiego w saula bardzo slaby
Guilty of being right
- Biały
- w mackach Zła
Zapowiada się, że teraz zacznie się właściwa akcja, czyli prawdziwy Saul wkroczy do gry. Pierwszy sezon to pewnie taki wstęp, może i nieco za długi ale dobrze się ogląda i leci to wszystko lekko i bez dłużyzn do przodu.
- Gumiak
Ściągajcie GoTa, 4 odcinki wyciekły.
Odnośnie Better call Saul - nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Pierwszy sezon BB był cienki, ale tu jest jeszcze gorzej. Wątek z Mikiem też totalnie z dupy, cała jego rola ogranicza się do siedzenia w budce i patrzenia na każdego z pogardą, wow tak bardzo zmęczony życiem. Spory zawód, muszą jakoś to naprawić w drugiej odsłonie.
A poza tym, to polecam Outlandera, po raz kolejny. Wyśmienity strzał.
Odnośnie Better call Saul - nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Pierwszy sezon BB był cienki, ale tu jest jeszcze gorzej. Wątek z Mikiem też totalnie z dupy, cała jego rola ogranicza się do siedzenia w budce i patrzenia na każdego z pogardą, wow tak bardzo zmęczony życiem. Spory zawód, muszą jakoś to naprawić w drugiej odsłonie.
A poza tym, to polecam Outlandera, po raz kolejny. Wyśmienity strzał.